עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by My_Name,

קודם כל, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם את השאלה שלי אז אם זה לא המקום - תעבירו. יש לי כמה שאלות בקשר למצלמות אבטחה: א. מהם הדרישות למצלמה (מבחינת המחשב) ? על איזה רכיב צריך להשקיע יותר ועל איזה פחות (כרטיס מסך, זיכרון, מעבד וכו'). ב. מהי המצלמה הטובה ביותר שלא עולה יקר יחסית ? איפה הכי כדאי לקנות ? ג. איזה רכיב נוסף צריך להוסיף למחשב על מנת לחבר מצלמת אבטחה (אם בכלל צריך) ולאן אני מחבר את המצלמה, לאיפיה הכי עדיף ? ד. אם אני רוצה להתחבר למצלמה מהבית (דרך האינטרנט): 1. על איזה ספק ותשתית אתם ממליצים למטרה זאת ? 2. איזה מהירות אני צריך שיהיה לי בעסק ובבית על מנת לקבל תמונה נורמלית ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  3. ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by JSK,

לום, יש לי את המדפסת HP Deskjet 970Cxi שקניתי לפני מספר שנים. רציתי לדעת איך היא נחשבת לעומת המדפסות של היום כי באיזו חנות אחת היא נחשבת בין הטובות (מה שאני יודע כמובן שלא נכון כי אפילו אז היא לא עלתה לי יותר מ-500 ש"ח) אבל רציתי לדעת איך היא בהשוואה למדפסות במחירים הסבירים, וכמובן לשוק הביתי. תודה!

5. אני לא מצליח למצוא מתאם בין ide2.5 ל 3.5 ide באף חנות בחיפה כולם מוכרים רק את המתאמים ל usb האם מישהו כאן מכיר מקום שמוכר את המתאם או לחילופין האם יש כאן מישהו שיש לו כזה כבל ומעוניין למכור אותו

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by Guy King,

אני מחפש מכשיר שהוא מדפסת,מכונת צילום, סורק וחשוב מאוד - פקס. אני סטודנט, כך שאני ממש לא צריך משהו איכותי. הדרישות שלי מהמדפסת לפי סדר חשיבות הן: 1. שתהיה זולה ככל הניתן - כולל מחיר קניית המדפסת ואחזקתה (דיו, דפים וכו') וגם עדיף שתהיה חסכונית בחשמל. 2. שלא תהיה גדולה וכבדה במיוחד. 3. איכות סריקה וצילום טובה ואיכות הדפסה ושליחת פקסים סבירה בלבד. אני בהחלט לא מחפש את המכשיר הכי טוב עד 500 שקל, אלא את הכי זול שיעשה את העבודה ברמה מינימלית עד סבירה. כך שאם יש מכשירים טובים ב-250-350 שקל אני בהחלט אעדיף אותם. תודה

7. Started by ronbil,

המלצה לגיים פאד תקציב 150 שקל שימושו העיקרי פיפא ופרו אבולשן......... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by mr. president,

קודם כל אני אציין שאני שמאלי ולכן אני ריך עכבר מתאים. אני רוצה עכבר עם כמה כפתורים וזה משהו נחמד שראיתי ב170ש"ח.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס 5610 של HP איך היא?

10. Started by yigael_o,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות טונר בזול? יש לי זירוקס 3120 שעשתה עד עכשיו 1450 דפים בשנתיים האחרונות. לחילופין (אם יהיה יקר מידי) אני שוקל לקנות זירוקס 3117 שעולה עכשיו 449 באופיס דיפו. אני זוכר שביררתי בקניה של המדפסת ואז טונר עלה 550 ש"ח באופיס דיפו, אני מקווה למצוא משהו תחליפי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by dd7,

מחפש לקנות מקלדת של dell בארץ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by foxil,

קניתי מיני מקלדת שהתאימה לי צרכים, אך בשפת מקשים קיימים רק אנגלית ועברית, אם יש קיים מדבקות עם תמלילים ברוסית שיתאים למקלדת? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  14. רכשתי MX 1000 חדש. חיברתי אותו ב PS2, חיברתי אותו לספק כוח, והדלקתי אותו, ושמתי בטעינה. הלד של מצב הבטריה מהבהב באדום. הוא נשאר ככה 8 שעות, אך עדיין מהבהב, לא נטען ומסרב לעבוד. ניסיתי גם במצב כבוי וגם בדלוק. מה הבעיה? יש משהו מיוחד שצריך לבצע? אשמח לתשובה ,כדי לדעת אם להחליפו... תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. חשבתי לקנות איזה ארבעה ג'ויסטיקים למחשב ולחבר אותם עם מפצל\מאריך מה אתם אומרים? המפצל הזה בכלל שווה משהו? יש לו חיסרונות? יש איזה שהם ג'ויסטיקים זולים שאתה ממליצים עליהם? או מפצל? ויש איזה שהם קריטריונים שאני צריך לבדוק בחיפוש אחר מפצל\ג'ויסטיק? מה אתם אומרים על זה? מפצלים: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usb2&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=uh88&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0 ראיתי אפילו את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8513996 *את כל אלה מצאתי בזאפ כמובן תחת הכותרת כרטיסי USB ג'ויסטיק: וחשבתי אולי אפילו לקנות 4 כאלה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gamepadnew&am…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?

17. Started by mani007,

אהלן חברה אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של 350-400. השימושים הם מידי פעם לצלם. להדפיס מסמכים עבודות וכ...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .

20. Started by g1zey,

אני צריך מדפסת חדשה אחרי שכבר נמאס לי מה hp 930C שפועלת על מצבי רוח . מכיוון שאני לא מבין במדפסות (ובמחירים שלהם בכלל) אז אין תקציב מוגדר כ"כ. השימוש שלה הוא שימוש ביתי רגיל .. לא משהו מיוחד אז אני לא צריך איזה משהו בומבסטי , משהו פשוט שיעשה את העבודה כשצריך ושלא יעשה בעיות. עד עכשיו השתמשתי רק בHP אבל אין לי בעיה לעבור לחברות אחרות אם הם מציאים דברים משתלמים יותר . פתוח לכל ההצעות שאפשר , תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. אני מחפש לדודה שלי מדפסת צבעונית שרוב השימושים בה הם הדפסת תמונות צבעוניות (יותר בשביל הבת הקטנה שלה). עכשיו הינה כמה נקודות חשובות * המהירות הדפסה לא כל כך חשובה. * חברה נורמלית שלא תעשה בעיות. * שמעתי שיש אפשרות בחלק מן המדפסות למלאות חלק מהצבעים (נגיד נגמר רק צבע אחד ) אז עם זה נכנס בתקציב אז עדיף. * צריך שמדפסת תזדקק לדיו יחסית זול. אז על מה אתם ממליצים??? תנסו להתייחס לכל הנקודות בתשובתכם.

22. אני מעדיף שהם יהיו חוטים, ושהעכבר יהיה לימנים בלבד בתקציב של 400-500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. מדפסת רגילה כבר יש לי, HP 5550 שאני דיי מרוצה מימנה. כך שהמטרה של המדפסת המשולבת היא בעיקר ושאני אומר בעיקר הכוונה למעל 80% זה לשמש במכונת צילום. בין השאר שתיהיה גם סורק טוב ואם אפשר אז גם פקס. המטרה העיקרית של המדפסת הזאת היא לצלם דברים שרובם יהיו בשחוק לבן..(אבל חשוב לי גם שהיא תדע לצלם ציבעוני.., שתיהיה את האופציה) בנוסף מאוד חשוב לי המחירים של הדיו, שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו ואני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי בסופו של דבר לחסוך אותו בעתיד על דיו. אבל שהתוספת של הכסף באמת תיהיה מוצדקת כי אני והמשפחה שלי אם נצלם המון בחודש זה יהיה בסיבות ה-50 צילומים ככה גג. תודה רבה לכל העוזרים!

24. אני מעוניין בתוכנה בתוכנה לGPS למחשב כף יד או מהיכן אפשר להוריד את התוכנה. אם תוכלו לתת שם מסויים של תוכנה, זה גם יהיה בסדר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by yomax82,

ערב טוב לכולם אני רוצה לדעת כמה עולה בארץ ocz 6400 2gb 800 זהב

• 3 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים