עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן חושב לקנות מדפסת ועוד לא הגעתי להחלטה סופית . - השימושים שלי פשוטים מאוד , אני סטודנט כרגע ואני צריך משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך !.. אני צריך מדפסת משולבת ( אם אפשר שנכנסת בתקציב ) חשוב מאוד שיהיה : סורק , מ. צילום , ( פקס לא קריטי .. ) ושהמחירי דיו או הטונרים לא יעלו בצורה מוגזמת ... משהו שיחזיק זמן ויעשה עבודה טובה ובלי יותר מידי הוצאות מיותרות ויקרות.. ההיתלבטות שלי היתה בין לקחת 6500A PLUS \ הרגיל ( שאני לא ממש יודע מה ההבדל ) .. או שיותר עדיף ללכת לכיון לייזר בשל עלויות נמוכות ?.. זה סתם כי קראתי פה ושם בפורום או שאנשים זרקו לי רעיונות .. אפשר להיסתפק גם במדפסת שחור לבן .. התקציב שלי הוא גג 800 ש"ח !!! ..אם אפשר גם בפחות אני אשמח ! תו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בס"ד שלום, אשמח לעזרה במציאת הכרטיס האידיאלי מבחינתי לשימושים שפורטו בכותרת (קליטה והקלטה של שידורי עידן+ לא הכרחיים). במחשב יש לי יציאות pci-ex1 (ולא 16X) פנויות. אין צורך בהקלטת תכני HD, אלא בהמרת וידאו מקלטות לפורמט דיגיטלי באיכות המקסימלית. ראיתי מס' המלצות על הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386&added=1 . האם הוא הכי טוב גם עבורי, או שמא יש כרטיס זול יותר שיספיק לי? שאלה כללית: כמה נפח בערך תופסת שעה של וידאו מומר? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by מזל מנשה,

מאיפו אני מורידה דרברים מעודכנים לוח אם msi , תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג קושחה משופרת למצלמה: Logitech QuickCam Zoom הצבעים שהיא מציגה טיפה לא מדוייקים [ירוק הופך תכלת, תכלת הופך לטורקיז, וכו'] -ג'ו

5. אני רוצה לוח אמין בלי הרבה בעיות מוכן להשקיע עד 800 שקל שיעבוד עם מעבד AMD חרשתי תאתר ותפורום ועדין אני מתלבט אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי בתודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by nore0,

יש לי מקלדת מסוג HARMA דגם HK-830 http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_03.jpg http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_01.jpg http://www.kakaku.com/akiba/images/03/02/20030208newpro_input_harma_02.jpg ואין את המקש backspace הוא פשוט לא נמצא מה עושים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. שלום יש לי כיום את ה microsoft comfort 5000 ומעבר לזה שהיא לא נוחה לי במיוחד היא גם קולטת רע מאוד כשאני שם את הUSB בצד האחורי של המחשב על מנת שלא יכער מקדימה. אני מעוניין בסט עכבר ומקלדת (עדיפות ללוג'יטק אבל לא נעול על זה ) נוח ואלחוטי שיקלוט גם אם אין קו ראייה ישיר וגם אם אשים את המקלט בצדו האחורי של המחשב. התקציב הוא 300 ש"ח, עדיפות לפחות אבל אם חייב אפשר גם להוסיף. אשמח לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by talisman,

מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה

9. אני צריך לוח כתיבה אלקטרוני איכותי תקציב של עד כ600 (אפשרות לחריגה מהתקציב)

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by WarMachine,

אני טס לתאילנד בקרוב ובדקתי בנוגע לכמה פלאפונים ואני די רוצה ללכת על הטלפון הזה, השאלה שלי היא אם הוא בכלל פועל בארץ ברשת של סלקום או אורנג' ואם הוא בכלל סים פרי, לא מצאתי על הנושאים האלה כל כך מידע ברשת, ככה שמי שיכול לעזור זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. קיבלתי מיקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט http://www.sharkyextreme.com/img/2003/03/ms_kb/multimedia_kb.jpg היא פועלת סבבה אבל לא מצליח להפעיל את הכפתורים של המולטימדיה שלה . מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כרגע יש ברשותי סט נוראי של microsoft דגם (microsoft 800 wireless keyboard and mouse) ממליץ לכולם לא להתקרב לסט הזה. אני צריך סט נורמלי שהמקלדת לא "תפספס" ממרחק של כ2.5 מטרים והעכבר לא יתקע כשבא לו. השימושים שלי זה בעיקר אינטרנט ולפעמים גם משחקים. יש סט אלחוטי טוב שיכול להתאים גם למשחקים? או אולי מקלדת ועכבר נפרדים- אם אפשר לחבר אותם לדונגל אחד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TomB,

קבלו לינק לת'רד בפרום תמיכה בYNET, תסתכלו קצת על התמונות. נורא נחמד לינק

16. שלום לכולם אני מחפש הגה למחשב שיתן לי את חווית המשחק הטובה ביותר לGRID. למחשב (אם יש PS2 בנוסף אז עדיף) עדיף עם ידית הילוכים (ואולי אפילו עם האנדברקס) שלא יעבור את סביבות ה200 ש"ח, עדיף כמה שפחות. ראיתי את הדגמית הבאים: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=7 http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=133 יש המלצות? אור כהן

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by skp333,

ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!! ואיזה מה-HEC יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by TheDiesel,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה. מה יש במקלדת מכנית שאין במקלדת רגילה?

19. שלום. רציתי לדעת אם מישהו משתמש במשטח לעכבר הזה או שמע מחבר איך הוא וכו. כמו כן, האם העכבר MX510 באמת יותר טוב מקודמו ה - MX 500 .

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by den,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שלום אנשים, חזרתי מטיול בן חודשיים לפני כמה ימים וגיליתי שהמנקה ברוב חכמתה השכילה לשבור את המשדר ה-USB של העכבר שלי, Logitecg MX 1100. בבירור שערכתי עם כמה חנויות מחשבים התברר לי שלא ניתן להשיג רק את המשדר אלא הוא מגיע רק עם קניית עכבר חדש. ניסיתי למצוא את היבואן הרשמי של מוצרי החברה בארץ אבל כל מה שמצאתי הוא יבואנים לא רשמיים. השאלה שלי היא ממי יהיה ניתן לבקש לארגן לי רק את המשדר הזה, מכיוון שהעכבר הנ"ל הינו הנוח ביותר שאי פעם השתמשתי בו ויהיה חבל לוותר על השימוש בו רק בגלל שהמשדר נשבר. אם יש למישהו כיוון טוב בנושא זה יהיה לי לעזר רב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. המדפסת HP M1212NF שהייתה לי התקלקלה לאחר 5 שנים. אז אני צריך מדפסת עד 700 שקל ואלו הדרישות: 1.שמדפיסה כמה שיותר דפים לראש דיו או טונר. 2.שחור לבן בלבד ללא צבעוני. 3.שהראש דיו לא יקר. ושאפשר לקנות חלופי. 4.עם רשת אלחוטית או קווית. 5. חברה ודגם אמינים עם שירות טוב ועם אחריות כמה שיותר זמן. מה עדיף מדפסת לייזר או הזרקת דיו? תודה ומחכה להמלצות, יפת.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by orior,

מה שאני חושב שזה אומר? אם כך איך מסדרים?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  25. ואיך מטעינים בכלל? מקלדת ברמה של 200 250 שקל

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.