ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אפשר לרכוש את הדבר המדהים הזה? (ואם מישהו ענה לשאלה - האם אפשר לרכוש אותו ללא ספק כח [שילמתי כבר דיי הרבה על ה Enermax430 שלי])
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה זה שווה? מארז NEC Direction Convertible ATX מעבד Intel Pentium 4 1500 MHz זיכרון 128 MB RDRAM 800 MHz דיסק קשיח 30GB כרטיס קול סטריאו סראונד כרטיס מסך Ge-Force 64MB TV OUT CD X 48 מקלדת NEC עכבר 3D כולל גלגלת NEC מסך '17 איכותי NEC VR 1720 רמקולים LABTEC פקס מודם 56K V90 מערכת הפעלה WIN Me חבילת התוכנות המצורפות חינם : NORTON ANTI VIRUS 2001 VOICE LINKהודעות קוליות ל E MAIL ICQ 2000 PHONE TOOLS תוכנת פקס ON LINE DOCUMENTATION מידע אלקטרוני REAL PLAYER נגן קבצי אודיו ווידאו VIDEO STUDIO עורך קטעי וידאו Winamp נגן מדיה ועוד. .. תוספת שידרוג : שידרוג ממסך 71' למסך 91' תוספת של 097 ש'ח שידרוג מכונן DC לכונן 61*04* DVD תוספת של 093 ש'ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זקוק לעכבר חדש - לווינדווז ומשחקים. ניסיתי את הבאים: cm storm spawn zowie fk g500 g400 roccat pyra ועוד מגוון של עכברים (מייקרוסופט וקצת מאיביי) - כל אלה לא עבדו בשבילי. העניין הוא שלאט לאט הולך ומתחוור לי שהיד שלי התרגלה כנראה לM6900 הנוכחי שלי, שהולך ומזדקן עם השנים. הבעיה שתמיד הייתה לי איתו היא שהוא עשוי פלסטיק ולעיתים מאוד חלקלק, דבר המקשה על האחיזה. האם מישהו\י מכיר עכבר בעל פרופיל דומה?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה עליהם וכשאני מחבר אותו למחשב (כמובן ב 2 חיבורים) הוא לא עובד. כל מה שניסתי לעשות לא עזר: חיברתי אותו לכניסה הורודה קידמית/אחורית, דריברים חדשים, תיקון הגדרות הכלללללללללללל... וזה לא עובד. המקרופון נבדק במחשב אחר והוא עובד שם מצויין... יש פיתרון?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת מפני שהנוכחית תקולה (Canon MX300), ותקופת האחריות חלפה לה, וכעת יש צורך לשלם עבור הבדיקה וגם עבור התיקון, כך שכל הסיפור לא משתלם בעליל. בכל אופן, התקציב עומד על 400~700 ש"ח, לפי טווחי המחירים שראיתי ב-Zap. סה"כ, אני מחפש מדפסת משולבת שדרכה אוכל לסרוק תמונות בצורה איכותית, לשלוח פקסים, ולהדפיס בצורה איכותית. אני לא מחפש מוצר שונה לגמרי מהמוצר הקודם. ז"א, מדפסת העובדת עם מחסניות דיו וצבעונית. ראיתי שיש אפשרות לרכוש מוצר המתחבר לרשת האלחוטית, והדבר יכול להיות נחמד, אך ממש לא מדובר בשיקול חורץ גורלות. שוב אני מזכיר, עד שהמכשיר הקודם התקלקל, הייתי מרוצה ממנו ועשה את העבודה נאמנה. אני לא "נעול" על מותג מסוים, ואשמח לשמוע הצעות שונות. נ.ב אם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנשים במזל טוב רכשתי נגן DVD עכשיו אני צריך שתגידו לי אם זה את 1350 ששילמתי? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=toshiba%5Fsd1300&mscssid=RQKX504PCL319GM69SQFERFB2LRC1BW2
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משטח אנטי סטטי + ליש ??? אני מיואש כבר לא מצליח למצוא איפה לקנות !!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל... איזה מארז אתם ממליצים ? COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE [6a21] 497.87 ש"ח מארז איכותי מאושר וממלץ לשימוש עם מעבדי AMD ו- INTEL. המארז עשוי פח מכופף בעובי 0.8 מ"מ. ישנם 4 מקומות ליחידות "5.25 (סידי רום / צורב). ישנם 2/5 מקומות ליחידות "3.5 ( כונן 1.44 ודיסקים קשיחים ). מאורר 120 מ"מ באחורי המארז שואב את האוויר החם החוצה. * אפשרות לחבר מאורר 120 מ"מ בחלקו בקידמי של המארז. * פתח איוורור מול המעבד הכולל שרוול להולכת האוויר, ולפיכך מתאים במיוחד עבור מעבדיי הפרסקוט החדשים של אינטל. כולל חיבור USB בחלקו הקידמי של המארז. כולל ספק כח HEC-400W LDT בעל 2 מאוררים. או הCI-6a19 הרגיל אבל עם 400 W ועוד שאלה 400 W יספיק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת משולבת : מכונת צילום ,סורק ,ומדפסת ,עם פקס עצמאי , עם חיבור אלחוטי לשימוש ביתי בלבד אני אצטרך להדפיס שם גם תמונות , התקציב הוא 1000 ש"ח מינוס פלוס, אם מישהו מכיר משהו מומלץ אני אשמח לשמוע ? תודה על ההענות
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין 2 עכברים: Logitech G302 - 238 ש"ח ttesports BLACK V2 Laser Gaming Mouse - 220 ש"ח איזה עכבר יותר עדיף? או שיש המלצה אחרת? העכבר הקודם שלי היה ttesports black והוא היה עכבר שמאוד התאים לי, נוח. שימושים: משחקי fps כמו BF וCOD, משחקי mmo ושימושים רגילים. אני מחזיק את העכבר באחיזה מלאה (palm)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכבר גיימינג אלחוטי של לוג'יטק אבל עכשיו כל היתרון נעלם מאחר ואני משתמש בו עם כבל ההטענה - לא נוח בכלל. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי סורק מאוד ישן בחיבור פארללי של MICROTEK ואני לא מצליח להתקין אותו גם בויסטה וגם ב XP. לא יודע מה קרה כי ב XP הוא עבד ועכשיו לא. דרייורים לויסטה אין וב XP אני משתמש בדרייור של WINDOWS 2000. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג לאחי מתנה בתקציב של עד 400 שקל אני מחפש אוזניות בעלות שמיעה נקייה ואיכותיות שיכללו מיקרופון המליצו לי על: Senheiser PC 330 Razer Carcharias SteelSerias Siberia V2 -אשמח מאוד לשמוע ביקורת על האוזניות הנ"ל (למי שיש אותן) -במידה ויש לכם דגמים אחרים שאתם יכולים להמליץ זה יהיה מעולה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בארצנו הקטנטונת יש המון הפסקות חשמל, וזה ממש לא טוב לרכיבי המחשב... למישהו יש המלצה ל- UPS סביר וזול?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת כבר שנה בערך, רציתי לדעת אם מישהו כאן ניסה לחרוט על הכפתורים אותיות עבריות, מישהו ניסה את זה? + אם תשימו לב כמעט כל המקלדות שיש בעברית, אז האותיות העבריות הן מעיין מדבקות כאלו מיוחדות עם ציפוי מיוחד ששומר עליהן מודבקות בצורה איכותית, איך אני עושה או משיג את זה? אז יש לי שתי שאלות לגבי איפה משיגים ואיך: מדבקות מיוחדות לזה (כמו מקלדת מתורגמת מקורית של רוב החברות) או חריטה (איפה עושים את זה והאם מישהו ניסה?)
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, קיבלתי עכשיו עכבר חוטי של compaq הגלגלת שלו ניתנת ללחיצה למשל באינטרנט ובוורד מופיע העיגול עם החיצים שמאפשר גלילה מאד מהירה כשלוחצים על הגלגלת אך הגלילה הרגילה לא עובדת לא למעלה לא למטה לא יודע אם היא נחשבת משוחררת כי יש התנגדות ו"תיקים" חלשים כאלה שמרגישים באצבע, לא ששומעים. מה גורם לזה והאם אפשר לתקן פיזית/הגדרתית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא מרוצה מהמדפסת HP Deskjet Ink Advantage. אתם יכולים להמליץ לי על מדפסת משולבת אחרת? השימוש הוא שימוש ביתי בסיסי. חשבתי ללכת על קנון.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הוא עם ACTIVE PFC או PASSIVE כי בכל אתר אני רואה אחרת! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=8051
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-