ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שבת שלום חברים! ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב. אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני.. שאלתי היא : 1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן. 2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה. 3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה …
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לרכוש כבל שאני יוכל לחבר את הלאפ טופ לטלוויזיה איך אני בודק אם יש לי כרטיס טלוויזיה או מה שצריך במחשב שנית איזה כבל אני צריך והיכן ניתן להשיג כי בדקתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי אתמול RAZER COPPERHEAD ב-360 ש"ח. השאלה שלי היא האם הקניה הייתה שווה או שהיה עדיף לקנות G5 במחיר קצת יותר גבוה? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מקסימום תל אביב. אם אסור לפרסם חנויות (לא זוכר כבר מה החוקים אומרים), אז כמובן אשמח להודעה פרטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מצאתי את זה והוא נראה לי הכי טוב http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=344869 הוא גם לוג'יטק וג'ויסטיק אנלוגי מישהו מכיר ג'ויסטיק טוב יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מקלדת של Razor ראיתי אותה ופשוט התאהבתי http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=40 ויש אותה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שעבדה עד עכשיו אבל לאחרונה כשאני מדפיס תמונה לדוגמא, ישנם פסים כחולים שאינת קשורים לתמונה כמו בריחה של צבע כחול על גבי התמונה..מה הבעיה? תודה קובי.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות ולחבר שני גיים פאדים למחשב כך שבמישחקים מסוימים אני יוכל לשחק עם אדם נוסף בשניהם, האם זה אפשרי? ואיזה גיים פאד מומלץ באזור של ה-120 שקל לאחד? יש לציין שאני משתמש בחלונות ויסטה אם זה משנה משהו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפס לקנות מדפסת חדשה שיהיה בה גם שילוב של סורק וצילום. -(ללא פקס!) בעיקרון, השימושים שלי הם בסיסים מאוד- הדפסת עבודות, דפי אינטרנט, וצילום מסמכים/ספרים. - בעיקר הדפוסת שחור-לבן. הכי חשוב לי שהראש דיו יהיה זול, אחרי בדיקה מעמיקה, נשארתי עם 4 דגמים: HP DeskJet F4180 (All In One או HP Photosmart C3183 All-in-One או CANON PIXMA MP160 All-in-One או Epson CX3900 לאיזה מהדגמים הנ"ל יש את הראש דיו הכי זול, ואיזו מדפסת נחשבת לכי טובה/איכותית מבין ה 4 הללו. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
ובכלל איך BROTHER במכשירים האלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-