עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kdani,

הי, מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת (פקס/סורק) (חשוב האיכות, כמות ההדפסות נמוכה יחסית, אז עדיף לייזר ולא דיו כי מחליף טונר פעם בשנתיים) הכיוון הוא ש.ל אבל אם יש צבעונית במחיר שפוי עם טונר נפרד לצבע ולש.ל אז זו גם אופציה. חובה תקשורת ETHERNET ויהיה נחמד גם WIFI. דו"צ לא חובה אבל לא פוסל. מבחינת עלות - רצוי באזור ה - 1000-1500, אבל אם יש מוצר טוב, אפשר קצת יותר. תודה.

2. Started by roeesnir,

לקליטת שידורים דיגיטאליים. עדיף פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by THE FOX,

שלום, מחפש מדפסת טובה ולא יקרה לשימוש אקדמי, אפשר גם מדפסת שחור לבן. המדפסת מיועדת לשימוש להדפסת תכני שיעורים, מאמרים וכולי. אז המדפסת תהיה צריכה להיות אמינה ובעלת עלות הדפסה נמוכה. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ANTONIO,

שלום רב, אני צריך להחליף את המדפסת שלי ומחפש המלצה. הדרישות: 1- משולבת. 2- לא לייזר. 3- הדפסה גם בצבע. 4- לא חייב חיבור אל-חוטי ( אך היא תתחבר אל רשת ביתית ). 5- איכות ההדפסה לא צריכה להיות מעולה, השימוש הוא ביתי והדפסות רגילות. 6- חסכון בדיו. יש לי נסיון לא ממש טוב עם HP..... המלצות בבקשה? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by snoop1212,

שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aviran_n,

שלום, מחפש לצורך לימודים מדפסת לייזר עם חיבור רשת. המדפסת צריכה להיות חסכונית ובעלת טונרים לא יקרים. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות. תודה, אבירן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mosl,

התחלתי לשחק במשחקים במחשב , אני רגיל ואוהב לשחק בגויטיק , אשמח להמלצות לאלחוטי עדיפות מאייביי אפשרי גם בארץ

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by puvsc,

Blackwidow Ultimate 2013 Gaming Razer http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9168 תודה...

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  9. שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oren99,

זה נראה לי מחיר מעולה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GD31AAF52 או זה שיש לו ידית מהירות נפרדת http://ksp.co.il/?uin=16156&buy= או שזה שקצת יותר יקר: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap למטרת טיסה בסימולטור X של ווינדוס יש למישהו המלצה מנסיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Guy950,

היי, יש לי פאד מצוין של steelSeries, אני לא כל כך זוכר את הדגם שלו אבל. אחרי שנים של שימוש הוא כבר נשחק לגמרי ובצד אחד הוא נעשה חלקלק לחלוטין לעומת הצד השני אז אני רוצה להחליף לאחד חדש, ומתלבט. לקנות קשיח. גמיש? מה הם היתרונות והחסרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Mike_Shinoda,

שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.

13. שלום לאחר שהזמנתי את ה-M570 לעבודה השיגרתית, אני מחפש עכשיו עכבר נוסף שישמש אותי לגיימינג (BF4) לכמה שעות בשבוע. בעיקרון אני רוצה לשחק מהספה על המסך הגדול, אז עדיף שיעבוד על משטח כזה בצורה סבירה.

14. Started by I7210I,

שלום קראתי הרבה ביקורות טובות על המדפסת CANON PIXMA MX455 הייתי רוצה לדעת לגבי צריכת הדיו שלה וכן כמה עולים ראשי הדיו תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Speed Demon,

מחפש תיק איכותי למחשב נייד, לא גב(יכול להיות שאני טועה ומומלץ גב?). שיהיה מקום למחשב ולכבלים, אולי גם להארדיסק חיצוני בעתיד. כיסים לכל מיני שטויות-גם אופציה. חשוב שגם יראה טוב ואסטטי. לא רושם תקציב עדיין, כי יתכן שאזמין מחו"ל, משמע יותר זול. אשמח אם תציעו דגמים\חברות מומלצות של תיקים. תודה, שבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by haim_os,

שלום מדפסת שהייתה לי ב7 שנים האחרונות נפטרה... (PIXMA 3000) הייתי מאוד מרוצה ממנה! אני מחפש מדפסת חדשה שתהיה : 1. אמינה. 2. דיו יחסית זול (כזה שלא צריך משכנתא להדפיס...) 3. כוללת סורק - וכאן אני מעוניין בסורק שאפשר להכניס לו תמונות 10X15 והוא יסרוק אותן ברצף. 4. אני לא זקוק להדפסה באיכות של תמונות ממעבדה, רק שתצא הדפסה נקייה ואיכותית. סכום להשקעה עד 700 ש"ח~ אשמח להצעות . חיים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by דובי770,

אני מחפש מדפסת להדפסה בשחור לבן, שתהיה גם כן סורק. הסורק זה לא קריטי כל כך. אני אמור להדפיס הרבה דפים (בערך 10-60 ביום) כך שאני צריך מדפסת עם מיכל גדול, אני לא כ"כ מבין במדפסות. כמובן עדיף מדפסת שעלות החלפת הדיו לא תהיה יקרה מאוד. אשמח להמלצות. מבחינת התקציב אין לי מושג אבל אני לא רוצה לשלם 600 ש"ח אלא כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כבר 3 שנים שיש לי מדפסת לייזר ברדר HL-2035. הספקתי להחליף טונר פעם אחת לחלופי באמצע התקופה, נראה לי שכל טונר מספיק ל-2500 דפים. אז בשביל לתת אינדיקציה לשימוש הביתי, ב-3 שנים שיש לי אותה כסטודנט עוד לא עברתי את ה-5000 דפים, המספר האמיתי נמוך עוד יותר! דופלקס לא נחוץ לי ממש. פידר לסורק נשמע נחמד, אבל גם לא הכרחי במיוחד. אם יכנסו בלי להתאמץ אז מעולה, אבל הם לא מחייבים. בעניין לייזר מול דיו: אני די מרוצה מהמדפסת, לא עשתה לי בעיות, עדיין עובדת מצויין. חסר לי פקס וסורק, אז מכאן הרצון להחליף למדפסת משולבת. כאן אני נכנס להתלבטות! למרות שהסתדרתי עם לייזר שחור לבן, הדפסה צבעונית די קוסמת לי, לא יזיק שאוכל להדפיס מסמכים עם כותרות, מושגים, דגשים וכו' בצבע! האמת שזה אפילו יועיל לי בל…

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by ew89,

היי חברה, מאחר והלוג'יטק G5 שלי סיים את דרכו אני נאלץ לקנות עכבר חדש.. על העכבר אני כמעט ונעול על ה G400S והפאד SteelSeries QCK מההמלצות פה בפורום.. השאלה שלי היא מה ההבדל בין ה QCK+ ל Heavy? ראיתי שה Heavy טיפה יותר יקר.. אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הבחירה שלי.. תודה מראש.

20. Started by BeN-T,

שלום רב. נתקלתי בבעיה מוזרה, שאני מנסה לשלוח פקס שאני מחובר לאינטרנט איני מצליח. לאחר שאני מנתק את כבל האינטרנט למודם אז אני יכול לשלוח פקס. ממה זה יכול לנבוע? *האם זה מתאים לתת פורום אחר התקלה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, יש לי מדפסת HP D1360, הכי "פושטית". אני צריכה להדפיס בצבע על דפים בעובי 180-250 גר/מ (מקוה שהגדרתי נכון) הכוונה לדפים עבים. במדפסת שלי -לפי ההגדרות אין בחירת עובי דף (אולי לא מצאתי..?) איזו מדפסת כדאי לקנות במחיר סביר שתאפשר זאת? מה עדיף, 2 או 4 ראשי דיו? עד כמה 4 ראשים מייקר? לתשובתכם אודה מאד . שרית (שלא מבינה כמעט כלום בנושאים הללו)

22. Started by DJO,

שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avi215,

יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.

24. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by דובי770,

אני מחפש מקלדת לגיימינג בתקציב הנ"ל. אין לי מושג בתחום כך שהתקציב טיפה גמיש אני מעדיף מקלדת מוארת בצבעים (אם יש אפשרות להחלפת צבעים כמו בalienware חשוב לי עברית על המקלדת. בנוגע לדרגת קושי: עד היום השתמשתי במקלדת של הasus g53j וזה היה לי ממש נוח למשחקים. כמו כן יש לי מקלדת microsoft kc-0405 קצת ישנה אבל סבירה אז זה הכיוון. אני יעדיף להרגיש קודם מקלדות טובות אבל אני לא יודע איפה, אם יש מקום באיזור רחובות זה יהיה מצוין, גם תל אביב טוב. דובי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים