ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
והעם בארץ יש את ה mx510? ואיזה מהשניים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן... יש לי פאלם M515 בן שנה (קצת פחות) ומקלדת מתקפלת בגודל מלא שמתאימה לו ולכל שאר הפאלמים (כל גירסאת M500 וכל הזייר חוץ מזייר 72 אהה וגם לטנגסטנים) אני רוצה למכור אותו ולקנות משהו יותר......... שימושי...... כמה ירד ערכו אחרי שנה כשאין לו שום שום סריטות במצב מעולה בטריה באותה מצב הכל פיקסססססססססססס.... אז כמה ירד ערכו? עלה 300$ בדיוטי פרי והמקלדת 800 שקל באופיס דיפו והיא די מאוד נדירה..
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מקלדת חדשה כי אני קונה מחשב חדש והמחשב שלי כרגע הוא לפטופ כך שאין לי מקלדת בכלל. ראיתי המון המלצות על המקלדת Ducky Shine 3 אבל לצערי לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר את זה בארץ. האם מישהו יודע איך אפשר להשיג מקלדת כזאת? עם סוויצ'ים חומים כי אני רוצה בעיקר לגיימינג את המקלדת. או שאם למישהו יש המלצה למקלדת אחרת שאפשר לקנות בארץ בתווך של 400~500 שקל אני אשמח לעצות. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אל פסק שנמכר בארץ (זקוק ליחידה חלשה ביותר) שניתן להשתיק לו את הספיקר הפנימי כשהחשמל יורד? מבלי להוציא את הספיקר או לחתוך לו את החוט בתוך המארז. בנוסף, האל פסק לא יחובר ב USB באופן קבוע אז גם לא דרך תוכנה שתגיד לספיקר להפסיק... אבל כן יש לי את האופציה לחבר אותו ב USB חד פעמי בפעם הראשונה ולהוריד לו הגדרה שהספיקר לא יצפצף ושהוא ישמור אותה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את Creative Desktop Wireless 6000 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=5039&nav=2 יהייה לי דיליי בזמן תגובה? איך המקדלת בכללי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לרכוש מיקרופון למחשב שיכול לשמש בצורה מספקת לטובת הקלטות של קולות לדוגמה לתוך סרטונים שאני עורך. אני מחפש משהו בתקציב נוח של נגיד עד 80 דולר אבל אני דיי גמיש. עדיף עם חיבור USB. כמובן שאם אפשר, אז לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש ספק איכותי למערכת שלי(בחתימה) +2כוננים ו3מאוררים עם לידים 1 120ממ ולאד אחד והמעבד בתושבת 478
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בארץ המחיר של Corsair MM600 הוא 60 ש"ח (אייבורי). באתר הרשמי ובאמזון המחיר הוא כ-40$. למישהו יש מושג מה הסיבה לפער המשמעותי והלא הגיוני הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב, מארז מומלץ שהזרימת אויר בו טובה והמאוררים לא מרעישים יותר מדי. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מיקרופון שולחני. מצאתי מיקרופון שנראה ממש טוב, קוראים לדגם Alctron UM900 רציתי לדעת אם אולי יש מיקרופונים עדיפים אליו (באותם מחירים = 400+-) ואם אני קונה את זה איזה סטנד כדאי לקנות, אני מעוניין בסטנד שאפשר לשים בצד של השולחן מבלי שיפריע לי להגיע אל המקלדת (אולי משהו שיביא את המיקרופון מלעמלה כלפי) תודה מראש. עידו רותם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני עובד מהבית ומשתמש במדפסת משולבת. יש לי כרגע מדפסת משולבת HP officejet 6700, שאני רוצה להחליף כי היא עושה לי בעיות. תאני לא מצליח להדפיס איתה כמעט כי היא כל הזמן נותנת לי הודעת שהגיעה כאילו גודל הדף לא תואם את הגודל בהגדרות. וכל ניסיון תיקון לא עבד. חוץ מהבעיה הזו, יש למדפסת מין פיצ׳ר של בדיקה עצמית שהוא עושה לעצמו כל כמה זמן. וגם אם אתה באמצע הדפסה של כמה עמודים, הוא יעצור ויתחיל בדיקה של כמה דקות בלי לשאול אותך. וזה גם שוחט את הטיונרים. אז בקיצור- אני רוצה להחליף למדפסת משולבת אחרת. אני לא מדפיס הרבה אז לא צריך לייזר. אבל כן צריך משולבת כי אני גם סורק ומעתיק. אם יש לכם המלצה מניסיון של מדפסת טובה אמינה ושלא ת…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד דיסק ההתקנה של מדפסת CANON MX300 האם יש דרך להוריד אותו או לרכוש אותו ממקום כלשהו? תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש את דגם הMX510 של Logitech, רציתי לדעת אם יש חנות כלשהי באזור חיפה או באזור הצפון שיש לה אותו במלאי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לברר מה יותר טוב מבין השלושה,אני לא כ"כ מבין בעכברים אבל אני מעוניין לקנות עכבר איכותי שיחזיק מעמד יותר מחצי שנה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על מקלדת DAS KEYBOARD 4. ויש לי כמה שאלות: 1. ההבדל בין PRO ל ULTIMATE זה החריטה ? איך בלי חריטה זה יקר יותר ? 2. האם במסגרת התקציב זו נחשבת למקלדת הכי טובה בתחום ? 3. האם יש מקום זול יותר במסגרת המבצע לקנות את זה מ IVORY ? 4. איך נושא האחריות של IVORY על מקלדת יקרות אלו ? 5. איך איכות החריטה בעברית של IVORY ? 6. אני מבין שהחום רועש פחות, אבל איך הרעש שלו לעומת ממברנה ? זה ממש מציק או שמתרגלים (המקלדת בחדר פתוח שקרוב לכל שאר הבית). טוב, ועכשיו שמתי לב שזה לא כלול במבצע BF, אז... לא משנה אלא אם יש מקלדת שהייתם ממליצים עליהם ברמה קרובה לזו שכן במבצע
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איפה כדאי לרכוש דפי A4 למדפסת, באיכות נורמלית ומחיר כדאי? *גר באיזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1844551 אז מה אתם אומרים? אולי כדאי ללכת על משהו אחר..?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-