עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מחשב חדש הכוונה לחלקים עכשיו אני רוצה לקנות את החלקים האלה amd xp 1800 256 ddr geforce 3 ti500 ומארז לAMD שיהיה FULL TOWER עכשיו בקשר ללוח האם אני רוצה של asus אבל לא יודע מה שווה אז אם אפשר לקבל המלצות ורציתי לדעת מה המחיר של חמשת המוצרים האלו ??? מאיפה אפשר לקנות אותם באזור הדרום

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. היה מתאם כזה בזיגזג לפני הרבה זמן, אין כבר במלאי והם לא יכולים להביא עוד מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? יש המון ב ebay מוכרים בזול, אבל עם משלוח לארץ יוצא המון המון כסף :'(

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by rosesr,

קוראים לזה:Personal Cinema אפשר אם זה להקליט דברים מהטלוויזיה? תןדה לעונים ROSESR!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  5. DELL pp01x inspiron i8100 הלכה לו הסוללה, אני מחפש חדשה, עדיפות לקניה באינטרנט, אבל אם לא אז גם אפשר להסתדר... רב תודות (:

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by dazzler,

אני צריך לבדוק מארז כדי לראות שהוא עובד , כלומר הספק . עכשיו אין לי שום דבר לחבר אליו אבל אפשר לקחת איזה פלייר ולסגור מעגל חשמלי וכך לראות שזה עובד....לא? השאלה שלי לאיזה פינים לחבר את זה , כלומר את הפלייר

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by pakoro,

אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. sidewinder mouse הוא העכבר הטוב ביותר לגיימרים? עדיף על g9 ,diamondback,habu וכל השאר ?

11. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by guy94,

מה זה VariRec ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

מה היתרונות של ה518? אם יש כאלו. האם שווה להשקיע 70 שקל יותר?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by ori-silver,

אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול:פקס,מכונת צילום,סורק והדפסה רגילה. התקציב הוא 1500 ש"ח +-,חשוב לי שהאיכות הדפסה תיהיה גבוהה ושיהיה ניתן להדפיס תמונות ברמה וגם שנגמרים הראשי דיו אז זה לא יעלה הון עתק להחליף אותם.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת את דעתכם אל kexmark L4270 משלב מכונת צילום ציבונית-מדפסת-פרס-טלפון-סורק אך הוא הוא טוב? כדי לקנות אותו ב600 שקל? וכמה שאלות בקשר אליו אתם יודעים אולי אך הצריכה של הדיו שלה(כמה דפים בערך אפשר להדפיס בראש דיו אחד) כמה עולה ראש דיו שלה(ואיזה צריך לקנות) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by vegeto,

??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

אני מחפש מארז עם 3-4 מאווררים , USB ו sound מקדימה עם חלון ללא ספק , יש למשהוא המלצה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by Aviv C,

נכון שבמדפסות החדשות (או אולי בחלקן) כל פעם שמדפיסים יש חלון כזה שאומר כמה דיו נשאר? אז יש לי בעיה איתו. כשאני מדפיס וזה מראה לי את החלון הזה הוא מראה לי אותו כמו בקובץ המצורף. מה אפשר לעשות? יש לי מדפסת HP Deskjet D1360. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by X7-007,

אני מחפש מקלדת לא הכי יקרה שהיא Red בשביל גיימינג וכתיבה. ה Blue בטוח לא בשבילי ולא בשביל גיימינג ה Black דורש כוח עצום וממש לא נוח בשביל גיימינג, פשוט קשה ללחוץ על W ועל SHIFT באותו זמן. ה Brown לא בדקתי אבל אני מניח שדי דומה לאדום אבל יותר קל ללחוץ עליו ה Red בכללי לוקח את הנוחות של מקלדת רגילה אבל יותר נח לשחק ולכתוב. יש כל כך הרבה מקלדות לא מפריע לי שיהיה בלי תאורה למרות שזה יהיה שימושי רק לא יותר מדי יקר. כרגע יש לי את ה ThermalTake Meka G1 שקניתי מזמן והיא סתם מחוברת למחשב, אני לא משתמש בה לשום משחק או כתיבה, מחפש למכור אותה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by ofir667,

אני לא מצליח להתקין את המדפסת על המחשב, המדפסת מחוברת למחשב בUSB

21. Started by TUCG,

אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: HEC Compucase CI-6A21 400W HEC Compucase CI-69U6 400W והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים ביניהם. ההבדל במחיר ביניהם הוא רק 10 ש"ח. באתר של קומפיוקייס אין את ה-69U6 (כנראה דגם קצת מיושן), מה שמקשה עלי לדעת אם הוא שווה את ה-10 שקל האלו. אז חוץ מזה שהוא יפה יותר, מה יש בו שאין ב-6A21?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by zobb,

creative audigy 2 amd 2100 Hercules 9700 pro / redeon 9800 Sony CD-Rom 52x epox 8rda+ NVIDIA ... Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window floopy Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 Winbod 256 mb 3200 x 2

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by snapdragon,

המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.