עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hagay,

יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

אני חשבתי על הSUNBEAM TRANSFORMER.... (תקציב 400ש"ח) אני חושב לקנות מנועה מחשבים.... אני הולך להוסיף עוד מאוורר 120MM ולקנות עוד גריל... איך המארז? ותמליצו לי על אחרים גם... תקציב : 400 ש"ח (לא כולל משלוח) חלון בצד : רק אם התקציב מאפשר חשיבות קירור (יציאות\כניסות אוויר) : הכי חשוב!!!! בקיצור תמליצו לי ותבקרו את הSUNBEAM TRANSFORMER.... (לטובה או לרעה עם נימוקים ווקשע) עוד שאלה... האם יש דרך לכבות את הניאון?? כלומר שממאווררי הלד יהיה איזהשהו מתג ששולט על התאורה שלהם אם זה בתוספת תשלום הביאו לי לינק והסבר על השימוש בו... תודה מראש.. ZeppeliN

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by eladsgv,

שלום חברים זמן קצר לאחר רכישת המדפסת, כצפוי, אזל הטונר. ההבדל במחיר בין טונר מקורי לטונר חליפי/תואם (יש הבדל בכלל בין המונחים?) אסטרונומי. האם יש סיבה להתעקש על מקורי (כ- 300 ש"ח) מול האחרים שראיתי גם ב- 70 ש"ח? מציין כי המוכרים טוענים לגבי שניהם שהם מספיקים ל 2300 עמודים בכיסוי 5%. אשמח לשמוע דעתכם. תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר טלפון USB מומלץ שאפשר לחבר למחשב ולהשתמש דרכו ב-SKYPE ? שמעתי גם שיש חיבור שמאפשר חיבור טלפון רגיל למחשב, מישהו מכיר ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by RT2,

שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by vizido,

שלום חברים, אני מחפש מצלמה שיכולה לעקוב אחר התנועות שלי בצורה הטובה ביותר. כלומר, נניח אני זז ימינה, שהמצלמה תזוז יחד איתי ותדע להתפקס באופן אוטומטי. מה קורה אם יש מספר אנשים בחדר, איך היא יודעת על מי להתמקד? יש אפשרות לתכנת משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by l_messi,

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 50 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm / Claw / FingerTip 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:במידה ואתם מעוניינים במשטח חדש לעכבר - לא למלא סעיף זה, אלא יש לצרף גם את הטופס למשטח.5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימניים 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב / עבודה משרדית - סמנו באדום א ת השימושים שלכם. המוצר - (אם אתם רוצי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by CoronaXtra,

היי לאחרונה היו יותר מדי נפילות מתח , ואין לי אל-פסק והמחשב נראה לי עומד להתמוטט אם זה קורה שוב אז צריך המלצה לאל-פסק טוב ולא יקר מדי למחשב עם המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BL…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Haflo,

על אותו משקל: אני זוכר שהוזכר כאן על תמיכה ב ISA ב Windows XP....ובכן על אחד מהמחשבים שלי יש לוח MSI 6163 (עם שני סלוטים ISA) ועליהם יש מודם 33.6Generic וגם SB AWE32 Gold והם עובדים מצויין! אז מי אמר ש Windows XP לא תומך ב ISA?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Cyber M@N,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש{128ל-256}אבל חברים הימליצו לי לקנות DDRAM ואף פעם לא שמעתי על זה אז אני לא יודע מה לקנות... הם גם אמרו שזה יותר זול והכי טוב... ואני לא יודע מה כדאי לקנות אז אני מחכה לתגובות שישלחו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by amircx,

מישהו יכול לתת המלצה לכרטיס קול שתומך ב 64BIT WINDOWS 7 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mtng,

אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ועם כן, אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ובמחיר סביר (לא מתכנן OC) בקיצור הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 400-500 .

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Unavoidable Encounter,

הגלגלת קצת רועשת כשמסובבים אותה או שהיא אמורה להיות שקטה?

16. כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yaloner,

שמעתי שניים מדברים על wireless USB ואני לא ממש יודע מה זה ? מישהו יכול להסביר בקצרה ? האם זה אומר שיש אפשרות להתחבר שיש לו כניסת USB רגילה ע"י חיבור wireless USB ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by AMD-GUY,

מאז שקניתי את ה- 6800LE שלי הספק הג'נרי שלי לא עומד בו המחשב קורס לי במשחקים... קיצר אני צריך ספק חדש, מקסימום 350 שקל. אם אפשר שיהיה שרוולים ושהכבלים יוכלו להתנתק מהספק כדי לחסוך במקום. דרך אגב כשכתוב 20/24 מה זה אומר??? ומה ההבדל בין ATX רגיל לבין ATX2 ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by spatz,

איך יודעים מתי הספק שלי חלש מידי ולא מספיק? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לבדוק אותו?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yovel9,

אני רוצה לקנות עכבר התקציב שלי זה 450 שקל עם משטח וחריגה עד 500 זה מה שאני חשבתי לקנות ROCCAT KONE + ומשטח אני לא יודע משהו קשיח שיתאים לחיישן שלו הכי טוב.. עכשיו אמרו לי גם הg500 הוא טוב אז מה עדיף לי לקנות ואולי יש גם הצעות אחרות ? תודה רבה זה ממש חשוב ודחוף ! עריכה :שחכתי להגיד העכבר מיועד לגיימניג במשחק bf3 ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה. מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד). תקציב - עד 400 ש"ח. האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ? יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ? תודה על העזרה יגאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by __MIKO__,

היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  24. מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .

25. ^^ תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.