ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כרטיס REALmagic Hollywood Plus או הכרטיס החדש יותר התומך ב DIVX מי שלא יודע זה כרטיס פריסה לMPG 2 ן DIVX ללא שימוש בכרטיס המסך יש לו יציאות משלו
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס TV לצפיה בטלויזיה במחשב. שמעתי שרק הכרטיסים של ATI טובים זה נכון?אשמח לקבל לינקים לכרטיסים טובים... תקציב:300 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שלא תעיפו את ההודעה כי לא מצאתי פורום אחר שקשור לנושא . אני מחפש כרטיס ללפטופ שלי שיציג לי את המחשב על הטלוויזיה . אני כבר שעתיים בחיפושים ב ZAP , GOOGLE וכו' ולא מוצא . אשמח אם תעזרו לי . תודה .
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני עד כה השתמשתי בכרטיס הישן והטוב winfast tv2000 xp הבעיה שעברתי לוינדוס 7 64B ומאז הוא לא עובד וגם תשובת החברה למייל שלי (leadtek) הייתה שהציפ ישן מידי למערכת הפעלה זו. איזה כרטיס מומלץ במקומו ? (אשמח להמלצת גם ממוכרים באיביי במידה והמחיר מצדיק זאת) אין דרישות מיוחדות למעט מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
משהו בסביבות 800 שקל מישהו יכול לתת לי אני משתמש כרגע בElsa Victory II 16 mb כבר שנתיים איתו אני יחסית מרוצה אבל עכשיו יש לי למשל את Max Payne וזה לא עובד ממש חלק יש לי פנטיום 3 1000 עם 256 מ"ב מישהו יכול להמליץ ואם אפשר גם על חנות טובה וזולה....
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התחדשתי היום באוזניות: steelseries siberia v2 באופן מפתיע אני הכי הרבה נהנה לשמוע איתם מוזיקה יותר מאשר לשחק איתם! העניין הוא שמישום מה אני תמיד נמצא בין ה- 80 ל- 100 אחוז ווליום במחשב וזה נראה לי אומר שלכרטיס קול המובנה בלוח שלי אין כנראה מגבר חזק. בכל מקרה נתקלתי במגבר USB ייעודי לאוזניות אלו והוא עולה בארץ 225 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/6378 מישהוא יודע אם זה סתם חרטה או באמת נותן משו? ומצד שני ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/NEW-SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-/180835708471?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a1aa5ee37#ht_3206wt_1396 שווה להזמין? נראה שזה בקופסא מקורית..?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה מתחבר לי ב-PCI... התקציב הוא 100 ש"ח +-... יהיה די רצוי אם אפשר לקבל יחד עם הכרטיס גם כמה חיבורי USB II... זה לא יהיה רע ואני מוכן לעלות את התקציב בשביל זה... תודה לעוזרים מראש נ"ב החיבור FIREWARE זה בשביל לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית אז שיהיה בהתאם...
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לא מוצא... אם אין אז אולי יש כאלה שמדמים את הג'ויסטיק של המכונות משחק הישנות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף אותה כי היא אלחוטית... למישהו יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש לוח כתיבה איכותי וטוב שאוכל לכתוב בו את כל המהלכי שיעורים וכו' ואז לשמור את הכל במחשב ראיתי 2 דגמים: Genius G-NOTE 7100 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJDFFC738&cfm=7E05AFD1 וזה DIGIMEMO A402 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=XNDigiMemA402 למישהו יש ניסיון עם אחד הלוחות האלה? או המלצה ללוח אחר שהשימושים שלו כמו בלוחות האלה תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני , ברמה יחסית נמוכה כדי לשנות מסמכים סרוקים במחשב לא לציור או לסרטוט , אין לי מושג מה נחשב טוב או איזה כדאי מי שיודע שיתן לי דגם ספציפי תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-