ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סבבה במחיר נחמד לא רוצה לעלות על משהו רק אוזניות שהיו יחסית איכותיות שהיה כיף לשבת איתם על המחשב. מצאתי אוזניות של חברה שאני אוהב מאוד! SteelSeries במחיר סבבה עכשיו באוזניות אני לא הכי מבין אז אני רוצה לדעת אם האוזניות האלה טובים והמחיר שלהם שווה ואם לא יש רעיונות לאוזניות טובות במחיר דומה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13177 תודה לעוזרים :9
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת,יש לי את הסט הזה של מיקרוסופט : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=116 ויש לי גם קונסולת XBOX360 ,וההיתי רוצה לחבר את הבקר למחשב ,בלי הצורך לקנות את המתאם שנימכר עם הבקר למחשב , עם זה עוזר המקלט שבא אם הסט הוא : Microsoft 2.4GHz Transceiver V6.0
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך המקלדת הזאת ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW920000279 והאם אפשר לדעת המחשב נמצא בחדר וסמוך למחשב יש קיר של 5 ס"מ לסלון שאני היה בסלון המקלדת תעבוד לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא בארץ את המקלדת הקומפקטית של לוג'יטק מדגם K340 ואני לא מוצא אותה בשום אתר. האם אפשר כבר להשיג בארץ את המקלדת הזאת? אני צריך מקלדת לא גדולה והיא המקלדת היחידה שעונה על הדרישות שלי. יש יותר קטנות כמו ה ARC של מיקרוסופט אבל יותר מידי קטנה בשבילי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מותקן על המחשב שמחובר למדפסת Win 7 X86 אבל הדרייבר של המדפסת מתאים לגרסאות יותר ישנות של מערכת ההפעלה. התוכנה שחשובה בדיסק של המדפסת היא תוכנת הסריקה שרק בעזרת הדיסק אפשר להפעיל את פעולת הסריקה. ניסיתי להוריד עדכון מהאתר של HP אבל הוא לא הצליח להתקין את הגרסה החדשה של הדרייבר. תודה לעוזרים.... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקלדת אלחוטית ברמה , שלא יהיה בכלל בעיות קליטה אם אפשרי .. יש המלצות? שתתאים למשחקים ולמדיה. כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף אבל התקציב הוא עד 500. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft SideWinder X8 Mouse ויש לו מלא כפתורים ואפשרויות מאקרו אני הייתי רוצה להגדיר אחד מהמקשים שלו שבזמן שאני גולש לחיצה על העכבר תעביר שיר אחד קדימה (תעשה נקסט) מישו מכיר את העכבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת(סורק+פקס+מדפסת) טובה במחיר של כ-500 שקל, עדיפות לפחות. בגדול הדרישות הם: 1) אלחוטית. 2) מזין מסמכים אוטמאטי(לצורך סריקה מהירה/צילום). 3) ראשי דיו זולים יחסית. 4) מדפסת צבעונית. 5) קומפקטית במידת האפשר(הכוונה היא שלא יהיה בגודל של המיני מכונות צילום... ). 6) סריקה מהירה יחסית. 7) עדיפות לחברה מוכרת כגון HP. עדיפות לקנייה מKSP. לגבי הטכנטלוגיה איזו עדיפה? הזרקת דיו תרמית או לייזר? אם יש דברים נוספים שיש לקחת בחשבון אני ישמח מאוד אם תאירו את עיני. כמו כן לגבי מספר דגמים של HP שראיתי Officejet 4500, Officejet 6500, Officejet 6500A e-All-in-One +RJ45 Printer . לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם חוץ ממספר ראשי הדי…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר עם קליטה מרחוק וסוללה שתחזיק הרבה זמן וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל מקלדות. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=261 ואני רואה שיש שם 3 סטים: סט מקלדת ועכבר TEAC SMX-80, סט מקלדת ועכבר Logitec MK300, סט מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000. מה הסט הכי טוב מביניהם שכדאי לקחת?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט מאד בין 2 מקלדות - Logitech wave חוטית. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1124 ומקלדת merc stealth - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan המחיר שלהם יחסית קרוב, אבל הם מאד שונות. במה אתם הייתם בוחרים? (ואני בכוונה לא מפרט מה הדרישות שלי מהמקלדת כי אני רוצה לשמוע חוות דעת ללא אג'נדה). תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-