ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היה לי עד היום כבר חמש שנים עכבר טוב בלוטוס של מייקרוסופט החזיק מצוין והייתי מאוד מרוצה. אני מעדיף בלוטוס כי אני משתמש ביציאות היו אס בי של הלפטופ שלי רוב הזמן. רצוי אחיזה נוחה ודיוק סביר. שיהיה לפחות כפתור אחד נוסף (של עמוד אחורה לדוגמא) בצד. אני שוקל לקנות את אותו עכבר בדיוק אך כיוון שהוא נכנס לזאפ ב-2010 אני חושב והתקן בלוטוס ישן אני משער שעדיף להתחדש. מחכה להמלצה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא חייב להיות סט אלא מוצרים נפרדים. אפשרות להזמין את העכבר מחו"ל פרט למקדלת משום שאין לי זמן/כח/רצון להתחיל להתעסק עם חריטות. ציוד נוכחי:logitech mx518 + media keyboard 600. שימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט (בקיצור מקליד הרבה - לימודים), ומדי פעם משחקים. חשוב לי שהעכבר יהיה מותאם לימניים, ושיהיו לו שני כפתורים בצד (כמו ה mx518). המקדלת שתהיה קטנה ולא בומבסטית כמו המקלדות של הגיימרים, שתהיה שקטה ועם כפתורי "תפעול" של ווליום וכו', ושלא תתן הרגשה כאילו אני כותב על לפטופ (לא סובל את התחושה). שטווח הקליטה יהיה טוב מפני שלפעמים אני מתרחק מהמחשב לאזור המיטה ויהיה נחמד אם אוכל לקחת את המוצרים ביחד איתי בנושא העכברים אני מתלבט בין m705 לבין performance mx וכמובן שאשמח להמל…
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=asc_df_B002HWRJBM1228797?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B002HWRJBM&tag=cnet-4209-20#lbhuc_355366 חשבתי לקנות את העכבר הזה דרך אמזון. מספר שאלות:\ 1) מישהו התנסה עם העכבר הזה? איך הוא בשביל משחקים (FPS בעיקר?) 2) זקוק לעיצה ממישהו שהזמין בעבר ציוד מאמזון (אלקטרוניקה/מחשב) האם אצטרך לשלם מכס וכמה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6311 תומך בחיבור AV ז"א האם אני יכול לחבר אליו ממיר של HOT ולצפות בטלויזיה דרכו?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי mx510 כבר כמעט שלוש שנים, ואני ממש אוהב אותו. מאז שקניתי אותו אני משתמש בפד של חברת fellowes, איזה חברת זבל סינית כזאת נראה לי, שמאד נוח ליד וגם איכותי במחינת חומרים ועמידות, אבל אני מרגיש שהוא מגביל את העכבר. אני מרגיש שאפשר להוציא מהעכבר הזה יותר. במיוחד כשאני משחק איתו על השולחן בלי פד מורגש הבדל ברור מאשר כשאני משחק על הפד. יש המלצות לפדים טובים שאפשר להשיג בארץ? אין לי בעיה להוציא הרבה כסף (200-250) על פד טוב שיחזיק מעמד שנים ויעבור איתי גם לעכבר הבא שלי... מה שכן אני לא רוצה משהוא ענק אלא פד בגודל סטאנדארטי. בחנות הזאת יש המון פדים http://www.pcgames.co.il/ מישהו מכיר אותה? היא אמינה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עם מעבדי הקונרו 2, ואני מעוניין בהמלצה למארז טוב כולל ספק במחיר של עד 650-700 שקל, זה מספיק למארז טוב נכון? אם אפשר לתת קישור לתמונה ולנתונים זה יהיה נחמד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אנשים אז יש לי אורגנית עם יציאת וכניסת מידי עגולות וכרטיס קול עם יציאת\כניסת מידי אחת שטוחה (15 פינים) אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג כבל מידי שיבחר בניהם וכמה זה בערך אמור לעלות! אז אם מישו יודע בבקשה תעזרו! אני מחיפה.. תודה רבה לעוזרים !!! אם הנושא הזה לא מתאים לנושא הזה אז אני מצטער אבל לא ידעתי באיזה נושא לשים אותו
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה - האם ציוד היקפי יכול לקצר את המחשב? לאחר זמן לא מבוטל בו נאבקתי עם המחשב עקב תקיעות/ריסטרטים/BSOD נשנים שלא הצלחתי לתקן, נשברתי ולקחתי את המחשב למעבדה. אצלם הוא עבד יום שלם והטכנאי ביקש שאביא גם את הציוד ההיקפי לבדיקה (עכבר, מקלדת, מסך). שם לאחר שעתיים המחשב אתחל, ואחרי שרק המסך נשאר מחובר הוא אתחל אחרי יום. האם יכול להיות שהמקלדת/העכבר מקצרים את המחשב וגורמים לאיתחולים? מפרט: מעבד: AMD Phenom II X4 965 black edition קירור: Arctic Freezer 13 לוח: Gigabyte GA_MA790UD4P זכרון: Crucial Ballistic Sport 2*8GB kit כ. מסך: Radeon HD 7870XT קשיח: WD 1TB SSD: Samsung Evo…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! יש לי מארז קטן שהלך לו ספק כוח. העניין הוא שהספק "מיקרו" אשמח לקבל המלצה לספק איכותי,ומהיכן ניתן לרוכשו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך כבל usb to mini usb באורך של לפחות 5 מטרים. יש חיה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סט אלחוטי קצת ישן (שנתיים) שבחצי שנה אחרונה שכב בצד,המקום ליד המחשב נהיה לי צר ורציתי להחזיר אותם. חיברתי אתמול את המקלדת והיא נהיתה קצת "משוגעת" - תפקדה לא כמו שצריך (חלק מהכפתורים לא עבדו וחלק עשו פעולות אחרות ממה שאמורות) חשבתי שאולי הבטריות חלשות והטענתי אותם, ועכשיו כשהן מלאות המקלדת לא עובדת בכלל - המנורה האדומה שעליה שאמורה להגיב לא נדלקת בכלל. עשיתי כל מה שחשבתי שאפשר לעשות ולא הצלחתי. (ניקיתי מאבק בעזרת פן קר לשיער, ניקיתי מגעים עם אלכוהול וגם את המגעים של הבטריות והטענתי אותם שוב ליתר ביטחון) יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? אולי עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה ספק כח אני צריך כדי לסחוב את (GF 6600 256 MG ) בלי בעיות התקציב שלי הוא עד 170 ש"ח בבקשה תתנו לינק לדברים שאתם מביאים תודה !!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז הספק הוא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 (הכוח שלו 300 וואט) הוא יחזיק מערכת כזאת: AXP 2500+ Bartom Abit KV7 Geil 512 CAS: 2.5 Albatron Geforce 5900XT במארז יש 4 מאווררים (לא כולל הספק כמובן) הוא מתאים בכלל למערכת AMD?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך של ELSA RIVA TNT2 32 עכשיו אני רוצה להוריד דריברים מאיפה ולמה טוב להוריד דרייברים?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד , אבל משחק המון ב-ut2004. מצד אחד אני רוצה עבר אלחוטי ומצד שני אני רוצה דיוק ב-ut. אני מפחד שאני אל אצליח להתרגל למשקל של ה-mx1000 או להרגשה המחוספסת של ה-g5 . עריכה: אני נוטה יותר לכיוון של ה-g5 , כי הבנתי שאני לא ממש צריך עכבר אלחוטי. אבל אני מפחד שהוא לא יהיה נוח (הציפוי שלו). אחרי שימוש ממושך עם העבר היד מזיעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
1) Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 2) Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מבין השניים מה עדיף??? ומה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בס"ד שלום, ברצוני לקנות קורא ברקוד לשימוש פרטי - עבור פרויקט (הנכתב בשפת תיכנות) שמנהל סיפריה. צריכה משו טוב ולא יקר (לא צעצוע מידי אבל גם לא ברמת סופר) רציתי המלצה על טווח המחירים (לא מבינה בזה) ואיפה ניתן לקנות את זה? צריכה שיהיה לו חיבור של usb למחשב ע"מ להקל על הקוד. אודה על עזרה. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני תמיד מעדיף את המקלדות של מיקרוסופט (מתוך הרגל).. אני לא צריך משהו מיוחד למולטימדיה או דברים מתקדמים, אם יש את זה כמותרות אז לא אפשרי... הכי חשוב לי שבמשחקים יעבדו לי יותר מ-5-4 כפתורים בו-זמנית, וגם שהמקלדת תהיה ברובה שחורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה דעתכם על המקלדת הזאת http://cgi.ebay.com/Flexible-Full-keys-2-4GHz-Wireless-Multi-Keyboard-BK_W0QQitemZ180294421515QQcmdZViewItem?hash=item180294421515&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 ? אני מחפש מקלדת נוחה אלחוטית ולנייד 150 ש"ח גג
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתחדש במדפסת חדשה, ביקרתי באופיס דיפו והציעו לי hp 6183 ב1400 שקל. מישהו התנסה איתה ויכול לתת חוות דעת? לפי המפרט זה אחלה מדפסת יש לה כרטיס רשת אלחוטי שזה די חשוב ופידר לסורק שזה גם חשוב בשבילי. חשבתי בהתחלה לקנות בנפרד לייזר צבעונית וסורק אבל הלייזר הצבעוניות עדין ממש יקרות וגדולות ולא אכותיות. בכל מקרה אני די סגור עליה רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדפסת שמניסיון יותר חסכונית ומציעה אכויות יותר טובות אם כן כולי אוזן..תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, מבקשת לקבל המלצה על ראוטר בתקציב של 200ש"ח. חשוב שהראוטר יוכל לעבוד גם עם תשתית של הוט וגם עם תשתית של בזק. האינטרנט משמש לגלישה באתרים (גם דרך smart tv), בלי צפייה בסרטים/משחקים וכו' אם אפשר גם המלצה לאיפה לקנות - באזור המרכז או במודיעין. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
תסבירו לי אני יודע מקלדת אל חוטית זה לא הדבר הכי טוב שיש וזה יותר איטי ממקלדת רגילה למישוה יש חילוק דעה על מה שאמרתי עכשיו אם כן תסבירו אמא שלי לא מבינה שמקלדת אלחוטית זה חרא עכבר אלחוטי זה סבבה אבל מקלדת מי מסכים איטי שזה סתם ?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-