ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , פרסמתי כאן הודעה לפני תקופה קצת ארוכה , ולא ממש קיבלתי את כל התשובות. מאז דיי הקפאתי את הקניה , ואני ינסה שוב פעם לדעת קצת יותר. בכל מקרה , הסתכלתי על כל מיני מחשבי כף יד שונים , וה Imate qtek 2020 , דיי הדליק אותי. בגלל מעבד יחסית חזק (400) , טלפון מובנה (חריץ סים) , מצלמה , 192 זכרון. רציתי לדעת באופן כללי איך המכשיר ... אם יש משהו יותר טוב בקבוצת המחיר שלו. ועוד משהו חשוב , זה יהיה אפשרי לגלוש דרכו לאינטרנט? הכוונה אם אני שם כרטיס סים של חברת אורנ'ג , ואור'נג מספקת אינטרנט לפלאפונים שלה... אני אוכל להכנס לאתרים? ולראות אותם כמו במחשב רגיל? ואני אוכל להפעיל תוכנות כמו מסנגר על גבי כרטיס הסים הזה? הכוונה על גבי האינטרנט שמספק לי הכרטיס סים (אורנ'ג) ? תודה .…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.asusboards.com/ http://www.a7vtroubleshooting.com/ http://www.xcl-clan.com/
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מאיפו אני יכול ליקנות דיו למדפסת BROTHER MFC250C? שמעתי על דיו סנטר מומלץ? ואיך אני משלם? השליח בה אני נותן לו מזומן?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו יודע איך היא? ולמישהו יש הצעה יותר טובה? אולי הA70 של CANON? או הHP 850?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש מפצל למחשב לUSB נהסו לי שתי היציאות מקדימה ואני צריך מפצל לUSB של איזה 4 יציאות. רצוי שיהיה עם כבל כדי שאוכל להניח אותו מקדימה. רצוי שיהיה כמה שיותר זול (אין לי מושג מה המחירים של הדברים האלה) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש חנות בארץ שמוכרת IR EMITTERS זה IR LEDשמתחבר בכבל פשוט לפלג בננה ומאפשר לשלוט על מכשירי וידאו ו DVD מהמחשב במקום ע"י השלט המקורי שלהם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות טונר למדפסת שלי m1217nfw של hp עכשיו מחיפוש באינטרנט אני רואה הבדלי מחירים מגוכחים ואני לא מבין איפה הקאץ' . 1. יש כזה דבר מקורי ולא מקורי? 2. ואם יש ^כזה^ דבר מה המשמעות של זה טוב\לא טוב? 3. אם המחיר נמוך מדי ביחס לשאר אז אני צריך לחשוד שזה אולי ידפיס רק רבע מהכמות הרגילה או משהו כזה? 4. אם אפשר להמליץ מאיפה לרכוש במחיר טוב אני אשמח. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לפני שנה וחצי, באוגוסט 05', קניתי Logitech MX518. עכבר מצוין, הכל עבד יופי עד לפני כמה ימים. הכפתור השמאלי בעכבר התחיל לעשות בעיות - צריך לפעמים ללחוץ עליו חזק כדי שיעבוד וזה לא מוצא חן בעיני, בעיקר כי אני גיימר וחייב תקפוד מושלם מצד הציוד שלי. לפי מה שהבנתי, האחריות היא ל-3 שנים, ושיש גם יבואן בארץ, רק שאני לא יודע מי היבואן, ואיך להגיע אליו. הרי אין מצב שבחנות מחליפים לי אחרי שנתיים, מן הסתם, נכון? אגב, יש עוד דבר שאולי עשוי לעבוד! לפני שבוע בערך חבר שלי קנה את אותו הדגם, אבל מחנות אחרת [אופיס דיפו]. אם אני בא לשם ואומר שהעכבר עושה לי בעיות עם האחריות של חבר שלי [עד שבועיים מיום ה'קניה'], יכולים להחליף לי לגמרי את העכבר? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
ובהמשך לשאלותיי מאתמול.. אני עדיין מתלבט בין הAMD ל-Intel, ויש לי כמה שאלות בנושא: א. חברי הטוב המתעסק רבות עם מכירת ציוד, אמר שנתקל בעבר בבעיות תאימות מסויימות בין ה-Chipset של VIA המשמש את לוחות האתלון, לבין כרטיסי מסך מסויימים מבוססי nVIDIA. הבעיות נפתרו עם התקנת הדרייבר הספציפי של לוח האם. אולם, דבר זה גרם לי לתהות - האם קיימות בעיות תאימות תחת LINUX בין כרטיסי מסך מבוססי nVIDIA לבין צ'יפסט של VIA? האם מישהו מכיר ספצפיצית את כרטיס ההרקולס פרופט ואת לוח האם של Gigabyte (VRXP) שאני מתעתד לקנות והאם הם נתמכים בלינוקס? ב. אם אני מחליט לקנות את ה-AMD, אני לוקח אותו עם לוח מבוסס KT333. כמה עולים יותר זכרונות 333 לעומת 266? ועד כמה שווה לי להשקיע בהם? מה ההבדל בביצועים? ג. …
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, בהתחלה כשחיברתי אליו את ה עכבר הוא עבד. אבל אחרי חצי שעה הפסיק לעבוד כך שכנראה זאת לא בעיית דרייבר כי אם כן אז זה לא היה עובד מההתחלה, חשבתי אולי יש התנגשות בין עכבר הנייד עצמו המגע, לבין העכבר החיצוני אבל ניסי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים ולבטל אחד מהם ללא הצלחה. הסוללות בסדר יש לי וינדוז 7 ו DELL STUDIO 1555
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי ספק CODEGEN 400W. אז הינה השאלות: 1. האם הוא ג'נרי (ואני די בטוח שכן)?? 2. היום יש לי כרטיס מסך X600PRO 128bit ואני עומד להחליף אותו ב-7800GT. האם הספק הזה יחזיק אותו? תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של DR.BYTE ולא הגיע איתה דיסק של דרייבר. עכשיו לא יכול להפעיל אותה בלי הדרייבר. איפה אני משיג אתזה???? תודה מראש, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שיש לי מאוד מוכרת מבחינתי כי זה תמיד קרה לי בעבר אך עם הזמן זה הסתדר(או שאני עשיתי משהו מבלי לדעת). העיניין עם המקלדת הוא שקודם כל היא חדשה,מקלדת של מיקרוסופט דגם Wireless Keyboard 1000. במשחקי פעולה שאני משחק,מה שקורה זה שבמידה ואני לוחץ ומחזיק את W אז המקלדת אומנם מגיבה אך אחרי 3 שניות היא מפסיקה להגיב וצריך ללחוץ שוב על אותו כפתור בשביל לבצע פעולה. ההרגשה היא שהמקלדת פשוט מאבדת את האות האלחוטי לשנייה ובגלל זה צריך ללחוץ כל הזמן על אותם הכפתורים במקום להתנהל בצורה תקינה. העייניין שזאת רק ההרגשה כי בהגדרות המקלדת אני רואה שהאות חזק והכל תקין מבחינה חומרתית. דרך אגב,עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי את הדיון הנ"ל עם בידיוק אותה הבעיה חוץ מעיניין הסוללות: http:…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד athlon 1000 על לוח asus a7v 133A ,ממה שהבנתי לא כדאי להחליף מעבד. שמתי לב שבחנויות המחשבים כבר לא מוכרים athlon1000 ,כנראה שהוא התיישן קצת. חשבתי מה ניתן לעשות כדי להישאר בחזית הטכנולוגיה. חשבתי לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדים לשים עליו את ה athlon 1000 שלי,לחכות כמה חודשים שמחירי המעבדים ירדו בצורה משמעותית ואז להוסיף לו למשל את ה amd xp1800 או ה1900. ככה בהשקעות קטנות כל הזמן אני אוכל לשמור על מחשב חזק לאורך הרבה זמן. ;D מה אתם חושבים זה כדאי או שעדיף לתת לו להתיישן ???
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-