ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב! החלטתי ליצור פרוייקט מודינג חדש,ובשבילו אני צריך מארז TOWER. אשמח לשמוע חוות דעת ל בעד ונגד עבור מארז SX1040B של ANTEC. עד כמה שראיתי אותו - יש לו 3 מאווררי 80 מ"מ - שניים מאחור ואחד בקדמת המארז. המטרה שלי - התקנת מערכת קירור מים עם רדיאטור 120 מ"מ מאחור , והסטת שני מאווררי 80 מ"מ לחלון שאני אחתוך במארז. מה דעתכם? אם רצונכם להמליץ לי על מארזים אחרים - אנא התחשבו בכך שיש לי תקציב דל - עד 700 ש"ח. P.S. האופתיה השנייה למארז TOWER הוא ה-AURORA של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, ובינתיים בחרתי את הHec 6919 . הנה המפרט : A64 3000+ Venice Powercolor X800GT Pci-e 256MB Gigabyte K8NF-9 1GB (512X2) AData /vt DDR 400MHz WD 160GB Sata II 7200rpm Samsung 730B הבעיה עם הHec שהוא לא יפה , הוא רגיל מידי . אני רוצה מארז שיהיה יפה , 400W לפחות , אבל שיהיה ספק איכותי . עד 400 שקל . אם אין מארזים איכותיים ויפים במחיר הזה אני כבר אקח את הHec . ד"א לדעתם 300W של הק יחזיק את המערכת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שיהיה יותר טוב (אם אפשר) מ- HEC 6A19 , ויכלול ספק טוב
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו. עם או בלי ספק.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוקי אני מפשמארז ב400 שקל.. דרישות: ספק כוח טוב,קירור נחמד(לא סוף הדרך כמובן אבל קירור שיספיקלךoc קל)ושאהייה יפהלעין.. תודה מראש אין חנות מועדפת..
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בסביבות ה300 שקל..ללא ספק כוח. תודה. חשוב שיהיה שקט.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מארז,המארז יהיה חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. חייב להיות מנעה מחשבים 2. בעל יכולת איוורור טובה 3. שני מאווררי 120 לפחות 4. פילטרים שימנעו כניסה של אבק 5. חייב להיות עד תקציב של 600 שקל 6. מרווח עוד רציתי לציין שהוא חשב על המארז הזה מה אתם אומרים??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולכם, אני משתגע בחיפושים אחר מארז חדש למערכת שלי, ונמצא בלבטים קשים. מצד אחד, ישנו הTT XASER5 WINGO 7000D, שלדעתי הינו המארז היפה ביותר שקיים, והינו מתאים לדרישותיי, אבל המחיר שלו גבוה (איך לא)... כ-700 שקל ללא ספק. מצד שני, ישנו הסאנבים טרנספורמר, שעליו קראתי רק ביקורות טובות והלוק שלו די מושך אותי, רק שהוא קטן משמעותית מהTT ומגיע גם-כן ללא ספק, אך מחירו זול יחסית, כ-400 שקל. אני מעונין במארז יפה יחסית (לא מצועצע מידי) עם חלון, שיהיה גדול יותר מהמארז הנוכחי, שהוא (צפוף) H X W X D: 430 X 200 X 480 לא חייב ספק כוח, יש לי ספק סביר, אבל מומלץ שיהיה בעל מקומות למאווררי 120 מ"מ וסירקולציה נורמלית. התקציב שלי עומד על 500 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? :-\
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה. אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ??? בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
P4 3.2 asus P4c800 e deluxe יש לי ספק ליבקטי 500 ואט של אנרמקס ומערכת קירור מים bigwater 745 TT איזה מארז כדי לקנות? מה המחיר ? אני מעוניין במשהו גדול מאוד ואיכותי ביותר....
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חח אני חייב לספר משהו שקרא לי השבוע כמו ששמתם לב הצקתי לכם לגבי מארז טוב וגדול... ועד שמצאתי את הציפטאק מזיגזג הזמנתי אותו ביום חמישי לפני שבועיים ואמרו לי שבוע שבוע יים הוא אצלי טוב אני מחכה מחכה פתאום בשבוע שעבר מתקשרת המוכרת של זיגזג ואומרת לי שיש קצת בעיה במארז הם ניסו לעשות בהם חורים כאילו בדלת שיהיה שקוף ולא הלך להם אז כול המארזים עכשיו אם חורים בדלת אז אין מצב לקנות חח מצחיק מצחיק אז אני מצטער להציק שוב אבל אני רוצה את המארז הכי גדול שיש (ושאפשר להזמין ויגיע מהר) ופשוט לא חייב משהו אם אורות וזה רק שישההיהיה הכיי גדול שיש הציפטק היה 67 ס"מ באורך ישמח לקבל המלצות תודה לעוזרים עריכה: חפשתי קצת בפורום ומצאתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.ph…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב עם המפרט שרשום מטה ומחפש מארז וספק טובים. שתי שאלות לי: 1. מה ההספק הנדרש למפרט כזה (400W מספיק) ? OC יתכן בעתיד 2. האם יש דרישות קירור מיוחדות? 3. המליצו לי על Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt האם מתאים? המפרט הוא: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 תודה מראש על התשובה,
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש - להלחנה, לא ל-Gaming (המפרט מצורף בסוף ההודעה). אני מחפש מארז איכותי, עפ"י הדגשים הבאים, מהחשוב ביותר לפחות חשוב: 1. איוורור מצוין (המערכת הולכת לעבור Overclocking). 2. צבע שחור. נראה אלגנטי ואיכותי. משהו שאפשר לשים בסלון ליד הטלוויזיה. 3. שקט יחסית. 4. לא חייב להיות ענק סטייל P180 המדהים ושאר המפלצות! יהיו לי בסה"כ 1-2 כרטיסים במחשב, ולא יהיו כונני 5.25! מה כן, יהיו 3 דיסקים קשיחים. אני מעדיף מארז צר, רצוי גם שלא יהיה עמוק בצורה מוגזמת. מהגובה לא איכפת לי. 5. תקציב. אמנם יש לי את האפשרות הכלכלית להוציא 1800 ש"ח על P160 וספק כוח טוב, אבל היות ואני לא צריך מארז כ"כ גדול - אני אעדיף לקנות מארז+ספק ב-1000 ש"ח או פחות. [נערך בשעה 2…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…
-
אני רוצה לקנות מארז חדש ללא ספק ועם חלון התקציב שלי הוא 1000 שקל
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את המארז הזה http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5#, איך הוא ? ורציתי לשאול המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 300W? אפשר לקנות אותו בKSP אם ספק 400W במקום 300W?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מחפש מארז טוב עד 370 ש"ח !!! שמתחמם כמה שפחות...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-