עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, מחפש מדפסת טובה, חסכונית ובעלת פקס, מכונת צילום וסורק, השימוש העיקרי הוא הדפסת מסמכים שחור לבן אך יש גם צורך בצבע לעיתים. הכיוון הוא - HP Officejet Pro 8500A CM755A אשמח לשמע עצה או טיפ בנושא, תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה פד לעכבר ועכבר למשחקים... fast shooters, אני משחק קאונטר! בתקציב 400 שקל מה כדאי לקנות? 10X ועוד משו... מה לעזאזל ההבדל בין SteelPad SK Version ללא SK Version? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by ntl,

טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by demultiplexer,

אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by LaCostE,

בקשר למארז- אני רוצה לקנות אותו ואני רוצה לדעת איזה מאוררים ניתנים לשליטה על הבוסטים שמקדימה. http://thermaltake.com/2005/xaserCase/WinGo/v8000a.htm

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  6. אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. סט אלחוטי מתוצרת מיקרוסופט\לוג'יטק של מקלדת ועכבר, כמה שיותר זול אני מעדיף אבל שיהיה עמיד ואיכותי.. וחשוב לי לדעת מה המקסימום מרחק אפשרי תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by snoopkin,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לעכבר אלחוטי השימוש: בעיקר לשליטה מרחוק במחשב בעת צפייה בתכני וידאו, גלישה ברשת שיהיה כמה שיותר נוח טווח סביר גודל סטנדרטי מחיר - עד 100, עדיף גם פחות תודה!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  10. אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp

11. Started by Shual,

שלום, נדפק לי המיקרופון באוזניות >< אני צריך מיקרופון באיכות סבבה מיקרופון שולחני כזה שבערך במרחק של מטר יישמעו אותי עד 200 אולי חריגונת במקרה הצורך תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מארז חדש . דרישות : אין ממש , פשוט שיהיה יפה במראה , צריך חלון בצד או משהו דומה וכל השטויות של נוח לשימוש וזה , אתם מכירים. ראיתי את ה-ENERMAX CS-3181 "RAINBOW" LIGHT ופשוט נדלקתי עליו , תרתי משמע . הוא פשוט נראה מדהים . קראתי את הכתבה עליו ב-PC-SPOT ששיבחה אותו כמעט מכל מובן וזה רק חיזק את הרצון שלי לקנות אותו . ומה שבאמת אהבתי : המחיר ! 330 שקל ! עכשיו , לפני שאני אקנה אותו אני שואל אותכם : האם יש עוד מארזים שמסוגלים להתמודד איתו בטווח המחירים שלו (300 +- שקל) ? נ.ב עזבו אותכם מספק כוח . לא רלוונטי .

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום יש לי את המקלדת razer arctosa black התקנתי את הכל מה שאני צריך את כל הדריברים ומה שכן אני לא יודע להפעיל את האורות במקלדת שזה מאוד יפה אם מישהו יוכל לתת לי מדריך להפעיל את האורות זה יעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. העכבר יהיה בשימוש בסלון עם ה HTPC שלי, יש מצב טוב מאד מאד מאד שאשתמש במחשב כדי להריץ תוכנות CAD, משחק מדי פעם.. מה קיים בתקציב שלי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ashk,

Hi there Any hints on choosing UPS for home system, including PC(P4-2.8, 1Gb memory, 2 hard drives-120Gb each, Radeon9600xt, DVD-ROM, DVD writer) + 17" LCD monitor + ADSL modem + WirelessRouter + sound system+ web camera. How much power should I buy ? What other parameters should not be overlooked ? Any suggestions? Thank you in advance

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by huber,

ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ran500,

היי יש לי זוג רקמולים שמתברים למחשב בחיבור 3.5 ממ אני מעוניין לחבר אליהם את הסטרימר ווינדוס שיש לו חיבור 3.5 אחד וסטרימר אנדרואיד שיש לו חעבור 3.5 אחד יש איזה מפצל שיהיה ניתן לחבר ל2 הסטרימרים זוג רמקולים במקביל מבלי לגעת בחוטים כל הזמן? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by LazyCat,

אני צריך עוד כניסות USB במחשב...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by CrueL,

קבלתי אותו אמתמול אבל הוא עוד באריזה אני בנתיים עם :MAG770FS

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by EAD,

יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. מה עושים

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by stupidity,

אפשר לחבר וידאו רגיל (4 ראשים של אקאי) לכרטיס מסך ג'יפורס 2 GTS של אסוס עם כניסות וידאו SVHS MINI DIN ו-RCA MINI DIN? צריך תוכנה מיוחדת? מה תהיה האיכות של הסרט על מסך 19 טוב בהשוואה לטלוויזיה 21 אינצ' פשוטה? TIA

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.