עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MisterL,

קניתי מדפסת כזאת היום והתקנתי את הדרייברים, המדפסת מדפיסה אבל איך אני משתמש בסורק? צריך תוכנה מיוחדת? יש כזה כפתור במדפסת עם ציור של סורק אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום... :\ תודה לעוזרים :>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tomllic,

אהלן. אז אחרי שתיקנתי את העכבר שלי (G400S) וקניתי מקלדת לגיימינג (Corsair K65 עם סוויצ'ים אדומים) הבנתי שאני נמצא בעבודה לפחות אותו פרק זמן שאני נמצא בבית, אם לא יותר. אז קניתי מקלדת למשרד (DAS עם סוויצ'ים חומים) ועד עכשיו אני מרוצה מאוד. מה שנשאר כדי להשלים את הפאזל זה עכבר לשימוש משרדי ואני אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. האחיזה למי שזוכר היא שילוב של פאלם וקלאו. לא משנה לי אם החיישן הוא לייזר או אופטי. לא צריך הרבה DPI או את היכולת לשנות אותו, זה לא רלוונטי לעבודה. אני מסתדר עם עכברים חוטיים גם בבית. אולי במשרד יכול להיות יותר נוח אלחוטי, אבל לא בא לי להחליף סוללה כל שבועיים. בקיצור, אין לי דרישה מיוחדת כאן. אולי אלחוטי נטען זה רעיון טוב, אבל זה בטח מוסיף לעלות. הדרישה היחי…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by elekamit,

מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cilay,

שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש למישהו המלצה על התקן חיצוני שמתחבר ל USB שמאפשר המרת וידאו אנלוגי לפורמט דיגיטלי שפועל על חלונות 10 ? אני רוצה לחבר VCR עם יציאות RCA אל התקן כזה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי עכבר של מיקרוסופט Explorer 4 ואני רוצה לקנות עכבר חדש הסתקלתי קצת בפורום וראיתי משהו כזה שיש קשר בינהם ציטוט : לקוח מ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160353.0 אני משחק ברזולוציה 1280*1024 ואני צריך עכבר חדש משהו כמו G5 עם משטח QCK+ כדאי ??????

7. אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  8. אני משדרג מחשב עם ספק בטח 200W אולי 250W. מחשב פנטיום 3.... לא משדרג מעבד או משהו אלו שינויים שבכלל לא דורשים החלפת ספק כח. אבל השאלה היא אם ספקי הכוח של היום יותר אמינים נגד בעיות מתח הפסקות חשמל וכל זה, ואם שווה להשקיע 300 ש"ח על ספק כח של חברה טובה למשל כמו אנטק. תודה

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  9. שלום לכולם ! ברשותי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ועכבר MX1000 עכשיו שניהם פשוט "מתנגשים" ביניהם...(שניהם אלחוטיים-אחד עובד אז השני לא עובד). אז עכשיו אני בחיפוש אחר מקלדת חוטית,מצאתי אחת שנראית לי(היא פשוט נראית טוב):http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6176 עכשיו בגלל שאני יודע שישנם אנשים רציניים באתר.....אנשים שמבינים בחומרה באתי להתייעץ לפני קניה.(ילד טוב!) אז חוו אתה דעתכם בבקשה על המקלדת הנ"ל.תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by fenix5545,

שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  11. אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by haim_os,

שלום מדפסת שהייתה לי ב7 שנים האחרונות נפטרה... (PIXMA 3000) הייתי מאוד מרוצה ממנה! אני מחפש מדפסת חדשה שתהיה : 1. אמינה. 2. דיו יחסית זול (כזה שלא צריך משכנתא להדפיס...) 3. כוללת סורק - וכאן אני מעוניין בסורק שאפשר להכניס לו תמונות 10X15 והוא יסרוק אותן ברצף. 4. אני לא זקוק להדפסה באיכות של תמונות ממעבדה, רק שתצא הדפסה נקייה ואיכותית. סכום להשקעה עד 700 ש"ח~ אשמח להצעות . חיים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by guandms,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש והנה הפרטים : AMD 3700 SAN DIEGO DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E W.D. 250 GB 16 MB BUFFER SATA II THERMALTAKE SWING BLACK NO WINDOW THERMALTAKE BIG TYPHOON PINNACLE PCTV STEREO LG DVD LG DVD-RW ורציתי לדעת עם הספק כוח שקיבלתי עם המארז TT SWING 430W יהיה מספיק כדי לתת כוח לכל המערכת הזאת ואם לא עד כמה גרוע הוא יהיה ... תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by ArielElia95,

שלום, קודם כל אני מצטער שאני כותב את זה פה, אבל בפורום אוזניות לא עונים, ואוזניות זה גם ציוד היקפי. יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB ? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה. ואם אתם לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by itzikg83,

מתלבט בין 360 של מיקרוסופט לאחר מהדגמים של לוג'יטק. מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). מישהו משתמש באילו מהם ב PC? איך התמיכה במשחקים? אשמח לכל חוות דעת והמלצה. 2 מהדגמים בהתלבטות: (אני קונה רק חוטי. לא מתקרב לאלחוטי). http://techgage.com/reviews/logitech/chillstream/logitech_chillstream_07_thumb.jpg' alt='logitech_chillstream_07_thumb.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ameer_a7,

שלום האם אפשר לקבל מארז כזה? רק המארז ואז לדחוף בתוכו PC רגיל , בטח ישנה איזשהי דרך לקנות כזה מארז השאלה איך ומאיפה , אם יש למישו מושג אז בבקשה תמונה מצורפת , תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

20. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by minkmink,

היי, קניתי מדפסת Canon Pixma iP7250, ואני אשמח לעזרה בחיבור שלה לwifi המחשב שלי מחובר לwi fi עם ראוטר אלחוטי. בהוראות כתוב: 1. לחץ והחזיק את הלחצן אלחוט על המדפסת כאשר אתה מוכן ללחוץ על הלחצן שעל נקודת הגישה (מה זה נקודת גישה?) 2. ודא שהנורה אלחוט (כחולה) מהבהבת במהירות ושהנורה הפעלה דולקת , לאחר מכן לחץ והחזק את הלחצן שעל נקודת הגישה בתוך 2 דקות. 3. ודא שהנורא אלחוט (כחולה) והנוראה הפעלה דולקות. אני חושב שאם הייתי יודע מה זה נקודת גישה ועל איזה כפתור אני אמור ללחוץ שם, אולי זה היה מצליח... אשמח לעצה... תודה יואב

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by eli_a2006,

תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  24. האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bananabom,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הkvm החדש שקניתי, מהדגם הזה http://www.dcsil.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/CS84U/18 אני מחבר אליו מחשב, ממיר yes, ופלאפון לפעמים ופורט אחד נשאר פנוי. עכשיו כשאני עובר לפורט הפנוי אני שומע ברמקולים רעש חזק שדומה לצרחה שלא נפסק, כשאני עובר לyes אני עדיין שומע אותו אבל הרבה פחות, במחשב עוד יותר פחות עד בכלל לא, ובפלאפון בכלל לא. זה לא קשור למיקום של החיבורים שלהם בkvm, בדקתי את זה. לא קשור גם לכבלים, ניסיתי להחליף כבלים. יש לכם רעיון אולי למה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שהבעיה בkvm שכן הוא חדש ושל חברה רצינית(aten). תודה מראש לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.