עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, צריך המלצה לאוזניות איכותיות במוזיקה למחשב... מחיר 200 - 250 ש"ח. ראיתי את האוזניות האלו... Genius GHP-05 http://tms.co.il/product/6066/enlarge והם נראה לי איכותיות, תביאו לי חוות דעת עליהם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ArChAnGeL,

קודם כול שלום לכולם זוהי ההודעה הראשונה שלי ;D ;D ;D אני קניתי עכבר GPT אופטי 5 כפטורים USB, התקנתי את הדריברים והתיישבתי לשחק (נו אלא מה). קודם כול היה לי PAD צד אחד לבן וצד אחד שחור, אז על הצד הלבן העכבר בכלל לא זז, אז הפחתי אותו, ולעמת זאות הסד השחור העכבר זז אך עם קפיצות, מוזר הרגישות לא גבוהה כמו שהיא אמורה להיות, (בעכבר הרגיל שהיה לי הייתה רגישות גבוהה יותר :-\), תגידו יש קשר ביןהPAD לבעשיה? או שזה החברה, (חבר שלי נקלע לאותה בעיה...)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

4. 1. יופי הוא הכרחי - אני תופס את המארז כרהיט בחדר 2. קירור טוב ושקט - יש לי חמישה הארדיסקים 3. כל החלונות האלו שבצד המארזים מכוערים לטעמי אז נוותר עליהם. 4. חיבור קדמיים - חובה 5. אין צורך בספק יש לי כבר 6. שיהיה הרבה מקום לעבוד תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by ORrrr,

אני מחפש מדפסת זולה ודיו זול וראיתי את האופציה הזו. לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859794 אני צריך מדפסת לסרוק מסמך פעם ב ולהדפיס כמה דפים פעם ב. האם המדפסת הזו מספקת את הסחורה או בגלל שהיא(250 שח) והדיו שלה(120 שח שחור + צבעוני) כל כך זולים זה מעיד על האיכות? האם יש מדפסת מומלצת אחרת בטווח מחירים של 300 שח +- למדפסת ובאותו טווח מחירים של הדיו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tidan26,

שלום! ברשותי עכבר של razer mamba על העכבר נוצרו לי טביעות אצבעות שלא יורדות מה הסיבה לזה? האם הצבע של העכבר דוהה במשך הזמן?... ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. האם ניתן להצמיד לסט מקלדת+עכבר אלחוטי של LOGITECH, עכבר אחר אלחוטי של LOGITECH ? אני רוצה לשלב את הסט Comfort Laser עם עכבר שונה MX Revolution או לפחות את ה- MX620... יש למישהו מושג/ניסיון?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?

11. Started by guyfaran,

מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה וגם איכותית מיועד למסך LCD חשבתי על שתי מצלמות אינטרנט Microsoft LifeCam HD-5000 ו על ‏Logitech Webcam C270 מה אתם אומרים איך הם?הוא שאתם ממלצים לי על מצלמות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. סט ממש זול שעובד ב 2.4GHZ ואמור לעבוד במרחק 10 מטר http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=213007 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by oran55,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

אחי הזמין הארד דיסק וזכרון הוא הזמין maxtor 40 gb 7200 rpm mushkin 256 mb sdram rev 1.5 high praformence מה אתם אומרים בחירה טובה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ynofear,

חשבתי על זה אל פסק EVER POWER 1000VA מתאים למערכת ביתית עם מסך "17 או 19" עם לוכד ברקים לקו הטלפון שנתיים אחריות מגן מפני קפיצות חשמל (Spikes) http://www.goopshop.co.il/hot_sale_product/z_30236.jpg אם לא טוב תביאו לי משהו טוב במחיר של עד 500

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני צריך לקנות עכבר חדש... התקציב שלי עד 400 ש"ח הדרישות שלי הן עכבר אלחוטי נטען נוחות (יד קצת גדולה) השימוש הוא גלישה, שימוש כללי ומשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Rio_911,

אהלן.. אני צריך קצת עזרה.. אחרי תקופה שבה השתמשתי בשני רמקולים סטריאו, קניתי רמקולים creative inspire 5.1 T6160 וחיברתי.. בעיקרון הסנטר לא עובד לי. (לא בהגדרות של הכרטיס קול ולא בmp3).. חשוב להדגיש שהרמקול תקין. כשחיברתי את הרמקולים האחוריים לחיבור השחור במחשב (rear) הם לא עבדו אז העברתי אותם לאפור (side) והם עובדים.. [יש לי לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר את הדגם..) כרטיס קול מובנה Realtek High Definition Audio ווינדוס 7 64 ביט] ---- אני אצרף גם שאלה קצת יותר כללית.. כשהפעלתי פרק של סדרה בvlc ושיניתי את הסאונד ל5.1 ושמעתי בעיקר רעשי רקע, מוזיקה, דיבורים צדדים וכו'.. איך אני מסדר ככה שהרמקולים ישמיעו את כל הסאונד שקבצי וידאו מציעים..? (ולא ע"י שינוי הגדרות לסט…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. הסט הנוכחי שלי מזה שנה: razaer taipan mouse razer deathstalker expert keyboard razer carcharias 2013 headset razer orbweaver gaming pad עם הזמן שהעברתי עם הרייזרים הבנתי איזה מאפיינים חסרים לי והחלטתי לשדרג. עשיתי מחקר בסיסי אבל אני עדיין רוצה המלצות, על כל דבר אני אכתוב מה אני מחפש ואיזה דגמים יצא לי לראות שלדעתי מתאימים אגב ג'אנר המשחקים זה MMO, RPG, MOBA עכבר: החלטתי לעבור לאלחוטי, ההעדפה שלי זה לא פחות מ2 כפתורי צד, כמובן programable הדגמים שאהבתי בנתיים mad catz R.A.T 9 mad catz M.O.U.S 9 razer naga epic (אם המאקרופד שלו נוח ולא מפריע) razer ouroboros (יש בו משהו שמצדיק את המחיר המוגזם?) מקלדת: עד כמה שנהנתי מהממברנות אכן מורגש חוסר פידבק לפעמים והחלט…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by cavalier3024,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות USB hub (לפחות 4 חיבורים), שיהיה מהיר והכי חשוב שהכבל יהיה יחסית ארוך? (נגיד מטר יספיק). אני רוצה להגדיל את הטווח של המקלדת+עכבר, שלטים, ו-ווייפיי, שכרגע הדונגלים שלהם מחוברים ישירות למחשב אבל הוא מוסתר וזה מקטין את הטווח משמעותית.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

pentium 3-500 asus geforce 3 intel lx mb agpx2 256 mb pc133@75 cel 800 asus cusl2-c agpx4 256 mb pc 133 geforce 2 gts אל תמליצו לי על איי אם די כי את האינטלים האלו אני יכול לקבל בחינם אני יצטרך לקנות רק לוח וכרטיס מסך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.