עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by HF Integrale,

יש לי פנטיום 3 500 על לוח Asus P3B-F שתומך עד 700 מגה הרץ Socket 1 . הג'י פורס פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...אני מפחד לקנות מחו"ל ... האם משהו מכיר, מוכר, תורם,רוצה להתפטר ממעבד כזה ?? = Intel P III 700 Mhz Socket 1 ... אפשר לענות כאן...ואפשר לשלוח לי מייל ל: marvim@zahav.net.il ניסיתי אוברקלוקינג...בלשון המעטה : הנסיון לא עלה יפה :'( תודה מראש לכל העוזרים

2. Started by Rule The Pc,

אהלן א ני מחפש PPC איכותי IPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550 אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלוש פשוט היWIFI חשוב..... מה אתם מציאים עד 3500?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by g0vner,

שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  4. בינתיים מצאתי רק switch בין שני מסכים, אבל אני רוצה גם לחסוך במקום של המקלדת והעכבר. מישהו שמע על משהו כזה? תודה, יואב

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by ido-nava,

מחפש אל פסק למחשב: amd 3500+, gigabyte k8nslipro, 480V HEC מסך: LG Flatroon F900B 19" ראיתי את זה .. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00750&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=244&aff=Zap מה אתם אומרים עליו ? והאם יש יותר טובים ממנו בפחות מחיר ? ומה אתם אומרים על זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6462371 ? תודה רבה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Maor Grinberg,

שלום, חפש אל-פסק שיוכל להחזיק 2 מחשבים עם ארבעה HDD כ"א, ללא מסך ובנוסף יחזיק נתב אינטרנט. כמה וואט בערך הוא צריך להיות ? וגם, יש עוד מחשב, הרבה יותר חזק ומסך 4K 32 אינץ שגם בשבילו הייתי צריך UPS, לכן אותה שאלה - כמה וואט צריך ? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  7. אני גר בכרמיאל והתחיל לפני שעה לרדת גשם, לפני כחצי שעה היה ברק גדול, והייתה נפילת מתח שבא המחשב עשה ריסט. אך הווינדווס לא עלה! נכנסתי ללחץ וכלום לא עזר, הוא לא עלה, היה מסך שחור, ניסיתי SAFE MOD והכל ורק אחרי כיבוי והמתנה של דקה עלה הווינדווס. הגעתי למסקנה שהפתרון היחיד לחורף בישראל הוא UPS. גם חורף שעבר המחשב נפל בערך 3 פעמים בשבוע והרבה מידע אבד. איזה UPS מומלץ לי לקנות בשביל לייצב מתח בנפילת מתח, אני רוצה רק שהחשמל של המחשב יהיה מחובר, ואם אפשר גם את המסך. התקציב הוא כ-500 שקל פחות או יותר אבל עדיף פחות.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש UPS זול טוב ואמין שאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"ח אני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by amircx22,

יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by jj516,

אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by gilad_bk,

היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by ofelshadow,

מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה

13. Started by Mr.Hetfield,

אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by oryrm19,

היי שימוש: מוזיקה הערות: כרוכב אופניים אני צריך אוזניות אטומות ככל האפשר, למניעת קולות רוח. תקציב: עד 200 ש"ח. האם Sennheiser CX 300 מומלצות ועונות על הדרישות שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by 12312,

קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי מזל טוב לי.. אני מחפש אוזניות טובות למשחקים בעיקר וגם למוזיקה וסרטים וכל השאר שיהיה מיקרופון שיהיה טוב למשחקים כמו קונטר סטרייק שיהיו נוחות כי האוזניות שלי מוחצות לי תאוזניות והם ממש לא נוחות שיהיה עוצמה גבוהה כאילו שאני יוכל להגביל הרבה ולשמוע ממש כמו מרמקול אני חשבתי על אלה: SteelSerios SteelSound 4H http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17496&catid= התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח מקסימום! ותודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי גילה סוףסוף את SKYPE וביקש ממני לקנות לו אוזניות ומיקרופון כדי שיוכל לדבר. מאחר והוא ממש לא צריך איכות אלא רק שיהיה אמין חשבתי ללכת על משהו זול ומצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73058&saleNo=1539699&comp=1 זה צריך להספיק רק בשביל לדבר נכון ? ועוד שאלה, האם כדי לדבר הוא יצטרך כל פעם לחבר את האוזניות (בגב המחשב) ? אם כן זה בעיה, כי הוא מבוגר ויהיה לו קשה כל פעם להתכופף. האם יש פתרון שמאפשר לבחור אם רוצים לשמוע מהאוזניות או מהרמקולים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

18. אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות טובות (לא לאודיופיל) בסכום הזה? אם כן, אפשר המלצה? אם לא, האם האוזניות האלה מומלצות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901520 תודה מראש

21. שלום, אני מחפש אוזניות גיימינג עדיפות לקשת, חובה עם מיקרופון, בתקציב של 200 ש"ח עם טווח חריגה של 50 ש"ח. אני לא אשתמש בהם לסרטים ולמוזיקה, אך ורק למשחקי FPS. אין לחץ, אז אין מניעה להזמין מחו"ל (eBay ו-Amazon מבורך). תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by matan007,

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by puGs,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים