עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש המלצות כלשהם ? מצלמת WEB לשיחות ווידאו ב SKYPE ...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lior3200,

שלום לכולם, אחרי המסע השדרוגים של המחשב שלי אני נתקל בהרבה משחקים שהמקלדת והעכבר האלחוטיים הנוכחים שלי לא מספקים מהירים ובעצם נתקעים לשנייה ולא מבצעים את מה שרציתי ... הבנתי שהסטים הרציניים הם חוטי, הבעיה היא שאני עובד עם טלוויזיה בסלון ואין לי אפשרות להתחיל להריץ כבלים של 3 מטר כדי לשחק כמו שצריך, וכמובן הנוחות של אלחוטי ידועה. על איזה סטים אלחוטיים אתם ממליצים ? משתמש לרוב עם העכבר על הספה, יד ימין. תודה רבה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kknd,

אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. שלום וברכה אני מעוניין לרכוש כבל מאריך 10 מטר של USB להגיע מהחדר לסלון. הבנתי שכבל כזה מעל 3 מטר צורך דגם מיוחד... יש המלצות? אשמח ללינק באיביי

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לא סגור עדיין איזו, מה שבטוח החיבור שלה יהיה USB, ואני משתמש בKVM שלא מאפשר חיבור USB, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת מעביר מUSB לPS2 [כמו שעושים לעכבר] ולחבר לKVM? יש לי KVM דיי יוקרתי [אחד שעולה 430 ש"ח] אבל אני בכלל לא סגור על זה שהמעביר עובד גם על מקלדות. מקווה שלמישהו פה יש ניסיון -ג'ו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shapin,

אני לפני קנייה של אוזניות והחלטתי ללכת על הסייביריה V2, ללכת על הUSB או על הגרסא עם הPL? הלוח שלי במפרט (ללא כרטיס קול ייעודי), והסיבה שאני רוצה ללכת על הPL כי יש לי מגבר היום מחובר למחשב (NAD 304), ואני לא מאמין שהלוח ייתן לי את העוצמה\איכות שהמגבר נותן לי. יש עוד אוזניות מומלצות עד 400₪? (קנייה מהארץ בלבד)

8. Started by maormark,

יש לי את המדפסת הרבה זמן ואף פעם לא היה לי בעיות איתה פתאום שאני בא להדפיס הנורית של ה"צבע" בקטגוריה של התחל העתק מהבהבת ו "בדיקת נייר בדיקת מחסנית הדפסה" מהבהבת לי גם. http://www.swf.co.il/show.php/25348_.bmp.html אני לא יכול לעשות כלום עם המדפסת לא להדפיס ולא לצלם מסמך, רק לסרוק למחשב זה נותן. הייתי יכול לצלם ע"י לחיצה על כפתור הצבע או השחור, ואז זה היה מצלם אפילו אם המדפסת לא היתה מחוברת למחשב וכיום זה לא פועל. ניסיתי לנתק את המדפסת מהמחשב וללחוץ על כפתור הצילום וזה לא פועל. היום עשיתי מילוי לדיו השחור שוב כי חשבתי שזאת הבעיה...אבל עדיין הבעיה נשארה מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. אשמח לתשובה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by edi17,

יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Bear Cub,

יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  12. היום פתאום קלטתי שהמקלדת האלחוטית של המק שלי דלוקה כמעט רצוף כבר שנה+ (אני תמיד שוכח לכבות אותה) והיא עדיין על 60% בטריה עם הבטריות המקוריות שקיבלתי איתה הבטריות הן ליתיום ולכן מחזיקות יותר זמן מרגילות אבל זה עדיין נראה לי מוזר אז החלטתי לשאול כאן בפורום כמה זה הזמן הנורמאלי

13. Started by shmulike,

אני צריך מדפסת משולבת עם סורק. אין לי צורך בWIFI או פקס, רק משהו פשוט לסטודנט. תקציב עד 300 שקלים. יש לי התלבטות בין 2 מדפסות: [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]דגם[/TD] [TD]Canon mp 235[/TD] [TD]HP deskjet ink advantage 2515[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר מדפסת[/TD] [TD]189[/TD] [TD]255[/TD] [/TR] [TR] [TD]מחיר דיו[/TD] [TD]45- גודל רגיל[/TD] [TD]66 - גודל רגיל[/TD] [/TR] [TR] [TD]כמות דפים לראש דיו[/TD] [TD]?[/TD] [TD]220[/TD] [/TR] [/TABLE] ה-Canon היא יותר זולה מבחינת מספסת אבל הHP כמו שהסבירו לי היא יותר חסכונית בדיו כי היא מסוג INK ADVaNTAGE... לא כ"כ יודע אם זה באמת נכון. ניסיתי למצוא מידי לגבי כמה דפים היא מדפיסה אבל לא מצאתי אפילו לא באתר שלהם. הסיבה שבחרתי בדגם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by the_saint,

איך אני בודק את מצב ה dma של כונן dvd ב windwos xp

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by iliyaman,

שלום לכם קהילת HWZONE יש לי שתי בעיות עם ה- DELL U2311H , ואני מקווה שתוכלו לעזור לי .. קודם כל , לוקח למסך יותר מדי זמן לעלות .. אני מחכה כמה דקות והוא עולה .. דבר שני , נכון הכפתורים בצד ימין של המסך , של ההגדרות בהירות והכל ? גם להן לוקח שעה לעלות .. אבל בשניה שהן נדלקות , הן מתכבות .. מה לעשות ? תודה מראש D:

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  16. או מקלדת עם TOUCHPAD מובנה? המקלדת נחוצה בדחיפות תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. NOVINT FALCON .... http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/2007_01_11img_7641.jpg אני חייב אחד כזה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  20. זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר כמאת מינימום אם אין אז תנו אחר תיכון:זקוק לעכבר טוב מספיק לגיימר במחיר מקסימום 450 ש"ח

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by oded6188,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים למסך אחד הסתכלתי קצת בחנויות מחשבים באינטרנט, ואני לא מבין מה ההבדל בין כל הסוגים... מה אמורה לעלות קופסת מיתוג ממוצאת? עם כניסות ויציאות למסך, מקלדת ועכבר?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

יש לי כבל usb, ויש לו 4 חוטים. ורציתי לדעת מה כול כבל עושה. תתודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by aSim3tRi3,

חשבתי על ה Iiyama Vision Master 451 Pro. האם הוא באמת הכי טוב ? יש לי תקציב של עד 3500שח. ואני רוצה רק CRT ולא LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מחשב משולב שיש בו מדפסת סורק מכונת צילום פקס ברמה איכותית למשרד פירסום תגובות הולמות יתקבלו בברכה :-} תנו הצעות למכשרים טובים אמינים ומחירהם תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. או שהם לא טובים במשולבות? ואם כן איזה דגם של אפסון משולבת מומלץ? עד 1500 שח מיועדת למסמכים שחור לבן תודה! נ.ב. אם מדפסת לא של אפסון עדיף כזאת שלא מפסיקה להדפיק אם אין דיו באחד המיכלים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.