ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, ההדפסות יהיו בעיקר שחור לבן ולעיתים רחוקות. אין לי מושג מה ההבדל בין ליזר ללא ליזר אם מישהו יוכל להסביר בבקשה זה מאוד יעזור. חשוב לי מאוד שהתחזוקה שלה לא תהיה יקרה (צבע) ושהיא תרזיק הרבה זמן (מותג איכותי ולא חרטה שיהרס אחרי שנה). רק לחדד: השימוש הוא ביתי וממש מדי פעם, חשוב שיהיה מותג טוב שלא נהרס. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה העכבר שיש לי היום: פשוט, זול וגדול יחסית: 12 על 5.8 ס"מ +-. אני מאוד מרוצה ממנו מלבד העובדה שהוא חוטי- לא נוח כל כך. השימוש הוא סטנדרטי לחלוטין- אינטרנט, אופיס ופה ושם גיימינג. אז החלטתי לשדרג לאלחוטי, ארגונומי עם אחיזת clew. אין לי בעיה להחליף סוללות באופן תכוף (כל חודש נניח... :s05: ), אין צורך שיעבוד בטווחים ארוכים, אין צורך בכפתורים נוספים מעבר לגלגלת, מקש שמאלי וימני, העיקר שיהיה נוח מאוד וזול (150 ש"ח בלחץ). חשבתי דווקא ללכת על הסיניים הבאים מ DX ודומיו אבל אני לא בטוח עד כמה הם אמינים: 1. rapoo 7600 2.4GHz 500/1000 DPI- כמעט 100 ש"ח , גודל מעולה, נראה נוח ואיכותי (נראה...), סוללה אחת. 2. MC Saite 2.4GHz 500/1000DPI- פחות מ50 שקל, נראה ארגונומי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הכנסתי את הLX710 שלי של LOGITECH לתיקון באופיס דיפו, וכנראה איבדו את הסט עכשיו הם מנסים להשיג לי LX710 חדשה, אבל לא בטוח שיצליחו במידה ולא, על פי החוק אצטרך לקבל דגם מקביל או טוב יותר, לכן אשמח לדעת מה קיים היום מבחינת השוק שהוא מקביל או טוב יותר לLX710. תודה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי G9X שבוע שעבר .... הוא לא מחליף פרופילים... גם כשאני מגדיר בדרייבר ישום מסוים הוא לא מתחלף...וגם לא מהדרייבר עצמו... ועוד שאלה על הדרך: אולי שאלו הרבה אבל איזה משטח לקנות לא מעל 70-80ש"ח...[חשוב שהוא יהיה גדול יחסית...] תודה...
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן. אנחנו די אובדי עצות אשמח אם תוכלו לעזור. במרפאה שלנו, יש 3 מחשבים שהיו מחוברים למדפסת אחת באמצעות מפצל סוויץ' כזה שהיה פראללי. אחרי שהמדפסת התקלקלה, קנינו חדשה אבל החיבור בה הוא כמובן ב USB כך שהסוויץ' הישן כבר לא רלוונטי. רצינו לקנות כזה ל USB וטכנאי שבא התקין. אבל התאכזבנו לגלות שהסוויץ' הזה לא עובד אוטומטית אלא צריך בכל פעם ללחוץ על הכפתור שמפעיל את המדפסת עבור המחשב שרוצה להדפיס. דבר שיוצר בלבול רב ובנוסף הופך כל מדפסת שלא מדפיסה לאוף ליין כל הזמן. זה לא מה שאנחנו צריכים. האם יש מכשיר כזה שייחלק את המדפסת למחשבים ופשוט נלחץ על הדפסה והכל ייעשה כמו פעם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי עכבר Razer Mamba שעבד טוב בשנה וחצי האחרונות. השבוע הוא הפסיק לזהות תזוזה של העכבר. כל הכפתורים עובדים, לכן אני חושש שזו בעיה של העינית. איפה אפשר לתקן אותו בארץ? תודה מראש, גל
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, במסגרת חידוש הציוד ההיקפי שלי, אני מעוניין בעכבר חדש ופד. הדרישות שלי הן שהעכבר יהיה מדויק, נוח ובנוי בצורה איכותית. מבחינת כפתורים ופיצ'רים כאלה ואחרים אני צריך שני כפתורי צד, מלבד זה אין דרישות מיוחדות. השימושים הם כלליים, משרדיים, גיימינג מזדמן בלבד. הסתכלתי על העכבר הזה - http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1296..219.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13092&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=. עושה רושם של עכבר עם מראה סולידי ועומד בדרישות, אבל ההתלבטות שלי היא כזו: אני לא גיימר, אלא משחק במחשב בצורה מזדמנת ובטח שלא תחרותית, ככה שאני לא ממש מחפש ביצועים בכיוון הזה. מצד שני, אני חושש שהעכבר של מיקרוסופט לא יהיה איכותי מספיק. כרגע אני משת…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב השולחני שלי למסך הטלוויזיה, שמרחוק ממנו בערך 4 מטרים. עשיתי זאת באמצעות כבל HDMI. אבל מה ששכחתי לשים לב אליו, זה העובדה שהעכבר והמקלדת רחוקים מדי מהמחשב כדי להיות שמישים ליד הטלוויזיה. הרעיון הראשון שקפץ לי לראש הוא לרכוש כבל USB מאריך, שאליו אחבר את הרסיבר של המקלדת/עכבר אלחוטיים, את הכבל אמקם קרוב יותר לטלוויזיה, וכך אגרום להם לעבוד. האם זהו באמת הפתרון? או שאולי ישנו רעיון עדיף? במידה וזאת היא הדרך, האם כל חנות מחזיקים מחזיקה בכל מסוג זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בנוסף שהגלגלת תהיה בעלת 4 גיוונים (גלגול למעלה ולמטה + ימינה ושמאלה) כלומר שיהיו סה"כ 6 פעולות: 4 של הגלגלת + 2 של האגודל. אשמח להמלצות. תודה:>
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
קניתי לפני קצת פחות משנה את המקלדת Thermaltake Challenger Ultimate ואני מאוד התאכזבתי ממנה ואני מצטער שלא קניתי מקלדת אחרת. בקיצור אני כרגע שוקל להחליף אותה למקלדת מכנית איכותית שתתאים לי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג (FPS) וכתיבה. התקציב שלי הוא 500 ש"ח ועד 100 ש"ח חריגה. אני השתמשתי אצל חבר במקלדת עם סוויצ'ים כחולים ולא יכולתי לסבול את הרעש שלהם.. אז אני מכוון למקלדת עם סוויצ'ים אדומים או חומים (עם עדיפות גבוה לחומים) אני חייב שלמקלדת יהיה לפחות יציאת USB אחת מכיוון שהרסיבר של העכבר שלי יהיה מחובר אליה (אם אני מחבר אותו ללוח אם יש תקיעות של העכבר) ועוד פרט חשוב הוא שיהיה לה תאורה אחורית מפני שאני לרוב משחק ומקליד בחושך. אני שמתי עין על מקלדת אחת אבל היא בתקרת התקציב של…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
SteelSeries SP Gaming MousePad SteelSeries S&S Pegasus Rigid Gaming Mouse Pad SteelSeries 9HD - מתגובות אומרים שהפלסטיק פשוט פשוט נתקע והעכבר לא מחליק Mionix Sargas 320 Material: Durable, smooth and flexible microfiber http://mionix.net/products/sargas-320/ Mionix Propus 380 Material: PVC-plastic base http://mionix.net/products/propus-380/ Mionix Ensis 320 Material: Aluminium alloy http://mionix.net/products/ensis-320/ and is this glidez are better than the SteelSeries ones ? MIONIX GAMING MOUSE GLIDEZ MOUSE FEET - ACC-GLIDEZ רשמתי את זה באנגלית בפורום אחר, וזה יעזור עדיין להבין מה בדיוק הבחירות, בכללי אני נוטה למשהו שהוא לא CLOTH, לא עשוי מבד, והביצועים הכ…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיון שאני כבר המון זמן חולם על איזה קונסולה, וכנראה שאמשיך לחלום בגלל חוסר תקציב, החלטתי לרכוש לי בקר אלחוטי למשחקי מכוניות למיניהם שאני משחק כאשר המחשב מחובר ל-TV. בסריקה זריזה ב-KSP ואיבורי נתקלתי בבקר Thrustmaster Ferrari 430 שקיבל מחמאות רבות בביקורות המעטות שקראתי. יש למישהו ניסיון עם הבקר המדובר? יתרונות\חסרונות? דגמים מומלצים אחרים? אשמח לכל מידע רלוונטי, תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מדפסת משולבת שחור/לבן וגם צבע שתכלול סורק ופקס, חשוב מאוד האמינות ועלות נמוכה של דיו/טונר איזה דגמים מומלצים כיום? לייזר/דיו? תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-