ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אממ מישהו מכיר כאן מארז שחור אבל ממש יפה אני רוצה לקנות אחד אבל שיהיה ממש ממש יפה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב ללוח ASUS AN8E + AMD 3200 + 7800GT.... יש לי כבר ספק של 450W.. אני מחפש לו מארז שיהיה לו אוורור טוב , שקט , ויפה... כמובן שכמה שהמחיר יותר נמוך ככה יותר טוב... תודה מראש אני אקנה כנראה או ממרדנית או מ KSP...
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז לפי דרישות דיי קפדניות, הרצתי חיפוש ולא מצאתי מארז שמתאים למה שאני מחפש.. שיהיה tower לפחות (כרגע אני עם full tower אמיתי, ציפטק דראגון, רוצה למכור אותו ולקנות קטן מעט יותר, אבל לא בהרבה) שיהיה עם אוורור טוב מאד, ורק 120 (קדימה ואחורה, וכמה שיותר חוץ מאלו יותר טוב) אבל -> חובה מסנן אבק שקל להוריד. בלי ספק, ועם תג מחיר של עד 350 היחיד שראיתי שעונה על חלק מהדרישות הוא ה6a19 של hec, הבעיה שהוא ממש גבולי בקטע של הגודל, אבל אם לא יהיה ברירה, אז אני אקנה אותו.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php כמובן שעדיף שהמארז יהיה נקי כמה שאפשר.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום הלכתי לרכוש את המחשב.. עם מארז שוכב.. ואז ראיתי שלצערי המארז השוכב מבחינת עומק בכלל לא נכנס! אז ראיתי בחנות גם מארז של ASUS VINTAGE BAREBONE שכולל לוח אם.. והוא דווקא כן יכול להיכנס במזנון (במקום אחר במזנון.. לא בצורת שכיבה..) אבל חיפשתי באינטרנט ואני לא מוצא מארזים (ללא לוח אם ) בגדלים האלה.. למעשה הדרישות של המארז: גובה (H) עד 420 רוחב (W) לא מוגבל עומק (D) עד 380 (אפשר אולי חריגה קטנה) ועדיף שהמארז יהיה כולו שחור (בלי כסופים) אבל בגלל שאני מבין שאין הרבה מארזים במידות האלה.. אני מוכן להתפשר.. עדיף גם שמחירו לא יעלה על 300-400 שקל ועדיף משהו זול עד 200 שקל +/- אשמח אם תעזרו לי! המון תודה
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את המארז הבא תוצרת COMPUCASE : הדגם הוא Compucase 6a22 אחד המארזים הכי מועילים ויפים שראיתי בזמן האחרון, יותר יפה מכל היקרים של TT ואנטק פי דעתי. הוא בא עם 2 מאוררים של 120 מ"מ, הוא ענק, מרווח מאוד! , יש לו כניסות USB ומסנני אבק מקדימה... אין הוא פשוט מושלם. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המותק הזה בארץ ? במקרה ואין אותו בארץ, איפה יש אותו בחו"ל וכמה עולה ? *** אם אני מזמין מחו"ל כמה אני יצתרך לשלם עליו מכס ? תודה על העזרה אני כל כך רוצה למצוא אותו.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב ומה שאני רוצה שיהיה בו זה: 1. שיהיה יחסית שקט. 2. שיקרר טוב אבל לא צריך יותר מידי (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) 3. שיהיה מעוצב יפה - לא נראה לי שאני הולך לעשות לו ממש מודינג אז שיהיה כבר יפה ועם "מודינג מהמיפעל"... 4. המחיר שאני מחפש הוא בערך 500 ש"ח פלוס מינוס. אני מוכן להשקיע במשהו כמו מארז יקר של טרמאלטייק (800 ש"ח...). חשבתי על המארז SCORPIO של RAIDMAX
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז טוב ויפה על 250ש"ח בלי ספק כוח ואני רוצה לדעת האם זה יתאים לחלקים והכל שיש לי במארז שלי
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כעקרון אני מחפש מארז שיענה על הדברים הבאים.. *כמובן שיעלה עד 300 ש"ח *שיכלול בתוכו ספק כוח טוב *שיהיה לו חלון *אוורור נרמאלי או במילים האחרות מהו הספק הכי משתלם?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא לאוברקלוק ללא ספק עם חלון שקוף בצד רצוי כמה שיותר מאווררים מסנן אבק???
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז עם זרימת אויר טובה שיהיה גדול ושיהיו בו יותר כניסות מקדימה(כמו של סידי רומים וכאלה)יותר מ4 התקציב הוא עד 500 שח לא כולל ספק כמובן ראיתי כמה מארזים כאלה פה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5689 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 למארז הזה אני לא יודע כמה כניסות cd יש אבל הוא נראה חמוד(אני מקווה שיותר מ4): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4001 גם פה אני לא יודע כמה יציאות cd יש: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 כל אלה נראים לי נחמדים..:] איזה הם הכי טוב? או שאתם יכולים להמליץ על אחרים בתקציב עם חריגות קטנות פה ושם הקריטריונים הם יותר מ 4 יציאות סידי ומארז גדול עם זריצת אויר טובה …
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-