ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מפצל מ שלושה פינים (FAN) למורטקס...( אני חושב שככה קוראים לזה) חיבור לספק כוח בקיצר.... כמה זה עולה??... מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את זה? ואיך קוראים לזה בדיוק מישהו יודע? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המארז הוא Foxconn TLA475. האם יתאים? לא מצאתי פורום אחר, אז שמתי כאן.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמת אינטרנט שימוש עיקרי - Skype וכד' בקשות מיוחדות - לא צריך משו יקר מדי, צריך משו משתלם מספיק לשימוש ביתי לטווח הארוך רצוי שיהיה כולל מיקרופון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בקרוב לקנות מקלדת חדשה אלחוטית עם חיבור USB. השאלה שלי - אם בביוס לא מאופשר USB KEYBOARD SUPPORT מראש, איך אני אכנס בכלל לביוס בשביל לאפשר תמיכה ב-USB? כרגע יש לי מקלדת PS2 שבה אני מקיש DEL בשביל להיכנס לביוס. השאלה שלי גם רלבנטית מאחר שלפעמים יש מצבים שהביוס מתאפס (כמו החלפת סוללת לוח האם) ואז ברירת המחדל של הביוס היא ללא תמיכה בלוח מקשים USB.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב: עד 200 ש"ח אולי 250 גג מיועדת לשימוש בסקייפ לתקשורת עם אדם מארצות הברית אז מי שיכול להמליץ לי בבקשה על מצלמה באיכות טובה שהתמונה זז טוב ולא בקפיצות אז ממש בבקשה להמליץ לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי לאחר האכזבה מ Razer Dimondaback 3G , אני הולך למכור אותו ולקנות משהו בתקציב הנ"ל ראיתי מס' המלצות : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=9895 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1350&products_id=17077 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35208 הבנתי שה MX 518 מומלץ אבל הוא נראה די מכוער עם הכתמים השחורים האלה על הרקע הכסוף שלו... ומה ההבדל בין MX 510 ל 518 ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המעבד הוא בOC על מתח של 1.625 זאת התוצאה אחרי 4 הרצות של הבדיקה ב SANDRA 2005- זה אחרי 8 הרצות (לא כולל את ה 4 מקודם) זה נחשב בסדר?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המארז - Enermax FS-710. היום רציתי לחבר את הצורב מהמארז הישן לזה ולהפתעתי לא היה שום מקום לחבר את הברגים, כלומר החיבור שמחזיק את הצורב. הסתכלתי לראות איך הסידי היה מחובר והיה לו מעין ברזל משני צידיו שפשוט מכניסים אותו פנימה והוא נתפס למארז. אם מישהו הבין על מה אני מדבר, איפה אפשר למצוא את הדבר הזה ?? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
די התרשמתי מהמוצר , עלה לי 320 ויש לי שאלות" אם נגיד אני לא משתמש בעכבר אני חייב לכבות אותו בלחיצה מאחורי העכבר או שהוא נכבה אוטומטית וחוסך סוללה? שאלה נוספת: איך אני מבטל את הירוק הזה שמופיע כל פעם שמשתמשים בקיצורים?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי המפורסמת Cherry מציגה את העתיד של התחום, מנקודת המבט האישית שלה: עכבר שיאפשר לכם כניסה ביומטרית מאובטחת למערכת ללא צורך באמצעים חיצוניים נוספים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-