ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
טוב הNX500 שלי הישן והטוב הולך למות בקרוב .. אבל היה אחלה של עכבר אני קונה Logitech G500 ואיזה פאד? לא בטוח אני רוצה פאד עד 60 שקל מקסימום בבקשה לא לחרוג אבל עדיף כמה שיותר זול אני חשבתי על SteelSeries QcK Mini אבל אתם חושבים שהוא יספיק? אני משחק על DPI של 1800-800 בינתיים אבל נראה אוליי אפילו יותר.. הפאד הזה יכול לפעול טוב על מעל ל3000 DPI? איזה פאד אתם ממליצים? אני מעדיף שתביאו לי פאדים מהחנות הזאת בבקשה: http://www.noacomp.co.il/ תודה רבה ותודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1)במה (בדיוק) הספק - Enermax Liberty 400W טוב יותר מהספק - FSP 400W GLN ? 2) עד כמה גדול ההבדל ביניהם/היתרון של ה - Enermax Liberty ? והאם הוא שווה 115 ש"ח? ( FSP 400W GLN עולה 380 ש"ח בנועה ו - Enermax Liberty 400W עולה 495 ש"ח בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המדפסת המושלבת הזאת מיד שניה, ובחוברת המצורפת לא יצאתי ברור איך להשתמש, האם יש עוד חוברת או קובץ בעברית על אופן השימוש לפקס ולצילום-copy
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שמעתי על המעבד החדש של AMD ה- Athlon XP אני מאוד רוצה לקנות אותו, אבל מתי לעזאזל הוא יגיע לארצנו הקטנטונת, והאם הוא יעלה במידה משמעותית במחיר??? בבקשה תנו לי תשובות כי אני צריך דחוף(אולי אני קונה כנ"ל)!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! הייתי באייבורי בשביל לקנות מיקרופון למחשב ורמקולים שגם מתחברים למחשב. ישבתי 1 שעה עם העובד , תאמינו לי הוא צריך למכור חמוצים בשפת הים , הוא הביא את כל המוצרים ובסוף טען שזה לא מתאים כי אני צריך לקנות רמקולים ומיקרופון לשירה. יצאתי מאוכזב וחזרתי הביתה.אני צריך את המוצרים כי אני עושה פיתוח קול ורציתי לשמוע את עצמי ברמקול ולא דרך התוכנה שיש לי. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה הבעיה של המחשב שלי היא עקב המקלדת. כי ניסיתי לחבר מקלדת אחרת שלא עובדת (עובדת אך לא מגיבה) ולהוציא אחרי שמערכרת ההפעלה עלתה ולשים את הלוג'יטק שלי (שלחוסר מזלי האחריות נגמרה בידיוק לפני עשרה ימים) והמחשב נתקע. כך שאני חושש שמקור הבעיה היא המקלדת. אבקש המלצה למקלדת הנוחה והזולה ביותר שניתן למצוא. תודה מראש, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש לאחותי ספק כח למחשב : P2/3 500MHZ 192RAM SDRAM לוח של SIS ..... ובלי [glow=red,2,300] תקנה מחשב חדש....[/glow]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב עם כבל. מה המחירים? מה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס הנ"ל עם הקירור Acclero X2 ואני צריך ספק. עד 450 שקל משהו כזה.. שיחזיק את זה טוב! יש לי מאוורר 120MM, אחד של 80MM, אני מתכנן עוד 80MM על המעבד יש לי את הפריזר 7 פרו שיש לו מאוורר 92MM יש לי HD אחד ושני כוננים חשבתי על ה Enermax LIBERTY EL400AW שעולה 449 שקל אבל הכרטיס צורך 450W לכל המערכת ככה שאני לא יודע אם זה יפעל טוב עוד המלצות? מה עם הTopower 550W ב384 שקל?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. בשש השנים האחרונות השתמשתי באוזניות מסוג pc151 של senheiser, אתמול לצערי הפסקתי לשמוע בצד שמאל של האוזניות ואני חייב להחליף אותם, האוזניות הקודמות שלי היו ממש טובות גם למוזיקה וגם לגיימינג ואני אשמח לקבל המלצה לאוזניות שיהיו שוות להם ואף יותר טובות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, ופחות גיימינג ומחשב. רצוי שלאוזניות יהיה מיקרופון גם לגיימינג וגם לסקייפ.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עוזב את העכבר אני רואה שהסמן מתחיל לרעוד זה קורה בגלל שהעינית זז או בגלל לכלוך או בגלל המשטח זה מאוד מפריע בAIM במשחקים ובדסקטופ זה גורם למחשב לא להיכנס לשומר מסך וזה גורם למסך שלי להישאר על מונה אחת יותר מידי זמן יש לי עכבר בבית אחד מהפשוטים של לוג'יטק על אותו עץ עם עוד יותר לכלוך והוא לא רועד (ואף פעם לא רעד) אני חושש שיש איזה פגם בעכבר שלי יש איזה עצה איכשהו לנקות אותו או לבדוק על משטח אחר (למרות שניסיתי לשים על דף אבל אני לא הולך להשאיר אותו שם בשביל לבדוק לתקופה ארוכה)
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ התקני פלטייה? האם מישהו קנה באיביי התקן פלטייה ויכול להמליץ ממי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/habu_deathadder/ קצת פרו לוג'יטק ולא ממש אובייקטיבי, לא :\? חוו את דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת משולבת שכוללת, פקס, סורק, מכונת צילום וכמובן מדפסת התקציב הוא עד 400 שקל (אם יש משהו שממש עדיף בקצת יותר אני אשמח לשמוע) לא אכפת לי כמה רעש היא תעשה או כמה היא רועדת.... הכי חשוב מבחינתי שתיהיה אמינה(שלא תתקלקל אחרי חודש) וחסכונית בדיו עד כמה שאפשר.....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בד"כ הלפטופ שלי מחובר לחשמל, אבל הוא מראה שהסוללה טעונה רק ב98-99 אחוז. הלפטופ חדש (בן חודש). מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכול לפתור אותה ועוד כמה שאלות: האם עדיף לרוקן\ להטעין לגמרי את הסוללה ולהוציא אותה בכלל, אם אני לא משתמש בה? יש תוכנה במדור הורדות (בטרי איטר או משהו כזה) ואין לי מושג מה היא עושה: יש שם איזה מבחן שהיא מבצעת, אבל לא הבנתי מה זה המבחן הזה ולמה הוא טוב. תודה לעוזרים א, ואני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה. סוללה של נייד עולה קצת יותר מכרטיס מסך שנשרף בגלל OC שעשו לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-