ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בכל הביקורות שקראתי עליו רשום שהוא בא עם ספק של: coolermaster 350 watt זה עדיף על ה400 WATT הג'נרי שיש לי עכשיו?? תראו במפרט את המערכת שלי, הספק שלי מחזיק אותה טוב ואני רוצה לקנות את המארז הזה אבל איך הספק הוא יחזיק טוב??
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז אני עם G400S כבר כמעט שנה ובגדול מרוצה מאוד, אבל לפני כמה ימים נדפק לי אחד הכפתורים ולאור זה שקיבלתי זיכוי של $44 רציתי לקנות עכבר חדש. אין לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל אז אני צריך לקנות בארץ או להזמין מאתר ששולח לארץ. הייתי קונה עוד G400S אבל בארץ הם עולים 290 ש"ח וגם קצת מבאס שנדפק לי הכפתור. לא שזה בהכרח אומר שזה יקרה שוב ופה בארץ יש אחריות לשלוש שנים, אבל אם כבר קונים חדש אז למה לא להתחדש ולנסות דברים אחרים ? תקציב עד 200 ש"ח, חיישן אופטי חובה, עד 4000 DPI, חוטי חובה, כפתורים לשינוי DPI על גבי העכבר (לא מתחת) חובה. לא צריך כפתורים בצדדים, אולי אפילו עדיף שלא. לא מצליח ללחוץ עליהם בזמן משחק. האחיזה שלי קצת מוזרה, זה שילוב בין CLAW ל-PALM. CLAW באיזור של האצבעות, PALM …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי!!! רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמשתמש ברדיאון של פלית (לא, זאת לא הכלבה הצנחנית) אם כן רציתי לדעת איך הוא!!! תודה איל
-
שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מפרסם פה בשם חבר שלי שאין לו משתמש פה. הוא מעוניין לקנות מקלדת ועכבר - יש לו תקציב של 600 שקל. הוא משחק משחקי FPS וMMORPG הרבה. אשמח להמלצות, עדיף מKSP המבצעים שלהם נגמרים ב7.12. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS של חברת Gamatronic. כאשר אני מחבר את הכבל תקשורת בין המחשב והUPS (הכבל שמשמש את הUPS במצב חירום לסגירת המחשב) המנורה של החשמל בUPS נכבית. נכנסתי להגדרות החשמל במחשב וראיתי שהמחשב מזהה את הUPS וכותב שהוא מכובה. מדוע המחשב מכבה את הUPS וכיצד ניתן להפעיל אותו כך שאני אוכל לנצל את התקשורת. בנוסף אין לי תוכנה לUPS - האם אני זקוק לתוכנה כלשהי לצורך הפעלת הUPS? היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות של נפילות מתח, הפסקות חשמל ובעיות מתח למניהם חשבתי "לפנק" את המחשב שלי באל פסק, והגעתי למסכנה שזאת באמת מטרה חשובה להשקיע בה את כספי היקר. אז נתחיל בנתונים: ספק המחשב הוא ספק אנטק 300 וואט. המסך הוא MAG XJ810 שלפי האתר של מג הנתונים הם: Power Consumption Normal operation : < 140W Active Off: < 5W סה"כ 440W רציתי לדעת אם האל פסק הזה: ADVICE PR750 750VA 450W יספיק בשבילי או שאני יהיה "חייב" לקחת משהו יותר חזק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP PSC 1513 עם ראשי דיו 132 ו-136 מקוריים. איפה אני יכול להזדכות עליהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, בוקר טוב... אני מחפש אחר ג'ויסטיק יחסית פשוט בטווח מחיר ...לא מוגזם בשביל ג'ויסטיק.....לא יודע ממש מה טווח המחירים. אני מחפש משהו שלא יהיה מסורבל מדי, גדול ומגושם מדי.. שיהיה קל אם אפשר, ו..איזה חברה מומלצת לג'ויסטיקים? אני לא מתכוון לבזבז יותר מ 200~שקל.. ראיתי את הLogitech Freedom 2.4 Cordless Joystick הג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק, נראה ממש מתאים לצרכים שכתבתי, אין לו חוטים בכלל...הוא נראה ממש קטן (הבסיס), יש בו איזה 5כפתורים . . . והוא נראה טוב.. אבל הוא קצת חורג מהטווח אבל לא כלכך נורא.. האם הוא טוב? יש לכם אולי ביקורות על מספר ג'ויסטיקים ומה כדאי ? העובדה שהג'ויסטיק אלחוטי יוצרת בעיות כלשהם? אני לא רוצה להתקע באמצע שפתאום הוא לא מגיב וכאלה... תודה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אל פסק של אדוויס שקניתי לפני כשנתיים. אתמול בלילה הוא צפצף צפצוף ארוך ויציב חשבתי שנגמרה הסוללה או משהו כזה אז כיביתי אותו. היום הפעלתי אותו והוא עובד רגיל. מה זה יכול להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תקציבכם: 500 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Palm בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו הבקשה היא משותפת לרמקולים,עכבר ומקלדת התקציב הוא להכל ביחד- העכבר והמקלדת פחות אכפת לי מהרמקולים מעדיף רמקול טוב על מקלדת ועכבר טובים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-