ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחר אני מקבל את המשחק ויש לי 100 ש''ח לבזבז על ג'ויפאד נורמלי ( USB ) אם שליטה נוחה ותמיכה בXP יש למישהו הצעות?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן תמקלדת הזאת ואני רוצה לדעת מה כל המקשי המאקרו עושים וגם איך מגדירים תמקשי הקיצור ואיזה מקשים הכי כדאי לעשות להם קיצור?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי את השלט הנ"ל, (200 ש"ח באופיס דיפו), ואני נהנה מכל רגע... פשוט יש כמה משחקים שאינם תומכים בו/או בג'ויסטקים בכלל, אני שואל אם יש אפשרות שאיזה תוכנה תדמה את פעולות העכבר/מקלדת בעזרת השלט של ה-360? לא רק במשחקים, אלא גם בסביבת הוינדוס... תודה לעוזרים מראש *אם זה לא הפורום המתאים, אשמח שיעבירו*
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את אלה בנתיים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5616 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5336 מה עדיף אני משחק הרבה מישחקי יריות
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_346&products_id=1639
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי כולם.. אני מחפש עכבר למשחקים (אך גם לשימוש רגיל משרדי) של Logitech ואני נתקלתי פה בפורום בהרבה דגמים של החברה וזה ממש מבלבל.. קראתי כל מיני המלצות על ה-MX-1000 שהוא מאוד נוח ונחמד אך ראיתי שיש עוד דגמים כמו G5, G7.. מה ההבדל בין כולם? אני מחפש עכבר אלחוטי, עם מעמד שטוען אותו.. תוכלו לתת המלצה? עד 400 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקווה שכאן הוא המקום לרשום. יש לי עכבר mx518 והוא כרגע בלי משטח פשוט על הספריה ופשוט לא נוח אחרי כמה ימים באותו מקום ניהיה קשה להזיז אותו וצריך לנקות את המקום. בשביל לפתור את הבעיה חשבתי לקנות משטח לעכבר(פד). בתקציב של עד 150 ש"ח ואם אפשר כמה שפחות מה יתאים לי יהיה נוח יגרום לעכבר שלי לזוז תמיד מהר וכמובן שיהיה כמה שיותר זול. אם אפשר לתת מחניות באזור באר שבע אני ישמח תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום כבר שאלתי אתכם, אלא שאז ציינתי שדרוש ספק 350וואט והיום הבנתי שהתבלבלתי- הם דורשים 400וואט באתר: A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 20A or more) מה דעתכם על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 ולמה כתוב שם 400וואט, ואז "כח אמיתי 350וואט" ?? ועוד שאלה, האם כל ספק של 400 יהיה בו 20אמפר ב12וולט או שזה גם משהו שצריך לחפש? ("..with 12V current rating of 20A..") תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המלצה למדפסת לייזר אלחוטית : חסכונית שחור לבן או צבע לשימוש ביתי
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לנו הרבה קסטות ישנות של אירועים ישנים וחשבתי להמיר הכל לדיסקים אם אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אליו את וידאו טייפ הישן שלנו (עם הכבל צהוב אדום ולבן ) יהיה לי איזשהו אפשרות להקליט את מה שעל הקלטת. אם כן כמה מסובך? האיכות של הסרטון תיהרס? ואם יש איזה דגם מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב! החלטתי ליצור פרוייקט מודינג חדש,ובשבילו אני צריך מארז TOWER. אשמח לשמוע חוות דעת ל בעד ונגד עבור מארז SX1040B של ANTEC. עד כמה שראיתי אותו - יש לו 3 מאווררי 80 מ"מ - שניים מאחור ואחד בקדמת המארז. המטרה שלי - התקנת מערכת קירור מים עם רדיאטור 120 מ"מ מאחור , והסטת שני מאווררי 80 מ"מ לחלון שאני אחתוך במארז. מה דעתכם? אם רצונכם להמליץ לי על מארזים אחרים - אנא התחשבו בכך שיש לי תקציב דל - עד 700 ש"ח. P.S. האופתיה השנייה למארז TOWER הוא ה-AURORA של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי איזה דף שאמא שלי צריכה ליסרוק אותו ולהוסיף איזה כמה שורות,אז יש שיטה ליסרוק את הדף ולערוץ אותו ב WORD ? שמעתי על שיטה שקוראים לה OCR לא בידיוק הבנתי איך עושים את זה המדפסת שלי היא מדפסת משולבת brother 250c וראיתי שבאפשרויות סריקה יש לי scan to image ו scan to file ו scan to OCR ניסיתי לעשות SCAN TO OCR ובסוף הוא הביא לי אותיות כאלה מוזרות(הרבה אותיות) מה זה ואיך עושים?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר יכול להמליץ על כזו שנמכרת בארץ ? יש את ה-logitech illuminated אבל היא מאוד יקרה בארץ
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ראיתי פה המלצות על מדפסות לייזר, די זולות אבל על מנת לצמצם מקום בקלסרים, ולצמצם כריתת יערות רציתי לדעת מה הסיכוי שהמדפסות האלה יודעות להדפיס על שני הצדדים או שזה פונקציה שמייקרת את המדפסת מאוד? אם אתם יכולים להמליץ על דגמים ספציפיים, מהזולים יותר, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה משהו מוגזם אני רוצה מיקרופון שיאפשר למי שנמצא בצד השני להבין מה אני מדבר בלי כל הרעשי רקע
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
:spiny: מה כדאי יותר? האם שווה לשלם פי 1.5-2 בשביל LCD?!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-