עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tommy,

NEC ND3550 רציתי לדעת איך הוא בכללי ... קיבלתי אותו אתמול

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by asmon,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 יחזיק 7900GT amd 3800X2 ?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by ybe,

הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by Idodo123,

היי, אני מתלבט בין 2 מדפסות, אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף לקנייה. המדפסת תיהיה לשימוש ביתי, כ400 הדפסות לחודש פחות או יותר. שני הדגמים: WorkForce Pro WF-M5799DWF Brother MFCL2710DW תודה מראש על העזרה

7. שלום יש לי בעיה עם בעכבר \ מקלדת (אלחוטיים של מיקרוסופט) . במשחקים , לא כולם אבל בעיקר בחדשים , משום מה הם משתגעים כמו - המקלדת לוחץ "למטה" העכבר זז למעלה כל הזמן.. עדכנתי הרגע את הדרייברים מהאתר של מיקרוסופט. יש לכם מושג מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Holy,

אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by gshhar,

וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by asilic,

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by urich,

יש לי משולבת hp 6213 יש נייר שתקוע ממש בקרביים של הגלגלים שמפריע להזנה של הנייר (נמשך עקום) פתיחת החלק האחורי לא עוזרת להוציא את הנייר התקוע שהפך למעיין עיסה לא סימפטית. השאלה האם להתחיל לפתוח ברגים ולפרק, או שלנסות עוד לגרד את הנייר עם פינצטה או משהו כזה (ניסיתי ולא ממש הולך). האם יש שיטה אחרת להוציא את הנייר? תיקון במעבדה לא משתלם עבורי! למי שנכיר את המדפסת מהסדרה (די דומה לכל סדרת משולבות officejet) הנייר תקוע בתחתית החלק הפלסטי שמעל הגלגלים העליונים (אלו שדוחפים את הנייר לאחר שעשה את הסיבוב באחורי המדפסת ממש לפני הזרקת הדיו- הגלגלים נראים רק דרך הפתח הראשי הקדמי.)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by So@tr43,

משהו מכיר או קנה, מישהו יכול איזה שהיא ביקורת עליהם.!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Transfer,

היי חברים, בימים האחרונים אני סובל בכאב במרפקי הידיים, יותר בימנית. אני סבור שהדבר קשור ישירות לצורת העבודה ותנועת הידיים על העכבר והמקלדת. היתה לי אחלה מקלדת של מייקרוסופט שעולה 86 אבל אחרי ששפכתי עליה כוס נס קפה על הבוקר היא עושה לי בעיות ולא הצלחתי לתקן אותה. עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה ועם הכאבים במרפקי הידיים חשבתי לקנות את ה"מקלדות הבריאותיות", כדוגמת זו: Microsoft® Natural® MultiMedia Keyboard שעולה 296 שקל אצל פנד* עכשיו, מה אתם אומרים על המקלדות הללו? (הKeyboard Natural). הן באמת בריאות? הן נוחות לשימוש? (הצורה הזיגזגית...) או שמא לקנות ב 86 שקל מקלדת *פשוטה* כמו הקודמת? עוד הצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by saarxee,

האם הן באמת טובות? כי הזמנתי אותן ואחרי זה נתקלתי בביקורות לא משכנעות במיוחד: הבאס לא חזק ומספק ברב המקרים אין סראונד דיגיטלי צריכים להשתמש באקולייזר כדי שהסאונד יהיה ברור יותר. ובמשחקים גם כן הסאונד לא הכי מרשים שבעולם.. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by rom2311,

שלום, אני מחפש מקלדת לגיימינג במחיר של עד ל500 ש"ח. בנוסף אשמח לדעת מה זה switches?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב מבוסס לייזר שחור-לבן שכולל בתוכו פקס וחיבור רשת (רצוי, אבל לא הכרחי ובכל מקרה קווי, אין צורך באלחוטי) שישמש בעסק קטן. תכונות נדרשות עיקריות: - מגירה גדולה לדפים (250 ועדיף גם עם אופציה להרחבה). - מזין דפים. - שליחת פקס אוטומטית דרך הרשת - זו תכונה הכרחית שממה שבדקתי לא הצלחתי להבין אם בכלל קיימת במכשירים משולבים או שאני צריך לחפש פתרון של כרטיס פקס במחשב. אני צריך אפשרות לשליחת פקס דרך מחשב ללא שימוש באשף פקס, ז"א, אפשרות להעברת נתוני הפקס ומספר הטלפון כך שהפקס נשלח אוטומטית למספר. בתמונה הגדולה, השליחה תבוצע דרך תוכנה חיצונית ולכן אני רוצה אפשרות לשליחה ללא התערבות ידנית של הקלדת המספר באשף. במקרה שהתכונה הזו לא קיימת, אז המלצות באותה מסג…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by TheAce,

שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לשיחות וידאו (כדי שאמא שלי תוכל לראות ולשמוע את הנכדה...) חשוב שהתמונה לא תהיה מקרטעת (פריים פריים) ושהתמונה תהיה איכותית וברורה. חשוב שיהיה מיקרופון מובנה. לאחר חיפוש באינטרנט עלתה בחכתי המצלמה: Microsoft LifeCam VX3000 ממולצת? או שיש משהו יותר איכותי באותו טווח מחירים בערך? נ.ב מזה OEM? נתקלתי בזה בשיטוט באינטרנט ועל פי הבנתי זה מושג לכך שהמצלמה תגיע בשקית ולא באריזה קרטון... שאלתי במספר חנויות וכולם אמרו לי שזה מצלמה חדשה לחלוטין (ולא מחודשת) רק לא באריזת קרטון צבעונית. האם זה נכון? האם כדאי לקנות OEM ? (המחיר נמוך בכ-30-40%... ממש מוזר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. אני מחפש לקנות עכבר אופטי שיש לו כבר מוכן לד בצבע כחול.... אמרו לי אולי למקירוסופט יש אחד כזה יש מצב? תגידו שם חברה ודגם... תודה לכל מי שיעזור.. וגם קישור עם יש לחנות שבו ניתן למצוא את העכבר...תודה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by Notter,

יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by gabriel6,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה על מדפסת מדבקות טובה (כזו קטנה שמכניסים לה גליל מדבקות)

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. אני מחפש מדפסת דיו משולבת (פקס לא חובה) חסכונית במחיר 200-350 ש"ח לשימוש ביתי מתלבט בין 2 דגמים : HP Photosmart C4343 ב333 ש"ח: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4046686 יתרונות: ראשים חסכוניים 140XL, קורא כרטיסים HP Deskjet F2280 נמכרת ב199 ש"ח בקרביץ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXF2280 יתרונות זול קומפקטי אשמח להערות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. * 3.3V @ 28A+ * 5V @ 40A+ * 12V @ 18A+ * 5V @ 1A- * 12V @ 1A- * 5VSB @ 3A+ האם זה נחשב ספק כח איכותי?, מישהו יכול להסביר לי את המספרים ואיזה מתח אופטימלי צריך להיות

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by KoM,

אוקיי, אחרי שהבנו את הסקר נגיע לשלב הבא. בנאדם עם הארדיסק גוסס מבית IBM מתכנן על הארדיסק חדש, האפשרויות מצטמצמות מיום ליום (ווסטרןדיגיטאל ממזמן מתים, IBM לא כדאי לקנות, לפחות לא בקרוב, וסמסונג גם לא כדאי כל כך, למרות שלא חסרים להם סיפורי הצלחה). אז בנאדם נשאר עם מגוון אופציות קטן, הרי הבדלי המחירים קטנים מאד. אז מה היתם מציעים לקנות ? כונן מבית מאקסטור, seafate או אולי בכלל קואנטום ? אשמח לתשובות מפורטות מעט, עם נימוקים... תודה מראש, ואני בטוח שזה יעזור לרבים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.