עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roeesnir,

לקליטת שידורים דיגיטאליים. עדיף פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני סטודנט וישן במעונות, יש ברשותי מחשב נייד של אייסר, ועלה בראשי הרעיון שבמקום לסחוב טלוויזיה למעונות, אולי קיים התקן או דרך אחרת לקלוט שידורי טלוויזיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Black_Devil,

אני מחפש מקלדת טובה בתקציב של עד 300 שקל... בלי לחרוג יותר מדי. עדיפות לאלחוטי. ועכבר בתקציב של עד 500 שקל, רצוי אלחוטי עם מטען. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by g1zey,

טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by b3ta0,

כרגע אני רגיל ל G400 אבל רוצה כבר לשנות לא מצאתי יותר מדי מידע על ה Alcor וה Mizar אבל הם נראים טוב מישהו יכול לתת חוות דעת לגביהם? אני אוהב את ה G400 ורוצה תכונות דומות, כולל אפשרות ל DPI נמוך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by dans41,

מה אתם אומרים עליו? אני פשוט שוקל להזמין אחד, על הנייר הוא נראה די מושלם בשבילי. בעיקר לעבוד עם עריכת וידאו/תמונות ואינטרנט, ובין היתר גם קצת משחקים ועבודה משרדית (במשרדית זה פחות משנה). לא חשוב לי מאוד האלחוטי אבל זה כן יתרון לדעתי, כרגע אני עם אלחוטי וזה די נוח שאין את הכבל, ופה אם צריך אפשר להטעין תוך כדי שימוש שזה גם משהו.

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by tabazzz,

שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Moo,

זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by raananan,

קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by assaf990,

מבקש המלצה על נגן MP3 256 MB בסביבות 200-250 ש"ח והמלצה על בטריות נטענות או רגילות ... בתודה מראש... אייל בנימין

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by GNU,

אני מעוניין לרכוש את המארז: Antec 1000 AMG רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 המארזים הבאים: 1. noacomp: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 2. LogicPC: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 יש בינהם הפרש של 120 ש"ח ! זה לא אותו הדגם? יש בראשון משהו שאין בשני? או שפשוט המארז הנ'ל זול יותר בחנות השניה? (אם אסור לפרסם קישורים לחנויות אני מצטער. פשוט סיקרן אותי לדעת למה יש בינהם הפרש). ובנוסף רציתי לדעת את משקלו של המארז. לפי עמוד המידע שלו הוא שוקל Net Weight : 27 lbs. Gross Weight: 31.5 lbs. כמה זה יוצא בקילוגרמים/גרמים? תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by EagleX2,

אמממ. להלהלהלה בבקשה תגובות ענייניות וציינו בבקשה גם את החנות עריכה: הדרישות שלי הן: מארז גדול,מקורר היטב ועם אוברקלוק, בלי ספק, יתכן מודינג בעתיד אבל די מינמלי (מאורר פה מאורר שם... אולי קצת יותר.)

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  18. בימים האחרונים אני מחפש דרכים להפוך את השולחן שלי למסודר ונקי יותר... החלפתי מסך מFLATRON F700P לLCD של LG 1970HR עכשיו להשלמת המראה ההסטטי אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר כבר מצאתי http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= בתוך עכבר לייזר אלחוטי עם תחנת עגינה ו1600DPI זה מחיר מאוד הוגן.. אלה אם כן הבטריה שלו גרועה , מה דעתכם עליו? מקלדת זאת כבר בעיה ואני צריך עזרה... עד עכשיו לא מצאתי מקלדת אלחוטית ללא עכבר אלחוטי (סט) אני מחפש מקלדת אלחוטית מקסימום 100 שקל..ויש לי שאלה.. מה אני עושה עם הבטריות? האם יש למקלדת תחנת קליטה עם מטען סוללות? איך זה עובד? וכל כמה זמן בערך צריך הלחליף סוללות ? אגב אני לא שולל סטים של מקדלת ועכבר אלחוטיים... אבל חשוב שהעכבר…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by dyxel,

איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by psycho killer,

קניתי מדפסת חדשה הדפסתי בה פעם אחת ומאז לא נגעתי בה הרבה זמן ועכשיו שאני רוצה להדפיס הצבע כבר יבש יש מצב לסדר את זה או שאפשר לזרוק לפח את הראשי צבע

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by ilan_e1,

לפי הביקורות זה נראה מארז מצוין עם הרבה תכונות. לי הכי חשוב זה נוחות הגישה לכוננים הקשיחים וכיוב' אני רק לא מבין מה ההבדל בין מארז V2000A לבין THERMALTAKE XASER 3 V1000A ? האם כדאי ? או שיש מתחרה טוב לא פחות ממנו ? הוא מארז יקר אז כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by ydyehuda,

עבור XP כמובן בחיבור USB כל מה שמצאתי וניסיתי --> נכשל בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. זה לא בדיוק המלצה לספק אז פרסמתי את זה פה קניתי Abit Fatalt1y לא SLI AMD 3200 הזמנתי ספק שהמליצו לי עליו הנה הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=8239 עכשיו קראתי פה בפורומים שיש 24 פינים וגירסאות ATX שאין לי שום מושג בזה לא יודע איזה ספק זה לא יודע חיבורים לא שום דבר!!! ההזמנה עדיין לא יצה כך שאפשר לשנות,(האמת שהספק הזה לא מי יודע מה נראה לי אבל המחיר שלו עוד סביר לעומת האחרים (אמור להפעיל 7800GT)) אודה על כל עזרה ויעוץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים, קודם כל אתחיל בזה שבאמת ביצעתי חיפושים בפורום לגבי הנושא הכ"כ לעוס הזה, אבל באמת באמת לא הצלחתי למצוא המלצות עדכניות רלוונטיות ואשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה. לפני הכל, הרמן מילר ארון - בוא נוציא אותו רגע מהמשוואה כי התקציב שלי עומד עד 2000 שקלים, מעבר לזה ניראה לי סכום משוגע להוציא על כיסא (אם ההרמן מילר היה עולה עד 4 מילא.. אבל הסכום שלו בארץ הוא 6 בערך). לגבי כיסאות גיימינג, הבנתי שרובם אם לא כולם זה גימיק ואין טעם לרכוש כזה, למרות שאני חייב לומר שהכיסאות של חברת NOBLE ניראים ממש טוב (עולים סביב ה 1800 שקלים). הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא: HERO האם יש לכם המלצות על חנויות? חשבתי ללכת לוקסמן ולהתחי…

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.