ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי X800 GTO AGP ואני צריך ספק כח חדש.. התקציב הוא בערך 300 שקל +- (אפשר חריגה של עד מקסימווםםם 400). בינתיים חשבתי על האפשרויות הבאות: HEC 425W (True Watts) - מאתיים שמונים שקל. HEC 475W (True Watts) - שלוש-מאות חמישים שקל. HEC 525W ACE (SILENT) - ארבע-מאות עשרים שקל.. נראה לי זה הגבול הכייי גדול שאני יכול וזה רק אם הוא ממש שווה את זה. Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) - מאתיים תשעים שקל. CoolerMaster eXtreme Power 430 Watt - מאתיים ארבעים שקל. ANTEC SMART POWER 400W - ארבע-מאות שקל. TOPOWER TOP-450P5 450W - שלוש מאות ועשר שקל. TOPOWER TOP-550P5 550W - ארבע-מאות ועשר שקל. אמרו לי לקנות לפחות 500W.. אני צריך מחנות בצפון - חובה שיהיה לה סניף! תגידו מה הכי כדאי לי …
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את מדפסת מדגם 3920 של חברת HP ב300 ש'ח..האם זו מדפסת טובה ושווה? הנה המפרט של המדפסת מהירות הדפסה: (איכות טיוטא) A4 שחור: עד 23 עמודים לדקה. צבעוני: עד 18 עמודים לדקה. טכנולוגיית הדפסה: HP PHOTORET lll precision. (טכנולוגיית HP PHOTORET IV מאופשרת עם מחסנית צילום אופציונלית. איכות הדפסה בצבע: עד 4,800 DPI ממוטבת בצבע ו-1,200 DPI קלט. טיפול בנייר: מגש הזנה ל100 גיליונות, מגש פלט ל50 גיליונות. הדפסה דו צדדית: ידנית (מסופקת תמיכה במנהל התקן)
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האמת פחות לתמונות ויותר למסמכים אבל עדיין אני רוצה את האפשרות שיסרוק תמונות באיכות טובה.. מה טווחי המחירים כיום ועל מה ממליצים? כמובן חשוב לי שיהיה של חברה רצינית שתתמוך כבר בדרייברים לויסטה החדש..
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. איך המארז הזה ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479 האם יש טובים ממנו במחיר הזה (לא צריך ספק) שאלה שניה : איזה ספק עדיף ? Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC או Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כאן מישהו שיודע/קרא/מה שזה לא יהיה? השאלה שאני רוצה לשאול זה זה : יש לי ג'י פורס 2 GTS ואני רוצה לדעת אם ההבדל בין ג'י פורס 2 שלי לבין ג'י פורס 3 (נגיד TI200) גדול? אני מתכוון מבחינת הביצועים... אני שואל את זה כי יש לי חבר שלא ממש מבין במחשבים, יש לו כרטיס מסך RIVA TNT 1 ככה שהוא רוצה לקנות כרטיס חדש, יש לו 3000 בתקציב , אז מה עדיף לו לקנות, ג'י פורס 2 כמו שלי או את הג'י פורס 3 TI200??? [glow=green, 2, 300]סליחה על הניסוח הלא טוב[/glow]
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין מחו"ל מתאם לשלט הסאטורן שלי. אם מישהו מעוניין "לתפוס טרמפ" על ההזמנה שלי ולהזמין מתאם לשלט PS2 (כ-70 ש"ח) אז בבקשה. מנסיוני זה עובד ממש טוב. (במשחקים כמו הנסיך הפרסי, PES וכו')
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המקלדת שלי כבר כולה שבורה (8 שנים אצלי :\ מקלדת פשוטה של מיקרוסופט).. והפאד שלי גם כן נחרש כבר.. ומצבע שחור הוא הפך ללבן :\.. והאוזניות שלי כבר לא פועלות.. בגלל זה החלטתי פעם אחת להשקיע על משהו טוב וזהו , יש לי עכשיו עכבר של DA.. ואני רוצה לקנות מקלדת אוזניות ופאד חדשים.. התקציב הכולל הוא 1000 ש''ח.. אשמח להמלצות *כמו שציינתי בכותרת השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גיימינג (4870X2) תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אנשים אני בהתלבטות קשה גם הRADEON 8500 וגם הAIW Radeon 7500 עולים אותו דבר. All-In-Wonder Radeon 7500 RADEON 8500 מה הפרשי הביצועים בניהם? למישהו יש איזו השווה בניהם? אגב, יש איזה הבדלים בין הAIW 7500 לAIW 8500 חוץ מהמעבד הגרפי? תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, לפי כחצי שנה קניתי מדפסת OKI B401DN, איכות ההדפסה מאוד טובה, אבל! קצת מוגזם עם מחירי הטונר בארץ 280ש"ח לעומדת המדפסת שעולה 380ש"ח!!! ניסיתי לקנות טונרים מחו"ל (Ebay, Amazon..etc) אבל למרבה הצער אף אחד מהטונירים לא עבד. התקשרתי לחברת שר (היבואן הרשמי של OKI) והאם אמרו שיש אזו שהיא הגבלה על אזור המדפסת והטונר, ושלא משנה מאיפו אני אקנה בחו"ל הטונר לא יעבוד. השאלה שלי: האם אחד מכם נתקל בבעיה כזאת?מה הפתרון (חוץ מלקנות מדפסת BROTHER חדשה)? האם יש שיטה כך שטונרים מחו"ל יעבדו? האם יש חנות בארץ שמוכר טונרים במחירים סבירים?! תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אתה מחזיק אותו הרבה זמן ומשחק הוא נוח לידיים, כזה קל וטוב... או גדול מידיי?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים האלו - 1) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) + אני מוסיף לו ספק 450 W בלא הרבה כסף http://www.pch.co.il/docs/pd-2070557053.htm 2)Simbadda Q5 LCD Front USB 520W Case http://www.pch.co.il/docs/pd1893354460.htm -איזה יותר טוב ועדיף ? תודה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-