עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arkady,

שלום D: אני צריך המלצה למארז טוב+ספק חזק אני יתן לכם את הדרישות שלי מעוצב באופן יפה מקרר היטב ספק חזק המסוגל להחזיק מחשב חזק וחדש בלי בעיות התקציב שלי זה 500-600 שקל לכל המארז+הספק תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yaloner,

מחפש מארז בסיסי למחשב משרדי. לא חשוב איך נראה, חשוב שיהיה אמין וזול ככל האפשר. בגלל האמינות חשבתי ללכת על ה-compucase הכי זול שמצאתי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1513&catcode=270 מה דעתכם [glow=yellow,2,300]?[/glow]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. אני מחפש מארז קטן במיוחד, כזה שאפשר להתקין בו רק לוח מיקרו ATX. לא חשוב לי איזה ספק יהיה שם כל עוד הוא ATX, זה לא מיועד למודינג או אוברקלוקינג. אני יודע שיש את המחשבים הזעירים של SHUTTLE ו-I WILL אבל הם מאד יקרים ובהם לא ניתן לבצע שום שידרוג (גם המגבלה של חריץ PCI אחד במקרה הטוב לא טובה לי). חיפשתי בכל חנויות האון ליין שאני מכיר ועדיין המארזים הכי קטנים שיש להשיג הם MINI ATX שהם לא ממש קטנים, נכנס בהם לוח ATX רגיל ורובם די מכוערים. אם מישהו יודע איך ניתן להשיג מארז מיקרו כזה, רצוי עם שני מפרצי 5.25 ל-CDROM אני אשמח מאד. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. יש איזה משהו?? איך הHEC 6A19? אני פשוט מזה לא מעודכן בזמן האחרון...(עברו חודשים מאז שנכנסתי לפורום)..

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by Th3W4ve,

עד חמש מאות שקל, חשוב לי שיהיה מבודד אקוסטית, עם ציפוי פנימי למניעת רעש ובידוד גומי לתושבות של הכוננים הקשיחים, רצוי גדול שיהיה מקום לארבע כוננים קשיחים. הספק לא חשוב לי.

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by pitex,

אני אנסח את זה הכי פשוט שיש.. יש לי 450 שקל. אני מחפש את המארז הכי שקט שניתן לקנות.. יש צורך בספק למערכת של AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 920.00 ¤ 1 920 ¤ 2 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.02 ¤ 1 60.02 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.02 ¤ 1 560.02 ¤ 5 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 ¤ 1 690 ¤ 6 6660 OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 820.00 ¤ 1 820 ¤ 8 7085 Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 Mb Retail Video Card 680.00 ¤ 1 680 ¤ השקט ממממאוד חשוב לי כי המחשב יושב אצלי בחדר. תודה!!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום לכולם, עד עכשיו האופציה הכי טובה שעליתי עליה היא הCOLORMASTER CENTURION 532. המחיר טוב(420 שקל בלי הספק שבא איתו) ויש לי ספק טוב לשים שם.. אבל השאלה שלי האם הוא שקט? זה מאוד מאוד חשוב לי מישהו שיש לי את המארז הזה יכול לתת לי עליו חוו"ד? אולי יש משהו יותר ממולץ מזה המחיר הזה.. המערכת דיי רגילה amd 3200+, gigabyte k8nf9u,1 gb ram, 6800gs תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by Chura,

שלום היום יש לי את הTT SVIKING : יש לי אפשרות להחליף מארז. אני יכול לקנות מארז חרטא ב150 ולהשאיר אצלי את הSVIKING או שאני יכול לקנות לעצמי משהו מרשים ויפה וטוב יותר בסכום של 500~ אהבתי מאוד את האורורוה של ג'יגה בייט, אבל התבאסתי שאין לו חלון אני רוצה להכניס שם גם מערכת קירור מים וכדומה בעתיד הרחוק, ככה שצריך חלון כדי להתלהב :-) חן עריכה : http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/gig-3d-aurora_11.html משום מה אומרים שהSHARK יותר קר לGPU וCPU... הייתכן ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by שלמה הדג,

אני בתהליכי קניית מחשב ומתברר כי המארז שרציתי לקנות (Compucase ci-6920) לא ימכר יותר בפנדס. לכן אני צריך מארז אחר, שיכלול ספק כוח טוב בהספק של בערך 400W. שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה איכותי. - תודה.

10. Started by sroolik,

אני די תקוע, אני לא יודע איזה ספק לקחת ואיזה מארז, זו המערכת שאני מתכנן לקנות: athlon 3000+ venice asus a8n-e kingston 512X2 cl.3 GF 6600GT DVD-ROM DVD-+R/W/DL W.D.160GB SATA 2 FLOPPY 1.44 אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזו, לא אכפת לי איזה מארז זה יהיה, אכפת לי שיהיה ספק איכותי שיחזיק את כל זה עם כמה מאווררים, קטודה, ואוברקלוק (כמובן שלא משהו גדול, הלוח הזה די מגביל) תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש מאז חדש עם ספק כח טוב שיעלה סכ"ה 600 ש"ח אשמח לקבל כל מני הצעות... תודה!

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק טובים. ראיתי בנעה מספר מארזים בסביבות המחיר של ה 600 שח RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2 ARCTIC COOLING Silentium T4 מי מבין המארזים הללו טוב יותר ? איך אני אדע שהספק טוב? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by lennon,

היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by parker8,

אני רוצה שהוא יבוא עם ספק... ושהעיצוב שלו יהיה רק מקדימה כי גם ככה אני לא רואה את החלון בצד... יש הצעה למארז כזה? ה-TRANSFORMER נראה יפה לאללה מקדימה רק חבל על החלון... תודה מראש משהו בסגנון המארז הזה: לא נראה לי שיש אותו בארץ...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Fertilizer,

שלום לצורך דיגום מארז מחשב מחפש מדבקת אדמה ראו קובץ מצורף אשמח סרגיי איפה ניתן לרכוש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. בשביל להשלים את פרויקט המודינג שלי אני צריך מדבקות למקלדת. אני צריך: מדבקות למקשי פעולה כמו קונטרול ואנטר מספרים ואותיות באנגלית יש חיה כזאת בכלל? כל דבר יעזור

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by haim652,

שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום לצרכי משרד ביתי אני חשבתי לרכוש שתי מדפסות 1. דיו משולבת כולל פקס (כמו 6500) להדפסות בצבע, צילומים, סריקה וכו' 2. לייזר פשוטה שחור ולבן לצרכי הדפסות של מסמכים והפצתם (לא דרושה איכות מדהימה) האם השילוב נכון ואיזו מדפסת לייזר לרכוש ? (אין לי בעיית מקום) התקציב לשתיהם יחד 1200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Classify,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת שהצבע בא לא יקר ומספיק להרבה זמן, אני מניח שבגלל זה עדיף לייזר. שחור-לבן זה בסדר. התקציב הוא כמה שפחות. יש דגמים מומלצים? * אומנם לא זול אבל ראיתי את המבצע הזה (האם כדאי?) http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=153

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת חסכונית ומהירה והדגש הוא על חסכונית במחיר של עד 1000 ש"ח. יש ברשותי מדפסת HP OFFICEJET V40 ורק 3 מחסניות דיו צבעוני מגיעות למחיר של 1000+ אז החלטתי לקחת את המדפסת (משולבת עם פקס וסורק) ולהשתמש בה רק כפקס ולקנות מדפסת אחרת חסכונית ומהירה. ועוד שאלה האם כדי לקנות מדפסת שיש בה 6 מחסניות דיו צבעוני האם זה באמת עוזר לחסוך בכסף ? איך המדפסת הזו וPixma IP4200וCanonו המבחינת איכות התמונה ועלות של דף צבע ... תודה רבה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by g1zey,

אני צריך מדפסת חדשה אחרי שכבר נמאס לי מה hp 930C שפועלת על מצבי רוח . מכיוון שאני לא מבין במדפסות (ובמחירים שלהם בכלל) אז אין תקציב מוגדר כ"כ. השימוש שלה הוא שימוש ביתי רגיל .. לא משהו מיוחד אז אני לא צריך איזה משהו בומבסטי , משהו פשוט שיעשה את העבודה כשצריך ושלא יעשה בעיות. עד עכשיו השתמשתי רק בHP אבל אין לי בעיה לעבור לחברות אחרות אם הם מציאים דברים משתלמים יותר . פתוח לכל ההצעות שאפשר , תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by moti7,

שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by Ran B,

אוקי, אני ואח שלי מאוד רוצים כבר לקנות מדפסת, אנחנו לא רוצים משהו משולב שעולה איזה 1000 שקל, אין לנו שימוש בו כל כך.., מכונת צילום יש בבית, חבל על הדיו וחבל על הכסף להשקיע בסורק + מכונת צילום + בולשיט.. קודם כל שהמדפסת תיהיה קטנה, אח שלי מאוד מאוד רוצה מדפסת מחברת HP, שהם מאוד איכותיים, הם לא נראה לי מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מHP, שתיהיה יחסית מהירה, לא שאנחנו צריכים מדפסת בקצב מפעל, אלה שלא תיהיה צב.. שהדיו שלה לא יעלה יותר מהמדפסת, למשל לחבר שלי יש לקסמרק(פיכסה) Z13, והדיו עולה יותר ממדפסת חדשה.. ;D יש למישהו מדפסת טובה של HP להציע לי עד 500 ש"ח, או אולי מדפסת יותר טובה מHP.. תודה לעוזרים!, רן!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים