עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אחרי שקניתי לפני הרבה זמן מדפסת לייזר :חסכונית" בהמלצת מוכר "חביב" באופיס דיפו מדגם ML 1640 של SAMSUNG והיתאכזבתי קשות מהתפוקה הנמוכה שלה של 1500 דפים לטיונר, החלטתי לקנות מדפסת חדשה. אני סטודנט ומדפיס הרבה מאוד , אני מחפש מדפסת חסכונית כלומר שתיתן לי כמות מכובדת של דפים לטיונר. התקציב עד 1000 שקל למרות שהייתי מעדיף לא לעבור את ה600, אני מעדיף לשלם פעם אחת מחיר גבוהה בשביל המדפסת ולקבל תמורה מבחינת כמות ההדפסות. אני צריך שחור לבן בלבד ולא צריך שתעשה שום דבר מעבר להדפסה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי כולם, אני מחפש המלצה על מדפסת. אני מכוון לתקציב של גג 800 שקל (בלי לחרוג), כשיש לי מגבלות נוספות: 1. נדרשת מדפסת לייזר בלבד - בעיקר משיקולי עלויות זולות לדפים. 2. שחור לבן בלבד, אין צורך בצבע. 3. משיקולי המקום שבו המדפסת תהיה - רוחב המדפסת המקסימלי שאני מחפש הוא 35 ס"מ. 4. מן הסתם מחפש מדפסת אמינה וטובה, ולא סתם מדפסת שהיא זולה ובגודל הזה. מישהו יכול להמליץ? :[br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 10:55:40 בנתיים איתרתי את 2 אלה:Samsung ML-2150 HP LaserJet P1005 Printer יש למישהו דיעות עליהן? יש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום לכולם! מדובר בכמויות מסיביות של הדפסות לדוגמא 1000 פליירים בשבוע פוסטרים עשרות תמונות בגדלים שונים בשבוע עשרות הדפסות מסמכים יום יומיות מדובר בצורך פרנסתי, לכן אין לי בעיה לשקיע סכום גבוה ככל שצריך ע"מ לקבל חיסכון לטווח הארוך, בית דפוס לצערי הוא פיתרון שאינו על הפרק מהסיבה שלפעמים יהיה צורך לצלם ולהדפיס את התמונה באופן מיידי או וואטאבר אני מודע לעובדה שיכול להיות שהפתרון הזה יהיה יקר יותר מאשר בית דפוס אבל אין לי ברירה תודה מראש לכולם!!!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by L_B,

אהלן לכולם שבוע טוב! אני מחפש מדפסת ללימודים, התחלתי השנה את השנה השלישית. אין הדפסות אינטנסיביות, רק שחור לבן של קבצי וורד ו-PDF. הנטייה הטבעית הייתה ללייזר אבל אני לא פוסל גם דיו. מה שחשוב לי עלות אחזקה נמוכה (מחסניות)... מצידי שתעשה רעש, תדפיס לאט. אשמח להמלצות, תודה!

5. שלום לכולם, אז ככה, לסבי יש מחשב, חדש לגמרי, והוא מעוניין לרכוש לו מדפסת, המדפסת צריכה להיות משולבת בסורק, פקס ומכונת צילום. עלייה להיות חסכונית, ובעלת דיו חלופי הניתן לרכישה. עלייה להיות עם מדריך הפעלה עברי. וזהו בעיקרון, שתיהיה בתקציב של עד 600-650, ואיכותית. מצאתי את זאתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 נראת לא רעה, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. אהלן חבר'ה, אני מחפש מדפסת ללימודים באוניברסיטה. הדבר החשוב לי ביותר זה שהיא תיהיה כמה שיותר קטנה. בנוסף, אני לא רוצה משהו זבל, חשוב לי שתדפיס בצורה טובה (אם אפשר גם תמונות), ועדיף שהדיו יהיה כמה שיותר זול (אם זה משנה בין החברות). ראיתי שלושה מדפסות קטנות: epson c110 canon ip1900 hp d1560 מה הכי מומלץ מבחינת איכות הדפסה? איזו מדפסת הכי קטנה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח. אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'( (מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ... המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yambtz,

האיכות של ה DJ 720C הוותיקה מספיקה לחלוטין ככה שהדגש פה הוא בעיקר חיסכון.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by liad88,

שלום רב, אני מחפש מדפסת לבית עסק עם המאפיינים הנ"ל: *לייזר *מהירות הדפסה - עדיפות. *חסכונית באחזקה(דיו/טונרים). *כמה שיותר קומפקטית ולא מגושמת. *מחיר עד 500 ש"ח פלוס מינוס. *לא חובה צבע. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,

12. שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by no_way,

שלום אני מחפש מדפסת מנסיונכם שהיא מומלצת. הדברים שאני צריך בה הם: - הדפסה צבעונית - WIFI - קטנה תקציב עד 1000 שח.

14. Started by arkadur,

אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מדפסת מקצועית ואיכותית שמדפיסה בגודל עד A3... אני חשבתי על R1800 של EPSON... איך היא יחסית למחיר? המחיר הוא 3700שח... אם יש מדפסת טובה יותר, אשמח לקבל הצעה תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה הפורום הנכון- אם לא תגידו... בכל מקרה אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול את הדברים הבאים: 1. מדפסת 2. סורק 3. מכונת צילום 4. פקס (לא מאוד עקרוני לי אבל יהיה נחמד) 5. הכי חשוב הוצאות הדפסה זולות בשחור לבן!!! (בצבע פשוט הולכים לקופימדיה שני מטר מהבית.....) הכוונה למעלה היא למחירי צבע זולים ותצרוכת צבע נמוכה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mani007,

אהלן חברה אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של 350-400. השימושים הם מידי פעם לצלם. להדפיס מסמכים עבודות וכ...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Avivo,

חשוב שיהיו הוצאות הדפסה זולות, לא צבעים יקרים מדיי, ולא כאלה שצריך להחליף כל יומיים סורק, מכונת צילום, ומדפסת שוב משולב כי אין כ"כ הרבה מקום אבל כמה שיותר איכותי ואין ממש הגבלה רצינית למחיר חשוב שיהיה מהר תודה מראש על כל העזרה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Trumpeldor,

אני מחפש להורים שלי מדפסת משולבת פקס וסורק התקציב הוא עד סביבות 400 ש"ח רצוי שהדיו יהיה כמובן זול ואם ניתן גם למילוי עצמי (מה שלא עבד כל כך טוב בHP) בנוסף הם מפנטזים על להדפיס כמה תמונות פוטו מדי פעם (זה בכלל ריאלי ומשתלם בימינו ? אני נוטה לחשוב שלא...) אני כבר לא בעניין, אבל פעם בHP היו מחסניות מיוחדות לזה זה עדיין קיים בימינו ? *אין צורך ברשת אלחוטית, המחשב צמוד למדפסת הם די מאוכזבים מHP, ושמעתי על בראדר דברים טובים לאחרונה, אז המלצה בכיוון תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by itaic,

שלום אני מפחש מדפסת ביתית משולבת (מדפסת,+צילום+סורק+פקס עצמאי) לשימוש ביתי אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב וחסכוני מבחינת עלות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  21. אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.

22. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת סורק רציף (כזה שאפשר לשים כמה דפים והוא מושך אותם אחד אחד) ופקס. אני לא מדפיס תמונות אז אין חובה לאיכות פוטו. אשמח לתוספת של חיבור אלחוטי אבל זה לא הכרחי. אשמח אם היא תהיה חסכונית, קטנה ושקטה. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by omerha,

אני מתלבט בין ה HP Officejet 5610 לבין CANON MP160 למטרת לימודים , חשוב לי שיהיה דיו חלופי למדפסות ואמינות. מה עדיף?

24. שלום אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, ההדפסות יהיו בעיקר שחור לבן ולעיתים רחוקות. אין לי מושג מה ההבדל בין ליזר ללא ליזר אם מישהו יוכל להסביר בבקשה זה מאוד יעזור. חשוב לי מאוד שהתחזוקה שלה לא תהיה יקרה (צבע) ושהיא תרזיק הרבה זמן (מותג איכותי ולא חרטה שיהרס אחרי שנה). רק לחדד: השימוש הוא ביתי וממש מדי פעם, חשוב שיהיה מותג טוב שלא נהרס. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים