ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP דגם OFFICEJET 6313 ועכשיו שהחלפתי את הווינדוס שלי XP לווינדוס 7 אין לי את הדיסק התקנה של המדפסת, אז מאיפה אני מוריד דייבר לווינדוס 7? ועוד שאלה למדפסת יש פקס והוא מחובר ושושלח אבל ברגע שהמדפסת דלוקה אז הפקס ישר עונה אם יש טלפון ולא נותן הזדמנות לטלפון בבית לצלצל, הבנתי שאפשר לכוון את זה שהפקס יענה אחרי כמה צלצולים, איך עושים את זה? תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה עושים? האם נגמר הטונר?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין 2 המארזים הללו: 1.http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSSTLCA601UFS&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746&aff=Zap 2. http://www.a-top.com/xblade/xblade.html איזה מהם עדיף? אם יש לכם המלצות למארז אחר בתקציב (כל הפרטים בשורה למטה), אז תציעו - אני פתוח להצעות אני מעוניין כפי שראיתם ב2 המארזים הללו במארז עם חלון (ובו מאוורר),עם לפחות 3 מאווררים (ומומלץ שאחד יהיה של 120MM) ושמחירו יהיה עד 500 ש"ח (אפילו לא שקל מעל). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי של Logitech - WAVE אבל אני די מבואס שאין על המקלדת חיווי של numlock ו- capslock.... הסיבה שקניתי את הסט הזה היא כי לעכבר יש גם את שני הלחצנים של אחורה וקדימה ושמעתי עליה כמה ביקורות טובות... מישהו מכיר סט טוב יותר? אני לא מעוניין בסט BT שעולה 1500 ש"ח אבל ... חצי מזה זה סביר... אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת אם יש לי טעם להחליף את הסט... תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מקלדת חדשה מכיוון ששלי ישנה מאוד ומרעישה מאוד. התקציב שלי בסה"כ הוא 250 ש"ח ואני מחפש מקלדת נוחה ולא מרעישה (לא חובה גיימינג, לא ממש משנה לי) ואשמח אם אזור הרכישה יהיה במרכז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ככה: יש לי כרטיס מסך Nvidia RIVA TNT 2 model 64, וצג MAG768FD. מזה כמה חודשים שיש לי בעיה (קלה, אך בכל זאת) בצפייה בנתונים: בכל פעם שיש במקום מסויים על הצג צבע שהוא אחר מלבן (מצב די שכיח..), מופיע כתם כהה לכל רוחב המסך, משמאלו ומימינו של הקטע הלא-לבן הנ"ל. זאת ועוד - בעוד אני כותב דברים אלה, ככל שאני מוסיף יותר אותיות בתוך המשבצת הכחולה הזו, הכתם/קו השחור שמופיעו לרוחב המסך נעשה כהה יותר ויותר. בתודה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם נשארו לי חלקים מפנטיום 3 ואני רוצה להרכיב מהם מחשב. האם מארזים לפנטיום 4 עם ספק יתאימו גם לפנטיום 3? אם לא אז מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של BROTHER דגם MFC-410CN. חודש אחרי שנגמרה לי האחריות, המדפסת הפסיקה להדפיס צבעוני - זאת אומרת, הדפיסה רק שחור ובמקום כל הצבעים, רק הצהוב היה ניתן להדפסה. התקשרתי לרשף (נותני האחריות) הם אמרו שנגמרה לי האחריות..דההה........ את זה ידעתי..., אבל נשמע להם שאו שהדיו נגמר (מה שלא נכון, כי קניתי דיו חדש ובדקתי אותו) או שנהרס ראש הדפסה, הם אמרו שלא שווה לתקן דבר כזה. אז נכון, השתמשתי בדיו תחליפי מ TNG, אבל אני קונה מהם שנים, יש להם אחלה סחורה, היו כבר 4 מדפסות שקניתי רק דרכם ואף פעם לא היתה לי בעיה (גם במדפסת הזאת כבר החלפתי כמה פעמים דיו והכל היה בסדר). השאלה שלי, האם באמת הלך ראש ההדפסה? מה אפשר לעשות? חבל לי לזרוק את המדפסת, היא עלתה 700 ש"ח לפני שנה וחצי ו…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת (כולל פקס) אלחוטית עד 500 ש"ח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני היחידי שמחפש מידע על המקלדת החדשה של לוג'יטק? לא נראה שיש הרבה מידע על המקלדת החדשה הזאת. מה שאני כן יודע, זה ש: - מתג חדש (שדי דומה לalps מאשר לcherry mx, אבל שונה), שייחודי למקלדת הספציפית הזאת, שנקרא romer g. אני לא יודע אם יש למתג גרסאות של linear או tactile. אני כן יודע שלוג'יטק טוענים שיש למתג זמן תגובה מהיר יותר (כמו זמן התגובה של המתג החדש של רייזר). - העיצוב של המקלדת הוא כמו הg710, בצבע שחור, ויש לה תאורת rpg הדבר הכי מעניין הוא שיש אפשרות לחבר את הנייד/טבלט למקלדת (על עוגן), ולהשתמש בו כמסך משני לנתונים ומידע (אם זה משחקים או כל דבר אחר), דרך הדרייבר של לוג'יטק למחשב והאפליקציה המתאימה על הפאלפון (Arx Control mobile app). שזה בעצם מה שאני תמיד אמ…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-