ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל אני מחפש הגה אחד אפילו בסביבות ה800 ש"ח או יותר וצריך המלצה לאחד טוב אבל שלא יהיה יקר בכלל בסביביות 300 או יותר אם צריך
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
*כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש הגה למחשב שיתן לי את חווית המשחק הטובה ביותר לGRID. למחשב (אם יש PS2 בנוסף אז עדיף) עדיף עם ידית הילוכים (ואולי אפילו עם האנדברקס) שלא יעבור את סביבות ה200 ש"ח, עדיף כמה שפחות. ראיתי את הדגמית הבאים: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=7 http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=133 יש המלצות? אור כהן
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח). את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)). הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)? צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני). בתודה מראש! הערו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: אנחנו הופכים להיות חכמים לאחר מעשה לגונן על המחשב שלנו בגלל נפילת מתח פתאומי או הפסקת חשמל הדבר פוגע המערכות המחשב ומאבדים דם ויזע ובסוף גם דמעות לצורך למנוע זאת אני מחםש UPS = אל פסק ומיצב מתח אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לאל פסק אליו נוכל להתחבר עם כל השקעים שיגנו על המחשב , מסך , מודם וכ'ו אודה לקבל המלצות
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזו גרסה אתם ממליצים לקחת גרסת ה SPEED או גרסת ה CONTROL אני משתמש ב G5 ככה שמהירות היא לא ממש בעיה בשבילי ההבדל בכלל משמעותי ? אותו מחיר בדיוק ושניהם במלאי.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היה לי עד היום כבר חמש שנים עכבר טוב בלוטוס של מייקרוסופט החזיק מצוין והייתי מאוד מרוצה. אני מעדיף בלוטוס כי אני משתמש ביציאות היו אס בי של הלפטופ שלי רוב הזמן. רצוי אחיזה נוחה ודיוק סביר. שיהיה לפחות כפתור אחד נוסף (של עמוד אחורה לדוגמא) בצד. אני שוקל לקנות את אותו עכבר בדיוק אך כיוון שהוא נכנס לזאפ ב-2010 אני חושב והתקן בלוטוס ישן אני משער שעדיף להתחדש. מחכה להמלצה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות gamepad טוב למחשב. על איזה אתם ממליצים? (אין ממש הגבלה במחיר עד גבול הסביר - כמה מאות שקלים). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מפצל USB למחשב שלי (שהוא לא נייד ד"א) ואני רואה שיש בשוק טווח מחירים של 20 ש"ח עד 250 ש"ח, האם יש באמת הבדל בין המוצרים השונים ? הרי סך הכל כל מה שהוא עושה זה לחבר מצלמה\נגן\פלאפון וכו.. למחשב ולהעביר נתונים. למה צריך לשים לב בקנייה של מפצל כזה ? תודה מראש וסופש נעים לכולם !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לרכוש Gamepad למחשב שיתמוך לי בהכל, בלי שום בעיות.. כאילו לא איזו חברה חפארית כמו שיש המון כאלו. אני רוצה שיהיה לי דיוק בסטיקים, ככה שיהיה אפשר לשחק גם משחקי FPS בכייף. אח שלי רכש השבוע את הגירסה Logitech Gamepad F310 (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11239). תאכלס, הוא עבד בלי בעיות, וגם יש לו דיוק מדהים (נראה לי, אולי אני טועה ויש יותר טובים בנושא הזה). עכשיו האם כדי לי לרכוש דגם יותר יוקרתי של Logitech? או שזה לא שווה את הכסף? וחשוב לציין, שאני רוצה רק עם כבל.. כי אני שונא אלחוטי. עכשיו ראיתי שהגירסה הקצת יותר יוקרתית היא Logitech Rumble Gamepad F510, בתוספת של עוד 40 שקל (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11004), עכשיו השא…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי מקלדת ( בסוף הצלחתי למצוא מקלדת שלdaskeyboard ביד שנייה). דרך אגב מקלדת בת-ז**ה. הגיע הזמן גם להחליף את האוזניות שלי, מה שקורה האוזניות שלי בנות 5 עם חיבור usb ופעם בכמה זמן המחשב מפסיק לזהות אותם, אחרי בדיקה מול מספר מחשבים אחרים הגעתי למסקנה שכנראה הם עשו את שלהם. האוזניות שלי נקנו בסין והם של חברת aula והם היו סבבה. עכשיו אני מחפש אוזניות גיימרים עד 400+-, רוב הזמן הם ישמשו למשחקים אבל לפעמים ישמשו לסרטים ולמוזיקה במחשב. עדיפות לחיבור 3.5" אבל גם חיבור usb יהיה גם סבבה. יצא לי לראות אוזניות של Logitech , Razer ,corsair בערך כולם באותם מחיר. הדבר החשוב ביותר שלא יהיו אלחוטיים, ניסיון גרוע עם חיבור זה. תודה ומצטער על החפירה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-