ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במחשב עם חבר ואני מחבר עוד מקלדת למחשב (שניהם usb) ועכשיו המקדלת פועלת והכל אבל במשחקים שני המקלדות פועלות כאחד. המחשב לא קורא אותם כשתי מקלדות בנפרד. יש דרך לעשות זאת? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי את העכבר חלק מהMX5500. אני מאוד מרוצה, אבל יש לי כמה שאלות : 1. כשאני משתמש בגלגלת העליונה, קורה המון פעמים שהיא מאבדת את השלבים. כלומר שהגלגל חופשי. האם זה בעיה כללית או משהו ספציפי לעכבר שלי ? אחרי שיקשוק מהיר, או לחיצה זה מסתדר לרוב. 2. הכפתור האמצעי (של הגלגלת) מוגדר בSETPOINT כלא לעשות כלום, אבל אני לא מוצא איזה אופציה זה התפקוד הנורמלי שלו. כלומר אני רוצה לסגור טאבים איתו, לפתוח לינקים בעמוד חדש וכו', אבל לא מצאתי איך ! 3. קצת שולי, אבל בגלגלת צד שלו, אני עובר בין חלונות בAERO. אבל איך אני לכל הרוחות בוחר את החלון הנוכחי ?? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:30:08 את 2 מצאתי, נשארו רק 1+3
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כותרת!!!
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי צריכה מדפסת משולבת (כולל פקס). אין הרבה הדפסות (בעיקר עבודות לאחיין ביסודי), ופחות בצבעוני... מתלבט בין 3 דגמים: קנון MX310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1616&CatCode=401 או ברד'ר http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=69144 http://www.homeprint.co.il/product_info.php?products_id=179 הצעות אחרות בצירוף הסברים יתקבלו בברכה... תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים שתנאי העבודה הם 4-5 מטר מרחק מהמחשב והעכבר צריך לעבוד על משטח לא חלק (מזרון מתחת לשמיכה).
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום היום הגיע עכבר genius ergo 525 שהזמנתי מקוברה. חשבתי לפני שקניתי אותו ששני הכפתורים שבצדדים הם גם ל back ן forward בדפדפן, אבל לא כך! מסתבר שהם משמשים רק לווליום. שאלתי- האם יש איזה דרייבר או משהו שאפשר לכוון את שני הכפתורים האלו, כי זה מאוד נוח באינטרנט לדפדף קדימה ואחורה. ואם לא, אולי שווה להחליף אותו בעכבר אחר? ואם כן, אפשר בבקשה המלצה לעכבר אחר שיש לו את האפשרות לדפדף קדימה ואחורה עם הלחצנים שבצד? (מהאתר של קוברה) אני חייב לציין שהעכבר עצמו מאוד נוח עד כמה שהספקתי לראות , אבל שוב, זה מאוד חשוב לי האפשרות הזאת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI HD 2600PRO AGP יש לי את בעייה של ה Mouse Lag אבל במשחקים הFPS מצוין איך אני מתקן את הביעה הזאת של ה MOUSELAG?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר בשביל לימודים אני הולך להדפיס רק בשחור לבן, אני מחפש מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בצבע ומה בכללה המחירים(כמה עולה בערך טונר ולכמה דפים ניתן לצפות ממנו),ועד כמה שיותר קטנה. האמת ראיתי את הP1005 של HP באופיס דיפו והיא ניראתה לי בסדר הבעיה שאני לא ממש מבין בנושא ככה שאני אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מעונין בסורק ע"מ לסרוק תמונות מאלבומי תמונות וכתבות מעיתונים , צריך שיהיה גם מדפסת ופקס ומבקש להתיעץ מה לקנות חשוב שהסורק יסרוק מהר ובעל מגש עליו (כזה שהדף מונח עליו ואין צורך להעביר כמו בפקס ישן) פקס פעם בהרבה זמן , כנ"ל גם הדפסות - חשוב שיהיה אמין וזריז ושקט בעיתון השבת ראיתי מספר פרסומים: 1 איבורי (מכיר את ההשמצות אבל לי יש דוקא ניסיון מצוין איתם) : מדפסת אפסון משולבת דגם CX3400 , 4 ראשי דיו נפרדים , שנה אחריות בבית הלקוח סורק\פקס\מדפסת ללא ציון נתונים , כולל ראש דיו נוסף סכ"ה 200 ש"ח ע"פ התצלום למדפסת יס מגש עליון (שעליו כנראה סורקים) ומגש אחורי (כנראה לצרכי הדפסה) שנה אחריות היא מעט מדי עבורי אך מביא זאת כדוגמא למשולבת זולה שיתכן ודי לי בכזו 2.HP משולבת J5783 (אופיס…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים, אלו שיש לי עשו את שלהם.החלטתי לבחור באלחוטי.... מה דעתכם על הדגם הזה: Cordless Desktop EX110-Logitech http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=372065 אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שמבינים, או אולי כאלו שרכשו את הדגם הנ"ל רב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-