עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]

2. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by TNT,

מה קורה אם החנות שקניתי ממנה את המחשב פשטה רגל?, איך אני מחליף רכיבים אם הם יתקלקלו לי?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הייתי רוצה לנסות להטעין בטריות Alkaline רגילות, אבל הבעיה היא שאין לי מטען מיותר (חבל לי על ה- Gp ). מה עלול לקרות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Holy,

מה קורה שמקצרים את הספק?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by overload,

יש עכבר של BTC (מצוין לדעתי), והיום ראיתי שקצב הדגימה באפשרויות המתקדמות של העכבר מכוון ל 100 ויש אפשרות של מ20 עד 200, אז למה לא להפעיל אותו ב200? יכל להיות שהוא לא באמת יפעל ב200? והאם זה יגרום לנזק כל שהוא? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by mega1234,

חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהזחיר אותה וזה לא עוזר! אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by huber,

שלום חברים. הגיע הזמן להחליף את המקלדת הוותיקה שלי. עד היום היה לי מקלדת של לוג'יטק עם מקש אנטר גדול. כשבאתי לחפש תחליף, שמתי לב שבכל מקלדת שאני מוצא, המקש התכווץ למחצית מגודלו ה"מקורי". למי שלא מבין על מה מדובר, הנה הסבר ויזואלי: המקש ה"ישן": http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2011/02/steelseries-6gv2-enter-key-600x337.jpg המקש שיש כיום במקלדות: http://xahlee.info/kbd/i2/Microsoft_digital_media_keyboard_3000_enter_key.jpg מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש מקלדות (רצוי חצי ארגונומיות) עם המקש ה"ישן"? תודה מראש. - - - תגובה אוחדה: - - - הנה מאמר שמסביר לגבי ההבדלים, אני מחפש מקלדת עם ה BIG ASS או SEMI BIG ASS: http://deskthority.net/wiki/Return_key

13. Started by Idan-h,

תראו אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות את הFoxconn TLA570 והוא אמור לבוא עם ספק 300W של FSP. לפני הרבה זמן בLogic היה כתוב שהמארזים באים עם ספק של350W ושל FSP ואז העסקה נראתה לי מאוד מפוקפקת. לפני זמן לא רק הם שינו את כל המארזים להיות עם ספק FSP 300W, מה שהרבה יותר הגיוני, ולכן חשבתי לקנות בימים הקרובים את המארז. היום באתי להסתכל בתעריף המשלוח והמחיר ואני רואה ששינו את הספק לFSP 250W. עכשיו למרות שזה FSP, הספק 250W הוא נמוך מאוד. קישור לחנות: http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=A01143 באתר היבואן כתוב שהמארזים באים עם ספקים 300W רובם ומעטים עם 350W (כנראה טעות). http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=6 נראה לי שעכשיו אני אלך על ה6C29 של קומפיוקייס.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות עכבר למשחקים והחלטתי את ה-Microsoft Laser Mouse 6000, לפי מה שראיתי הוא טוב למשחקים אבל הבעיה שלא כתוב עליו את רמת הדיוק שלו, הכוונה ל-dpi, האם מישהו יודע כמה dpi יש לו?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by PeaS,

לפי ההשוואה בTHG הוא לקח בין המקומות הראשונים, עם ביצועים יותר טובים משל הרקולס, והוא יותר זול. אני בערך משווה אותו להרקולס פה באשכול, כי אני רוצה להחליף במפרט שלי את הרקולס בGAINWORD. הנה המחירים: Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR ) 219$=1195.82 וה"תואם" שלו מהרקולס: HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out 229$=1250.42 אז... מה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by VanHalen,

למה אף אחד לא ממליץ על הספקים האלה... יש להם מחירים אטרקטיבים, מפרט סבבה, הם לא ג'נריים... קיימת איזה בעיה איתם?? למשל זה : THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC שעולה רק 300 שקל http://www.thermaltakeusa.com/2005/purepower/w006162tr2/w006162.htm תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by 586,

שלום אני צריך עזרה אני רוצה לקנות ספק טוב ל אוברקלוקים בסביבות 550 שקל הציעו לי ספק Thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=11954 או של Enermax http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12027 מה הטוב מבינהם או ש יש לכם משהו יותר טוב להציע תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by y_i_c,

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Haflo,

מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LironPinto,

אני קונה עכבר של Razer ורשום 1800 DPI אז בבקשה מהו dpi ? איך אני משנה אותו ? דרך העכבר? (hardwara) או דרך המחשב (software) תודה מראש ! ושוב אני יודע שזה הרגישות של העכבר אבל איך אני משנה אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Arturh87,

מהו הUSB KEY ולמה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by sxs,

מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zoman,

מה ההבדל בין זה - Enermax Liberty 400W Active PFC לספק הזה - ENERMAX EG495AX-VE Noisetaker 485 Watt כמובן חוץ מהברור כמו הספק שונה ,כבלים מודלריים ב - 400 ,השאלה מעבר לכך מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. אני מעוניין לחשב סה"כ W בכדי לדעת איזה UPS לרכוש (מפרט מצורף). על המסך שלי רשום: Ac Rating: ~100-240V, 50-60Hz, 2.5A אני לא מוצא מקום עם סימן W. האם אפשר לדעת מה ה W מהנתון הזה? אשמח אם בהזדמנות זו תמליצו לי על UPS מתאים. (אגב, קראתי את *כל* מה שרשום כאן על UPSים ודבר אחד הבנתי: אין הסכמה בעניין)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים