עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. LINE DUBBLER זה מכשיר שמחברים למסך בחיבור VGA ומקבלים כניסות S-VIDEO, RCA, VGA נוספות זה דבר לא סטנדרטי זאת אומרת שכמעט שלא תמצאו את זה אבל בכל זאת מה אתם חושבים על זה?

3. Started by lolgunr,

שלום לכולם, אני בתהליכים של החלפת מחשב נייח לבית. נכון להיום אני משתמש במחשב הנייח שלי כסוג של טלוויזיה - הממיר (ממיר ישן של יס) מחובר בכבל למחשב ואני צופה בטלוויזיה באמצעות התוכנה AVERTV (הדרייברים מסופקים ע"י דיסק בשם AverTV super 007 שנמצא ברשותי) של AVERMEDIA. המפרט של המחשב החדש שאני הולך לקנות נמצא כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/wj53x6gh האם יש צורך בקניית כרטיס טלוויזיה למפרט זה? אם כן - האם יש כרטיס מומלץ? האם יש אפשרות להוציא ולהשתמש בכרטיס הטלוויזיה שנמצא במחשב הנוכחי? אם כן - האם ההוצאה וההכנסה היא פשוטה? בברכה, עומר.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.sweex.com/content.asp?pcID=83 תראו שם את הספק 450 וואט אני קונה אותו ב-300 ש"ח המתחים שלו: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 אולי לקחת את ה-650 וואט במקום זה בגללה המתחים האלה: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 רק מה אני מפחד כי הספק של ה-450 וואט בא אם שני מאוררים והספק של ה-650 וואט בא אם מאורר פנימי (בלואר) וזה לפי דעתי שיטה דפוקה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by VegansXe,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Fyuz,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by wow,

שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by game kILLer,

מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. ה IPOD מציק עם ההתעסקות איתו ועם התוכנה של ה ITUNES. אני מחפש מכשיר עם מסך בגודל של ה IPOD פחות או יותר שיש לו בלוטוס בסביבות 64GB רק שאני יוכל לדחוף אליו המון שירים ולשמוע שירים ברכב

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by tom57,

מי מהם עדיף? יש לRAZER כפתורים לשינוי הDPI?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. שלום בעינין הספקים הגנריים אני לא בקי כל כך בתחום אבל האם בקניית מחשב הוא מגיע עם ספק כח גנרי? או שיש אפשרות לבחור .זה לא קשור למארז המתשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום זה זמן רב אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים הבעיה שאני מחפש סט שבו לעכבר יהיו בנוסף לכפתורים הרגילים כפתורים בצדדים (אלו שמשמשים כקיצור של קדימה ואחורה בדפדפן). לא ראיתי עד עכשיו אף אף סט שיש לעכבר את התכונה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא סט כזה תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by K_D,

אז כך שמתי לב שכמעט בכל המפרטים מעפים את הספק שכבר נמצא במארז ושמים את ENERMAX אז רציתי לשאול מה אתה חושבים אל המארז הזה שכבר כולל בטוחו ספק יחסית חזק http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=TT-VB1400SWSI&Count=0513203345

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11200 מחיר מגוחך לדעתי, הדבר הזה (שקיבל ביקורות מצויינות אגב) עולה כמו 3 מקלדות, ויותר מה-Z BOARD. נראה נוח וכיפי, קצת מיותר, אבל רק אם זה היה עולה שליש - הייתי שוקל קניה של זה.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by shai265,

האם יש כבל USB שמתחבר לחשמל. לדוגמא יש לי נגן MP3 שמוטען דרך הUSB ואני רוצה להטעין אותו בכל מקום שיש חשמל האם זה אפשרי??

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Mister-G,

כתוב לי על הספק כוח TECHNO, יענו מקושת אז אני מניח שזה שם החברה :-\ בכול זאת האם היא חברה איכותית? סבירה\גרועה? ואיך אני בודק כמה W יש לי בספק כוח??? כי אני לא רואה על המדבקה כלום וגם כשהוצאתי אותו מהמחשב לא כתוב כלום חוץ ממתחים שהוא יכול לתת!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קניתי את העכבר Saitek Cyborg R.A.T 9, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר של Saitek וראיתי מקלדת שעובדת על אותו עיקרון, מודולרית כמעט לחלוטין עם הרבה פונקציות, אורגונומית ודיי מגניבה המחיר לא כלכך בעיה.. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מקום שמוכר אותה בארץ הדגם הוא Saitek Cyborg Mad Catz S.T.R.I.K.E 7, יש סרטון דמו שלה ביוטיוב אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם או יכול להביא לי את השם + המספר של היבואן של Saitek אני אשמח מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי, מכיוון שהלך ההרד-דיסק והייתי צריך לשחזר את הכל, נתקעתי ללא הדרייבר המתאים. מה שיש לי זה CORDLESS MOUSEMAN OPTICAL+CORDLESS KEYBOARD של לוג'יטק. קניתי את זה לפני 3.5 שנים ואני לא מצליח למצוא דרייברים לגרסא הנ"ל באתר הרישמי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by radiohead,

הזרקת דיו, לצרכי סטודנט. סדר גודל של 100 דפים לחודש, בעיקר שחור לבן ומעט צבע. שיקולי מחיר (כולל דיו ) תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מדפסת, מחברה טובה ואמינה, שתחזיק לי הרבה זמן. אני מחפש אחת גם שהדיו שלה לא יעלה הרבה ולא ייגמר מהר. חשבתי על זאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=371042 מה אתם אומרים??? אם יש לכם המלצה על אחת אחרת יותר טובה עד 500 שקלים אשמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by X,

???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.