עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש בזאפ בלי סוף מצלמות אינטרנט כולם עם אותן תכונות והמחירים שונים למדיי.... מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה טובה יחסית בבקשה? תודה...

2. Started by wombat,

ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by ovadiadn,

צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by wrecker,

התלבטתי בין כמה עכברים (G5 או אלה של RAZER) ובסוף בחרתי בMX518 כי הוא היה קניה די בטוחה והאמת שאני בנתיים מרוצה.. אבל דבר אחר שרציתי להבין לגביו, באתרים רשום שהוא 1600 DPI ובקופסה שקיבלתי רשום 1800 DPI אבל בתוכנה שקיבלתי איתו יש לי אפשרות לכוון עד 2000 DPI... מה ההסבר ההגיוני לדבר? יש כמה דגמים של אותו עכבר?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

אח שלי רצח לי בדם קר את ה SS QCK MINI :'( מחפש משהו בערך באותו הגודל וכמה שיותר זול, מצאתי את אלה: ה QCK האהוב: http://www.tms.co.il/product/6379 ה Zowie N-CM שקטן יותר וזול יותר אבל העובי שלו הוא רק 1MM שזה נחמד: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6560 ה Mionix Sargas 260 שלא כל כך זמין במלאי אבל הצורה שלו יפה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14451 גם ל Roccat יש משהו בגודל הזה אבל הכי זול שמצאתי זה 55 שקל וזה מעט מוגזם ל MINI...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן חבר'ה קיבלתי מחבר הגה למחשב משהו ממש נחמד של מיקרוסופט microsoft sidewinder wheel הבעיה שהחיבור שלו ישן רצח. נראה לי שזה נקרא game port משהו שנמצא רק בלוחות ישנים. המחשב שלי בן שנה וחצי ואין בלוח שלו כניסה כזאת. יש לי רק חיבור מדפסת שהוא קצת יותר ארוך מהgame port הזה. האם ניתן בכל זאת איכשהו לחבר אותו בעזרת מתאם כלשהו או שזה אבוד? אם כן איך המתאם נקרא? היכן ניתן לרכוש אותו ומהי העלות +- ? תודה לעוזרים וחג שמח שיהיה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. נמאס לכם משחור וירוק? בקרוב תוכלו לקבל את מוצריה של היצרנית הנודעת גם בלבן או באפור לכתבה

10. Started by idanarieli,

שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  11. מה ההבדל יש הבדל במראה? איזה חברות מייצרות כל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by GlolG,

שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. לא מופיע שם יצרן או דגם כלשהו... אבל מי שיש לו לא יכול לטעות, יש לה עיצוב מוזר וקליפס עם קפיץ להצמדה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shuy,

האל-פסק שלי החליט לשבוק חיים. צריך מחליף... ראיתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=6379 כן, אני יודע שזה 2000VA וזה בערך ההספק שאני צריך (מעבר למחשב אני חייב לחבר עליו עוד כמה דברים). עכשיו העניין הוא שאני לא מוצא אותו בשום מקום באתר של אדוויס: http://www.advice.co.il/default.aspx מישהו יכול אולי להיות נחמד ולמצוא את ה-UPS החמקן... תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום אנשים, אני מחפש מתנה לחבר, סט אלחוטי מקלדת +עכבר, המיטה שלו נמצאת כ2-3 מטר מהמחשב. הוא רואה סרטים ולכן אני רוצה לתת לו סט כזה מתנה. יש לי סט של לוגיטק שקיבלתי במתנה והעכבר קולט ל1.5-2 מטר, ואני מבסוט ממנו לשימושים רגילים (לא למשחקים). בכל החיפושים לא ראיתי מידע על טווחים, אשמח אם מי שמציע דגם \ סט ייתן לינק לטווח שלו. שימושיו הם לא למשחקים, תוכנות כמו MATLAB בעיקר וסרטים. כאמור התקציב בעיקרון 280 עם אפשרות חריגה עד 300. אני אמור להיפגש איתו יום שישי, לכן הזמן די קצוב מבחינתי. חנויות אפשריות מבחינתי (אני אאסוף את המוצר בעצמי): SKYPC, IQPC, אייבורי, KSP, LOGICPC, GOLDTOP אם יש חנות מומלצת אחרת באזור המרכז אשמח לשמוע. תודה מראש למי שיכול לעזור... יוסי.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by bomsa400,

היי יש לי מכונה משולבת MFC-425CN של BROTHER לאחרונה נגמר לי הצבע השחור אז שמתי מחסנית דיו גנרית, לא מקורית של BROTHER עכשיו המדפסת מדפיסה את כל הצבעים חוץ משחור. אין הודעות שגיאה, פשוט לא מדפיס שחור. האם זה יעזור אם אני אתקין מחסנית דיו שחור מקורית או שהרסתי את המכונה ועכשיו שום דבר לא יעזור?

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. חיברתי את המחשב לטליזיה. החיבור נעשה באמצעות( tv out (rca בכרטיס מסך למתאם ל-21 pin בטלוזיה כניסת video(במתאם יש 2 כניסות בלבד video ו-audio). אני מעונין גם לשמוע דרך הטלוזיה לכן ניתקתי את הרמקולים של המחשב וחיברתי במקומם את כניסת הaudio של הטלויזיה אבל לא הצלחתי לשמוע בטלויזיה , מה עושים?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  19. יש מיקרופונים למחשב שמספקים סאונד סביר ולא נהרסים אחרי יומיים ? למישהו יש המלצה ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by behagai,

הי, אני מחפש מצלמת רשת איכותית לטובת פרויקט שאני מבצע בתחום זיהוי פנים. בתום הפרויקט התמונות ילקחו על ידי מצלמות של סמארטפונים שלהבנתי באיכות גבוהה יותר מהמצלמות במחשב, ולכן אני צריך מצלמת מחשב ברמה יותר גבוהה מאשר זו שמספיקה לוידאו צ'אט. התקציב יכול להיות מעל 300 אם יש בכך צורך, אבל כמובן מה שיותר איכותי במה שפחות כסף... (לא רוצה למצוא עצמי משלם הרבה כסף למשהו שלא יתרום לי). אשמח להמלצותכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי נגן MP3 ואני לא מצליח להתקין אותו. יש דיסק עם דרייברים אבל ההתקנה שלהם נתקעת. מדובר בנגן 512 מ"ב של יונדאי. בזיהוי של הווינדווס הוא לא מוצא שום דרייברים מתאימים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by Kiril,

אני רוצה לדעת איזו גרסה אתם ממליצים לקחת גרסת ה SPEED או גרסת ה CONTROL אני משתמש ב G5 ככה שמהירות היא לא ממש בעיה בשבילי ההבדל בכלל משמעותי ? אותו מחיר בדיוק ושניהם במלאי.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by dd7,

שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום לכולם . קודם כל אני מקווה שאני רושם את זה בפורום הנכון בכלל (לא מצאתי מקום אחר ) לעניין - את הקייס הזה לדוגמא ראיתי באמאזון : https://www.amazon.de/Supremery-Hülle-Logitech-Master-Tasche/dp/B0716HSQDD/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1500795859&sr=8-1-spons&keywords=mx+master+case&psc=1 בארץ (ויותר חשוב לי בירושלים) אני לא ממש מוצא , התקשרתי לאייבורי וקיי אספי ולא הבינו על מה אני מדבר ולמה אני שואל על מוצר כזה בכלל. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה ואם יש בירושלים אז מה טוב פשוט אין לי זמן לחכות למשלוח של אמאזון ומעדיף את זה כמה שיותר מיידי (כמובן תלוי במחיר אבל את זה נדע בהמשך) אגב נתתי סתם קייס לדוגמא, אם יש אחרים שטוביום יותר או סתם שאת…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.