עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MetalB,

אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות את הסט הזה. התקציב שלי 200. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by nutty,

שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by urich,

יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Mr Gadget,

ראיתי שבכמה חנויות מוכרים את OCZ PowerStream 520W אבל לפי היבואן שמצאתי(CD-Log) מחזיק רק 600W וכמו כן באתר הרישמי של OCZ "*600W PSU Only **International Version Only" מה הסיבה? ומי עוד מייבא OCZ חוץ מ Cd-Log?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by FatalZero,

היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Logitech Freedom 2.4 הכי משך אותי? יש משהו מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה, אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אוזניות שיתאימו גם למוסיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אוזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד, וגם רציתי לדעת כמה האוזניות האלו עולות בארץ בגרסה בלי ה-USB. אם יש לכם אוזניות טובות אחרות להמליץ(אבל לא האזניות היקרות מאוד) אז תמליצו ;D תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cowerd,

טוב קניתי OCZ PowerStream 520w והזמנתי ביחד איתו כרטיס מסך 7800GTX 3700 san diego dfi lanparty ultra-D ועוד שזה לא משנה עכשיו. טוב אז ראיתי שאין לספק כח 6pin Pci-E מזה אומר? אני מפחד מזה... מישהו מוכן להסביר לי מזה עושה והאם זה חשוב או שזה בכלל לא ישנה... תודה רבה ובבקשה אל תנעלו תדיון כי אף אחד לא עונה לי בדיון המרוכז תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. אין לי מושג איזה ספק כוח והקטע שאני לא יודע אם הוא יחזיק.... המפרט למטה בחתימה אם זה עוזר...

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by udicol,

אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  13. קדימה אנשים אני חייב המלצה...

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by x-pert,

אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by unknown,

micron הם בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asili,

שלום רציתי שתביעו דעה על המארז הזה האם הוא טוב בפיזור האוויר האם הוא מרווח מספיק? ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD אנא ענו תשובות עניניות בתודה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  17. עכשיו יש לאנוכי כרטיס קול מסוג Zoltrix Nightingale אשר מבוסס על צ'יפ C-Media CMI 8738, ואנוכי די מרוצה ממנו, אבל רוצה יותר טוב! הצרכים שלי לא גדולים במיוחד, כרטיס קול טוב שיעבוד מעולים המערכת סטריאו שלי(SHARP CD-BP1500), לכן הגעתי למסקנה שה-Hercules MUSE XL יספיק לי בהחלט, ובזמן שאני קורא את הביקורת עליו אצל דן, מה אני מגלה? שהוא מבוסס גם על הצ'יפ C-Media CMI 8738 !! עכשיו השאלה, האם אני ירגיש הבדל אם אני יחליף את הכרטיס?!?! כי אם לא, עדיף שאני יחזור לתוכניותי המקוריות ויקנה את הוולקנו 7+....

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by CoronaLover,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by yakir4u,

קניתי את הcm storm trigger ובשביל שאני יוכל לחבר אלייה את הפלאפון היא דורשת עוד אנרגיה (למרות שהיא מחוברת לUSB שלפי ג'יגהבייט מספק פי 3 יותר מתח מUSB רגיל) עכשיו הבנתי מהאתר של CM שאני צריך 5VDC PSU אין לי מושג מזה ואיפה אני משיג את זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by yoni8866,

שלום, אני כרגע מחפש עכבר חדש. עד עכשיו השתמשתי בעכבר+מקלדת של מיקרוסקופ, אבל אני והעכבר הזה לא כל כך מסתדרים. אני מתעסק ביום יום בעריכה וגרפיקה, Premire ו-After Effects, ואני צריך עכבר טוב שיעבוד עם זה. אני גם משחק ורוצה שהעכבר יהיה מיועד לגיימינג, אבל יותר חשוב לי עניין העריכה. ב-TMS הציעו לי Logitech G500, אבל לפי מה שהבנתי זה עכבר בעיקר לגיימינג. לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של עכברים, אני אני מוכן להשקיע משהו כמו 400 ש"ח בעכבר, אבל חשוב לי שהוא יגיב כמו שצריך לכל תנועה ולחיצה ויהיה מדויק. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה בכדי להכניס חומר למחשב לעריכת וידאו. האם אתם מכירים כרטיס מומלץ? אני רוצה שהאיכות שתכנס למחשב תהייה טובה מאוד. אין לי בעיה עם מחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  24. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דריברים למצלמת הרשת הזאתי ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=4097 לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום.. וזה בשביל חבר ואין לו תדיסקים .. והווינדוס XP לא מזהה את המצלמה...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.