עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

קניתי את המוצר הבא מeBay: עבד במשך שעה ומשהו ואח"כ הפסיק. בדקתי עם 2 מקלדות כדי לוודא, זה פועל לשנייה (המקלדת עושה אורות בקאפס לוק וכו') ואז מפסיק.. אין לי כוח להזמין שוב מeBay או להתלונן או אנערף מה, יש דרך לתקן את זה או שאני אלך לקנות בKSP מחר? פשוט חבל לי על הזמן..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב,הגיע הזמן להחליף את הMX518, הSIDEWINDER X6 ואת הSS QCK + המזדקנים והשחוקים. יש המלצות?עד אזור ה1000 ש"ח,בעיקר לגיימינג ולכתיבה מרובה .

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by Samty,

איפה כדאי לקנות ראש דיו לא מקורי? חשוב איכות ומחיר

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by darkman,

אני מחפש מקלדת אל חוטית לסלון אני מחפש שעל המקלדת יהיה מין ג'יסטיק שישמש כעכבר במקום שבסלון יסבוב גם עכבר וגם מקלדת אני בטוח שראיתי כזה דבר מתישהו מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by dudemeister,

שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  11. אהלן אנשים, רציתי לדעת אם אני יכול לנתק את העכבר הישן שלי מהחיבור הפרללי (IO), לחבר את העכבר החדש שלי. רציתי לדעת אם הוצאת הפרללי ייתקע את המחשב. אני פשוט חייב לעשות זאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by DarkSight,

רציתי לשאול אם המשקפים הללו http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332544&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 באמת אפשר לראות מה שמשתקף על המסך או שזה עושה משהו אחר? כי מה שאני מעוניין זה כאילו שאני משחק במשחקים כמו דום זה להרכיב משקפים כאלה שיציגו לי את המסך מישהו מבין בעניין?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by yakir4u,

מה אתם אומרים על האוזניות הנ"ל http://www.ebay.com/itm/SADES-SA-904-Stereo-7-1-Surround-Game-Headset-Headband-Headphone-Microphone-New-/190930750504?pt=US_Computer_Headsets&hash=item2c745c0c28 אני מחפש אוזניות שאני ישמע אם מישו מגיע אליי מאחור כמו שיצא לי לשמוע באוזניות של חבר אני לא רוצה לקנות אוזניות כמו שלו (הוא קנה באיזה 400-500 שקל) אני מוכן לשלם משו כמו 150 שקל פלוס מינוס האוזניות האלה נראות לי טובות השאלה עד כמה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Xane,

האם ה-Thermaltake BigTyphoon יכול להכנס בלאנבוי של אנטק? בהתחלה חשבתי לקחת Sunbeam Transformer אבל בסוף החלטתי שאולי אני אקח את ה-Lanboy, כולה תוספת של 110 שקל ויש לי מארז מאלומיניום.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by X,

חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MasterGal,

מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by sar_007,

מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה). מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות. כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט). לינק למספר ביקורות על הלקסמרק: http://www.ciblant.com/product…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Sma1,

שלום לכולם [glow=red,2,300]ושנה מצויינת![/glow] הייתי רוצה לשמוע הערות והארות לגבי מדפסת משולבת lexmark x1130 תודה מראש ושוב, [glow=red,2,300]שנה טובה![/glow] :dance:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ShayGTi,

המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. יש המלצות\הצעות? אני רוצה גם שהעלויות אח"כ לא יהיו יקרות לדוגמא HP כל מיכל צבע עולה 100 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  25. פרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d845gebv2& פרטים על המארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=3&cID=1&pID=7 עכשיו, על הדרך רציתי לשאול את מי ששמע/קרא על המארז הנ"ל אם הוא מארז טוב וכדאי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.