ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם יש פה מישהו שיש לו את הדגם C290 של ברדר ויכול להמליץ לי על המדפסת הזאת? האם המדפסות של חברה זאת נחשבים כמדפסות טובות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב כף-יד (Palm) הפרטים החשובים לי. תמיכה מוחלטת בעברית - ז"א מערכת הפעלה בעברית אני מעדיף את Windows Mobile כמערכת הפעלה בעיקר בגלל שזו סביבה מוכרת זיכרון לפחות 64MB מסך ציבעוני 64K עם רזולוציה טובה מאוד לקריאת מפות. GPS שן-כחולה. כמובן שיהיה מחברה גדולה עם תמיכה טובה של החברה. גם אם אין המלצה על מוצר מסויים אשמח לשמוע על "תעשה ואל תעשה" או במילים אחרות מה חשוב וממה להתרחק. אם למשהוא יש אתר להפנות אותי אליו גם טוב. האם תכנולוגיה השן-הכחולה טובה או שעלי להסתפק עם קישור USB למחשב? (כרגע גם אין לי שן כחולה במחשב) איזה חברות נחשבות ואיזה דגמים הכי טובים? ההשקעה שלי בסביבות 2000 ש"ח. המכשיר מיועד לתיזכורות רבות, אבל אני מעוניין להשתמש בו גם כGPS עם מפות של…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים (די פיצוצי), ואני מחפש מקלדת ועכבר. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל. החברות הרללונטיות הן לוג'יטק ומיקרוסופט. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות עכבר אופטי? מקלדת אופטי? שניהם? האם זה לא טרטור וצריך להחליף סוללות כל הזמן? ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) או שמספיק מקלדת אינטרנט איכותית. ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכבר אופטי explorer של מיקרוסופט שהם הרבה יותר זולים. ד. יש לי אופציה לקנות Optical wireless desktop של מיקרוסופט , שזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים מחו"ל במחיר של כ- 200 שקל (אבל המקלדת היא ללא עברית). כדאי? אולי להשקיע בעכבר MX ופחות במקלדת ? HELP!!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת הזאת: Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 שהבנתי שהיא טובה מאוד, וחסכונית מאוד! המטרות של זה הם, פעם ב..משחקים, אבל בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבת אימיילים ודברים שמצריכים מקלדת.. אני גם עוד חודש מתגייס ככה שמשחקים אין מצב שאני אשחק..וחשוב לי מאוד שהעכבר יהיה חסכוני, האם ב250 שקלים אפשר להשיג סט כזה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
האם למישהו יש המלצות למקלדת טובה עם מקשים נוחים? לא מעניינים אותי דברים כמו "מקלדת מולטימדיה", "מקלדת אינטרנט" ושאר השטויות; זו גם לא צריכה להיות מקלדת אלחוטית. חשוב לי רק שהמקשים שלה יהיו נוחים להקלדה אינטנסיבית, ושיהיה לה חיבור usb. אה, וכמובן רצוי שהמחיר יהיה שפוי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני שמאלי, אבל בכל שנותיי השתמשתי ביד ימין בכל מה שקשור לעכברים ומשחקים. אני רוצה להתנסות קצת עם היד החזקה יותר.. ואם לא יהיה נוח, אוכל פשוט לחזור לימין. אני מחפש עכבר גיימינג (קאונטר סטרייק, RTS, וכו') סימטרי עם כפתורי שליטה בDPI באיזור הגלגלת, ורצוי שיהיו כפתורים נוספים בצדדים למען binds במשחקים. כרגע יש לי logitech mx518, שאומנם העיצוב שלו נוח מאוד.. לעתים אחרי תקופה שאיני משחק, בחזרה ההתרגלות אליו קשה, והוא נהיה כבד או טיפה גדול (למרות שויזואלית היד מכסה את כולו ויושבת בצורה מושלמת). בכל מקרה, לא יודע להגדיר לכם אם היד שלי גדולה/בינונית/קטנה.. ופד tt ladon.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לרמקולים וכיסא למחשב שלי התקציב של הרמקולים עד 1000 שקל, בעיקר עבור מוזיקה התקציב של הכיסא עד 1500, ל5-10 שעות עבודה ביום אין לי מושג מה לפרט פה עוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת עם המאפיינים הבאים: הזרקת דיו. מחירי דיו/דיו חלופי זולים יחסית. משולבת סורק איכותי. שימושים: ביתיים: הדפסות צבעוניות ודפי קריאה. סריקת מסמכים. רמת שימוש: בינונית (לא ברמת משרד). תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה להדליק ספק כח, רק בלי לוח אם יש לי כאן כמה מאזרים ( יפים ) שאני רוצה שיעבדו המאווררים, מנורות, מסכי LCD רק ללא לוח אם ראיתי כבר דבר כזה אני יודע שצריך לקצר שני פינים בחיבור חשמל שאמור להתחבר ללוח אם. המאזרים הללו לתצוגה ...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחפש הצעות למארז חדש שבא ביחד עם ספק איכותי עם תקציב של עד 800 שקל... אני מחפש מארז טוב קל מאוורר היטב ויפה כמובן ושיבוא איתו ביחד ספק איכותי שקט ומתקדם יש לי תקציב שאבא שלי אישר עד 800 שקל ולא יותר המפרט שאני אמור לקנות נמצא בצד ימין ....
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, בסוף החודש אמורים לבקר אותנו קרובים מארצות הברית ואני חושב מה אפשר לבקש מהם לקנות לי למחשב. חשבתי על עכבר משובח, מקלדת ואם יש לכם הצעות נוספות זה יהיה מצויין תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית של HP בניגוד לשאר החברות המוכרות ( והמאוד לא מוכרות ) - HP אינה מספקת עם המצלמה כבל A/V ולמעשה רוצה שאני אקנה את ערכת העגינה שלהם בXXX כסף, או - בקנייה ישירה ממעבדת החברה ב 120-140 ש"ח - ובתגובה שלי... כן... בסססדר ! ( NOT ) ניסיתי שני כבלי A/V שונים - האחד של FUJI והשני של חברת NONAME שכזאתי - שניהם תפקדו מצויין. ככה שכל כבל בסגנון כנראה יתאים. ניסיתי ליצור כבל כזה באופן עצמאי - לקחתי כבל פשוט עם יציאת EARPHONE פשוטה ובצד השני פיצול לשני זכרי RCA ( כבל סטנדרטי של 5-10 שקל לפשוטים ) ובקצה הEARPHONE JACK חיברתי מתאם סטראופוני למיני JACK ( כמה שקלים בודדים ) - הכל טוב ויפה - אבל הSIGNAL של הAUDIO לא יוצא, מה שכן - הוידאו כן... ( ודווקא טו…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש זרוע שמתחברת לשולחן ומחזיקה מסך + לפטופ ב עליאקספרס מחירי המשלוח לא רציונאלים מישהו יודא איפה אפשר למצא כאלה בארץ במחיר הוגן ... (לא מזמן קניתי ל 2 מסכים ב 120 שח ... ) מצורפת תמונה להמחשה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני רוצה להיפטר מהחלק העגול שמחזיק את המסך מחשב ולנצל את החלק הזה בשולחן טוב יותר. אני רוצה שהמסך יהיה צמוד מאוד לקיר אבל אני לא רוצה לקדוח בקיר, אז אני מחפש זרוע תלייה למסך על השולחן שהמרחק המקסימלי בין הקיר למסך יהיה כמה שיותר קטן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-