עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by landmn,

אני צריך מארז קטן שקל לסחוב אותו ביד, העיצוב לא חשוב, האיכות לא קריטית ועדיף שיהיה לא יקר. צריכה להיות אפשרות לכרטיס הרחבה אחד או שניים. (לוח אם כמובן שאני אקנה בהתאם). .

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by esaly,

אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Linga,

היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מחשב שעומד בסלון ואני מעוניין להשתמש בו בחדר השינה שלי. הבעיה היא שהוא מרעיש ולי יש ילדה קטנה שלה זה מפריע . הייתי רוצה לחבר למחשב מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים שרק הם יהיו בחדש שינה והמחשב עצמו יהיה בסלון . זה יוצא מרחק של בערך 7 מטרים. האם יש דרך כלשהי לבצע את זה ? וכמה זה עולה אם כן ?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

איך הספק הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 לעצלנים, Enermax 350W EG365AX , 350W, ACTIVE PFC BULK מה אתם אומרים? ספק- 250 ש"ח זה צריך להחזיק את הX1800GTO2 מה זה BULK?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Pika007,

שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Tal555,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by Dr-XP,

AMD ATHLON XP 2000 + FAN 1,047 ש"ח Mushkin 256 ddr 2100 basic 418 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 256 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 629 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 479 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP 640 ש"ח A-OPEN QF48 300W 345 ש"ח סה"כ 3,815 ש"ח מה אתם אומרים? התקציב שלי זה עד 4000 לא יותר מזה ואם אפשר להוריד, אז אשמח.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מקלדת נוחה במחיר שפוי של עד 250 ש"ח, יש מקלדות שמוארות עם אותיות בעברית? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kingeli,

אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by aldema,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

דגם YAMAHA TTS-1 מה אתם אומרים, יש מתחרה לADA880 ?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by BobCaT,

מה אתם אומרים על המצלמה Sony DSC-P1 ? איך האיכות תמונה שלה ואיך היא ביחס למצלמות אחרות במחיר שלה? ובכלל המצלמות של סוני טובות? תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by maverick,

אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ranrubin1,

יש לי מקלדת ROCCAT RYOS MK BLACK SWITCHלא אשקר שאני מתבאס שקניתי אותה , אך ורק בגלל הסוויצ'ים השחורים , קשה ממש ללחוץ עליהם לטעמי.ראיתי את עניין הO-RINGS . השאלה שלי אם הטבעות גומי האלה עוזרות רק לרעש או יכולות להקל את עוצמת הלחיצה ? הרעש לא מפריע לי , רק אם היית יכול להקל בעוצמת הלחיצה (שיהיה כמו RED SWITCH כי ההבדל בינהם רק עוצמת לחיצה )תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by kod-kod,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל שאני ירכיב אותו איך שאני רוצה, חשבתי על ה AMD 1.4 ואני מתלבט בין איזה לוח אם לקנות ??? Asus A7M Asus A7V-133 או Asus A7V-266 או אם אתם מכירים עוד לוחות שהם טובים ובמחירים סבירים תעזרו.. תודה kod-kod

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את ה-PDA הראשון שלי. מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה, ואפילו לא ראיתי אחד יותר מכמה פעמים. הייתי רוצה ללמוד כמה שיותר על המכשירים לפני שאני משקיע 2000 ש"ח באחד. אז: לפי הבנתי קיימות שתי מערכות הפעלה מרכזיות - PalmOS מול PocketPC. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? הבנתי שיש בעיה עם עברית במערכות של מיקרוסופט, ושצריך לרכוש את התמיכה העברית בנפרד... לא מובן לי הסיפור הזה ממש. האם קיימים מכשירי PDA עם סלוט לכרטיס CompactFlash? רובם עובדים עם SD, אבל לי יש בבית כבר כרטיס גדול של CF מהמצלמה הדיגיטלית, ונראה לי חבל לקנות עוד כרטיס סתם... בהנחה שהצרכים שלי ממכשיר כזה לא יהיו יותר מאשר ניהול לו"ז, דוא"ל, גלישה פה ושם בהנחה שהוא תומך ב-WiFi, והאזנה לקבצי M…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by BenK,

הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.