ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות מארז transformer אבל שמעתי וראיתי שהוא מרעיש מאוד ואני קונה גם DFI nf4 UT Ultra-SLi-DR עכשיו אם אני קונה תמארז טרנספורמר שהוא מרעיש אז אני יקנה ת-SLI-DR אבל אם אני לא קונה תטרנספורמר אז אני לא קונה ת-SLI אני קונה Ultra-D וקונה P160 מה כדאי? המחשב לגיימר בעיקרון.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מדפסת חזקה. יש לנו ברדר אבל היא התקלקלה כבר פעמיים. וחוץ מזה במדפסת מדבקות של ברדר הייתה לי בעיה רצינית עם הדרייברים כי אי אפשר היה להסיר אותם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי (Asus V7700 Deluxe(=GeForce II Gts 32MB with TV Out/In אך כשאני מחבר בכבל וידאו מהמחשב לטלוויזיה, ומעביר את הטלוויזיה למצב Video, צג הטלווזיזיה מראה רק כחול, כפי שהראה לפני כן... הכבל נבדק בצורה אחרת והוא פועל, אם כן מה הבעיה? או שיש פעולה כלשהי שאמורים לבצע בכדי להפעיל את שליחת המידע? תודה רבה...
-
-
שלום שלום אני מחפש מקלדת USB עם USB HUB .. כלמור שיש עוד חיבורי USB על המקלדת (USB 2) לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות סט אלחוטי למרחק 5 מטר קראתי ביקורות טובות על מקלדת Logitech Wireless Desktop MK250 האם יש משהו יותר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות gamepad למחשב ואני רואה שהרבה ממליצים על זה של ה- XBOX360 למחשב. ויש לי כמה שאלות: 1: ה-gamepad תומך בכל המשחקים שבו ה- gamepads של logitech יתמכו? כלומר יש מצב שמשחק תומך ב-gamepad של Logitech אבל לא בזה של ה-xbox360 ..,מישהו יודע? 2: אני מתלבט בין החוטי לאלחוטי. קודם כל, האלחוטי שווה את המחיר? מהירות תגובה זהה לחוטי ? כמה זמן הוא מחזיק לפני שצריך להחליף סוללות? צריך מתאם כלשהו? עכשיו ראיתי פה מחיר טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20419#details זה בא עם מתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב אחרי 9-10 פעמיים שהישתמשתי באותה מחסנית צבעונית שאותה מילתי כול פעם מחדש צער לי לבשר שהחור הצהוב ניסתם ולא מוציא יותר דיו לכן אני מחפש מחסנית למדפסת ריקה שאותה אני יוכל למלות שוב עשיתי חיפוש בלי הצלחה תודה למי שעוזר!!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי עם כפתורים להעברת שקופיות. אם אפשר שיהיה גם כפתור החשכת מסך ואולי גם סמן ליזר (לחלקם יש) בהתחלה חשבתי לתכנת את המקשים הפונקציונלים בעכבר 5 לחצנים רגיל לפונקציות אבל כשהרצתי חיפוש ראיתי את המגוון הענר שיש. בעיקרון הייתי שמח גם להמלצות של עכברי 2.4 GHZ לצורך טווח ואם אפשר אחד שיהיה עם דונגל שנצמד לעכבר. בבקשה תוסיפו אם יש לכם ניסיון שימוש עם עכברים כאלה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בתור עכבר, האם העכבר הנ"ל עובד כמו שצריך? האם הוא מדוייק? אין דיליי (אלחוטי)? יש אותו ב150 שקל ורציתי לדעת האם הוא שווה את המחיר שלו? לדף המוצר באתר של מיקרוסופט
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איזה ספק כח יותר טוב ומאווור? Antec TruePower 2 480W http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply OCZ PS 450W ATX MODSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply או ספק כח אחר במחיר500-600 שקל
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש מצמת אינטרנט יחסית טובה עד 200 ש"ח.. משהו של החברות הידועות (שאפשר להשיג כמעט בכול מקום, אפילו באופיס דיפו).. תודה מראש, תומר עריכה: זו האפשרות שמצאתי עד עכשיו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4116
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ATI FireGL 8800 128MB DDR With DVI out - עולה בערך 1000$(בערך 5500 ש"ח אחרי המע"מ) מביס את כול כרטיסי Nvidia הקיימים(וגם עולב כמעט פי 2 ???)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אמרו לי שכדאי לי לרכוש UPS. זה נכון? מה מומלץ למפרט הבא: פנטיום 4 3.0Ghz ATI 3650 (חיבור AGP) ספק 400W מדפסת סורק נתב אלחותי מסך LCD 20" *הערה: אומנם אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות, אז עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Officejet 6500S אלחוטית שנקנתה בשנת 2009. לאורך השנים היא עבדה בסדר אבל גם סבלה מלא מעט תקלות ולכן החלטתי לקנות אחת חדשה. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עם יציאת רשת (המדפסת נמצאת במחסן של הבית שם יש קו טלפון אך אין קליטה לרשת ה-Wi-Fi). חשוב שתהיה תמיכה במערכות הפעלה הן של חלונות 7 והן של Mac OS X 10.10. השימושים שלי די בסיסיים - הדפסה מידי פעם, קבלת ושליחת פקסים וסריקות. חיפשתי במהלך הימים האחרונים מדפסות בזאפ ונתקלתי בלא מעט התלבטויות. קראתי ביקורות של משתמשים על מדפסות באמזון ועל כל מדפסת שמצאתי יש לא מעט ביקורות שליליות. והנה כמה מהאפשרויות שאני בחנתי - HP Officejet Pro 8630 / 8610, ברדר MFC-J470DW. על הברדר למשל קראתי שאם נגמר הדיו הצבעוני נגמר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-