ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק במישחקי פלייסטיישן2 ללא ג'וק או צ'יפ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום - אני מתבלט בין שני סטים של עכבר ומקלדת לקניה בארה"ב. הראשון - logitech cordless wave pro יחד עם העכבר mx1100. השני Wireless Desktop MK710. הנה הקישורים שלהם: http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677 http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/6541 יש למישהו דעה איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אבא מחפש מכשיר משולב איכותי וידידותי למשתמש לצורכי עבודה במשרד קטן בבית. הדרישות שיעבוד בפני עצמו, וגם ידע לתקשר עם המחשב (עם עלויות תפעול, מחסניות דיו סבירות) אחריות יבואן טובה, איכויות הדפסה וסריקה סבירות, לא מחפש איכויות פוטו משוגעות, אבל גם לא רוצה להתפשר יותר מידי.. תקציב עוד אין מהסיבה שאני לא יודע סביב איזה מחיר נעים המכשירים הללו. מישהו יוכל לכוון? תודה רבה, ויום נפלא ..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במחיר יש יתרון קל לWD...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את המקלדת הסקסית הזאת http://www.enermax.com.tw/english/product_peripherals_detail.asp?PrID=84 מאיפה משיגים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת. חשוב שתהיה לייזר, וכוללת פקס פלוס סורק. אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס וסורק של HP 6400 הזרקת דיו המדפסת זוללת דיו ועל כן אני מחפשת מדפסת לייזר משולבת עם פקס, סורק ומכונת צילום- האם יש מדפסת חסכונית עם טונר זול ??? השימוש הוא ביתי ולא משרדי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
, אני לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז חשבתי שכאן הכי מתאים. אתם יכולים בבקשה לתת לי חנויות שמוכרות מעמדים מקובעים למחשבים?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.
-
שלום, ברשותי העכבר הזה : http://www.claygatecomputers.co.uk/images/shop/microsoft_mouse_wh.jpg ואני לא סובל אותו ! הבעיה שאין לי כל כך תקציב לקנות עכבר חדש ואני חושב איכשהו לשפץ את הנוכחי, יש אפשרות לעשות את זה ? הבעיה העיקרית היא השחורים האלא מתחת לעכבר http://www.edinformatics.com/inventions_inventors/300px-Optical_Mouse.jpg למעלה בצד שמאל, למטה, למעלה בצד ימין ויש אחד שלא רואים. הבעיה שניכנס בהם מלא ליכלוך וזה מבעס כל כמה זמן לנקות אותו ואפילו אחרי שאני מנקה אותם התנועה של העבר לא חלקה (אני לא מתכוון לתנועה של העכבר על המסך אלא פזית). יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפסון משולבת cx4300. להפתעתי גיליתי שאם נגמר ראש דיו אחד - המדפסת לא תשתמש עם יתרת הדיו שיש לה.... היא פשוט תפסיק להדפיס. אני מעוניין להדפיס רק בשחור לבן.נגמרו לי כל הצבעים. קניתי ראש דיו שחור בלבד ואמרתי למדפסת להדפיס רק בשחור. אבל היא לא נותנת - אני עכשיו חייב!!! לקנות דיו כחול, צהוב ואדום ולהוציא 200 ש"ח כדי להדפיס בשחור. זה נראה לי כמו מודל עסקי חזירי וגובל בגניבה. בכל מקרה, היה משהו שיכול לעזור לי - כיצד עוקפים את הסיפור הזה? אני רוצה להדפיס רק עם צבע שחור ומעוניין לעקוף את יתר הצבעים ככה שהמדפסת תחשוב שיש שם צבע... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-