ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, אפשר לקבל המלצה על עכבר קצת גיימינג עבודה משרדית גלישה באינטרנט. בתקציב עד 300 שקל שיהיה נוח מKSP ועם אפשר אלחוטי. בתודה Omer
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה מוזרה או אני חושב שיש לי בעיה מוזרה וזה קשור לעכבר. חיברתי אותו מהPS2 פורט לUSB פורט, עכשיו זה לא עזר לי משום מה בחלק מהמשחקים כגון UT2004,Quake4 ב35-40 FPS יש לי לאג עכבר וגם לעיתים ב60FPS זה מסתובב חלק מאוד, אבל לא מהר מאוד כמו שהוא צריך להיות(קשה להסביר את זה). אם למישהו היה או יש MX510 ויש או היה לאג, או אם אפילו אין איך להגדיר אותו הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מקלדת חדשה, אני מעוניין במשהו קצת יותר ממקלדת רגילה שכולנו מכירים... ראיתי את המקלדת הזאת, די התלהבתי ממנה רק לא ממש התלהבתי ממחירה - אלף ש"ח. האם היא באמת ברמה כה גבוה שאכן שווה את הסכום הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה עבור מקלדות למחשב מדיה. מקלדת אלחוטית, שמצד אחד תהיה קומפקטית אבל עדיין נוחה לשימוש. האם כדאי שתהיה משולבת עכבר\משטח מגע. או שעדיף להפריד בין השניים? בתודה מראש, פיני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמה וכמה פעמים דיברו פה על GAME PAD של XBOX שמתאים למחשב ומספק חוויה..... על מה מדובר ואיפה כדאי לקנות... {BUG?} תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מחפש סט עכבר ומקלדת אלחוטית טובות שיעשו את העבודה. סכום השקעה: 150 חריגה: 50
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מצלמה דיגיטלית 3 מיליון פיקסל-אינטרפולצית חומרה מפרט: עדשה: CMOS 1600X1200 מפרט עדשה: F 3.O מערכת הפעלה: Windows 98SE/2000/ME/XP פלאש: 3 מצבים: אוטומטי עם אפקט עיניים אדומות, פלאש מודלק, פלאש כבוי חשיפה לאור: אוטומטי/אור יום/פלורוסנט/ערפל אחסון בזכרון: 3M- 2048X1536 19 תמונות 2M- 1600X1200 57 תמונות SVGA -800X600 115 תמונות זום:דיגיטליX4 מסך LCD: 1.5 צבעוני TFT אחסון: 16MB, אופציה לזכרון חיצוני CF (כרטיס לא כלול) הספק כח:2 סוללות 1.5V AA מידות:68X107X39mm החבילה כוללת: מצלמה דיגיטלית כבל USB כבל יציאת וידאו PAL/NTSC חבילת תוכנות הוראות יצרן זה עולה ¤ 558
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1.האם משהו התנסה איתו 2.האם הגלילה שלו חלקה או מתגלגלת לסרוגין 3.האם הגלילה שלו נלחצת (AUTOSCROLLׂ 4.האם הוא מתאים גם למחשב רגיל עבור משחקים עם מסך 24" 5.אני מחפש עכבר גיימינג אלחוטי כי אני שמאלי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני ממש צריך לקנות מדפסת חדשה - הנוכחית (של brother) זוללת דיו בקצב מפחיד, היא מעלת מחסניות דיו קטנות שנגמרות ממש מהר, ובאופן כללי היא כבר ישנה. אני צריך מדפסת אמינה, חסכונית, כזו שיודעת להדפיס גם על A3 ושתיהיה אלחוטית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה. אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ??? בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות חוטיות, כפתור (in rar). חשבתי על אוזניות Sennheiser MX50 תודה!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*כותרת* חשבתי על 1 משלושת אלו: http://ksp.co.il/?list_compare=.26203..22246..24813. יש המלצות למדפסות אחרות? חוות דעת על הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-