ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לסט אלחוטי למטרת עבודה חייב טווח גדול של בין 5 ל7 מטר המחשב יוצב בארון עם דלת פתוחה. **בנוסף מבקש המלצה לסט מקלדת עכבר bluetooth הסט חייב להיות מקצועי. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המדפסת היא phaser 3117 (זירוקס)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם בדיוק Microsoft - Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מקלדת LX710 של לוג'יטק שמתחברת באמצעות USB ישירות למחשב שנראה ככה: עכשיו, הסט מיועד למחשב השולחני שלי ולא למחשב נייד, ויש מרחק לא קטן בין המחשב עצמו לבין השולחן, כך שאני לא יודע אם זה יקלוט או לא יקלוט. אני קונה את הסט רק בשביל להיפתר מהחוטים. אז לפני שאני קונה, אני מתייעץ איתכם כדי לא לקנות ואז לגלות שזה לא עובד (כי אי אפשר להחזיר). יקלוט או לא יקלוט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם קיים איזה רכיב שמתחבר לUSB והופך אותו מ 1 ל-2 ? יש לי מחשב ישן עם יציאה אחת ישנה וכל מה שאני מחבר אליו - המחשב אומר שהוא איטי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, OS : Windows 7 x64 קניתי סט קומבו של TEAC דגם SMX-100/ עכבר עם 7 לחצנים שמתוכם רק 5 עובדים. + גלילה ימינה / שמאלה שגם לא עובדים. זה מה שעובד ללא התקנת כל דרייבר. כשהתקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק עם האריזה הוא נתן לי לשנות רק את פעולות המקשים שהוא כבר מזהה בלי דרייברים. זה הסט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5260&CatCode=415 אם למישהו יש רעיון זה מאוד יעזור לי. תודה ושבוע טוב, שחר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבל בין המחשב לטלוויזיה שלי (FHD כמובן). 3 מטרים עם תקציב של 350 שקל פחות או יותר. מה מומלץ? מהבלאגן שיש בזאפ לא הצלחתי להבין כל כך מה שווה מה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן שמי אדיר ביומיים האחרונים התגלתה אצלי בעיה עם העכבר, הוא מחובר הייטב והאור האדום שלו למטה פועל. אחריי כמה שעות של עבודה איתו הוא פשוט נתקע על המסך ולא זז... האור ממשיך לפעול אבל כאילו במחשב הוא לא מגיב - גם הלחצנים שלו לא פועלים. כדי לשחרר את זה אני תמיד צריך לעשות הפעלה מחדש וזה דיי מציק כי אני מתכנת אתרים במקצועי ואני פועל עם המון תוכנות שלהפעיל אותם מחדש אחר כך זה דיי מעציב העכבר מתחבר לחיבור הירוק שלו לצד החיבור הסגול של המקלדת מאחור (סילחו לי על ההסבר אני פשוט לא כל כך יודע איך קוראים לזה). אשמח לקבל עזרה, אדיר.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק מאייבורי ובאג ואם יהיה משהו איכותי משמעותית ממנו אז עד 150 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במקלדת שליטה בנגן מוזיקה (START/PAUSE...) והנגן הזה עובד רק על WMPLAYER. מישהו יודע אם אפשר לעשות שיפעל על התוכנה WINAMP? ואם כן איך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-