עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ron_n,

שלום לכולם, האם ספק הכוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) 24pin יצליח להפעיל מערכת מבוססת: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE כונן קשיח אחד כרטיס מסך GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הספק / החברה נחשבים אמינים? תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by Black_Devil,

שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by coolspot,

כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by primo,

ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש

6. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by yonni,

אני קונה מחשב חדש- כנראה אינטל 2.4 עם לוח GIGABYTE 8SQ 800 ULTRA' 2 יש לי הרד דיסק WD 80 ן- הרד דיסק SEAGATE 20 ישן איזה מארז אני צריך ואיזה ספק? מעדיף לקנות את זה כיחידה אחת מאשר להרכיב. האם 300W יספיקו... חשבתי בכיוון COMPUCASE 6A19 או 6919...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של בסביבות 1000 שקל וחשבתי על asus v7700 64 delux אני רוצה את העריכת ויחדאו ואת היציאה לטלויזיה וכו אבל אין לי מה לעשות עם המשקפיים אז חשבתי למה לא לקנות כרטיס של חברה אחרת שיש לה כניסות ויציאות וידאו אבל בלי המשקפיים ואולי אם פילטרים יותר טובים 0- -יש למישהוא הצעות ? גם על כרטיס מסך אחר בסביבות 1000 שקל וגם על גי טי אס של חברה אחרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, הלכה לי מדפסת hp laserjet 6700 מחפש לקנות מדפסת חדשה משולבת (סורק, פקס) + צבעוני מדפיסים מעט מאוד חשוב שתהיה אמינה ולא תתקלקל וכמובן שלא אצטרך להוציא הרבה על דיו ומוצרים אשמח לקבל המלצות למדפסת סביבות 400-700 שמעתי על EPSON משתלם מאוד מבחינת הדיו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by swisaman,

איך הshock one של TT? שוות את ה340 שקל שדורשים עליהן? הייתי עם סיביריה שנתיים והם הלכו סופית - שומעים בצד אחד,המיקרופון שלהם הלך סופית והמאריך לא עובד אשמח לחוות דעת על האוזניות

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הזמנתי עכבר מ-EBAY דגם G700 והוא אמור להגיע... הייתי בבאג וראיתי פאדים לעכבר והיה אחד שממש תפס לי את העין מבחינת היופי והגודל. נכנסתי לאיבי ומצאתי אותו במחיר זול ממש (בטוח חיקוי סיני) אז הזמנתי: http://www.ebay.com/itm/190726103385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ואז ראיתי שיש חשיבות רבה לפאד של העכבר ושהמליצו פה על STEELSERIES 4HD שראיתי גם בבאג ב-100 ש"ח. מה לעשות ? כמה הבדל יוכל להיות ? והאם לספוג את הקניה של החיקוי ולקנות גם את ה-4HD ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS אני לוקח את הchiftec mesh עם שני מאווררים 92 ואחד 120 על איזה ספק אתם ממליצים? אמרו לי שמספיק 350W, התקציב הוא 100-150 לא יותר!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by asafrejuwan,

יש לי מדפסת מסוג לקסמרק 1270 . ומחשב נייד עם win7 ו- 64 סיביות . הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר וכאשר אני מנסה להדפיס המדפסת עושה רעשים של הדפסה , אך לבסוף יוצא מסמך ריק . אוודה אם תוכלו למוא לי פתרון בנושא . תודה מראש אסף asafrejuwan@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by esaly,

היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by mc_elad,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ביתית ואני לא יודע איזו מדפסת כדאית חשוב לי שהמדפסת תהיה צבעונית, משולבת ושתוכל להדפס דו-צדדי התקציב הוא עד 3500 שח

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. רק בבקשה בלי תגובות כמו מה זה משנה מה זה מפריע לך וכה' פשוט באמת שאני רוצה לשאול מה זה אומר אוקי שלום לכולם התחדשתי במקלדת של מיקרוסופט http://www.microsoft.com/hardware/en...d-keyboard-200 ושמתי לב שרשום לי על הסרט הזה שמודבק על החוט של המקלדת רשום עיין בתחתית המקלדת הכוללת אזהרה בריאות אל תסיר מדבקה זו מה בעצם אומר כל המשפט הזה הרי זה מקלדת חוטית ולא אלחוטית אז לשם מה האזהרה בריאות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by mega1234,

אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by zlx32,

מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Os.Master,

תמיד רציתי לדעת מה הדבר הזה בדיוק עושה. אם יש מישהו שיודע אני אשמח לדעת גם....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by new,

הלך לי הספק כוח ... הוא מדגם :fsp300-60pna(pf) 300W רציתי לדעת אם כל ספק אחר יכול להתאים לי למחשב ומאיפה הכי שווה לקנות?? וכמה זה צריך לעלות? בתודה! new

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. לל

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by SixKiller,

שלום לכם אח שלי תמיד משגע אותי מעצבן הוא שואל מה כבר יכול להיות במארז וזה סתם פלסטיק וגם על ספק הוא אומר זה סתם מספק כח זה לא..... יעני זה לא משנה איזה ספק מה ספק וזה.... ואני יודע ממש שזה לא ככה אז בבקשה תסבירו לי מה אני יכול להגיד לו יעני שמארז וספק עושים??? שלא יחשוב שזנ סתם פלסטיק...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by iakovl,

עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by imrioz,

שלום. אני מעוניין לרכוש KVM PS/2 ומתלבט בין שלושה דגמים: http://global.level1.com/products2.php?Id=634 http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=137412 http://www.trendnet.com/en/products/TK-205K.htm אין לי ניסיון במוצרים דומים או במוצרים אחרים מחברות אלו. הייתי שמח לקבל ביקורות מאנשים שמשתמשים בהם, או לחילופין המלצות לKVM אחרים. שלושת המוצרים באותה סביבת מחיר (180 שח) כשהKVM של בלקין מגיע עם 3 שנות אחריות בניגוד לשנה אחת באחרים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.