עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

3. Started by itzikcolt,

שלום לכולם קניתי את המארז של TT צונאמי (במפרט שלי ) ורציתי לשאול אם אפשר לכבות לו את התאורה מקדימה או את התאורה של הוונטות שלו עוד לא קיבלתי אותו לכן אני שואל את השאלה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  4. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shtrum,

אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות כבל עגול של ATA שרגיש ל-UV, ויש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין FLOPPY ל- ATA133??? 2) ואיזה אורך עדיף לקחת למארז טרנספורמר: 90cm או 60cm? אני מעדיף שהכבל לא יהיה ארוך מדי, ומעדיף שאפילו יהיה קצת מתוך כדי שלא יחסום את זרימת האויר, אז אתם חושבים ש-60cm יספיק? או שעדיף 90cm??? תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by waizman,

יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אהלן חשבתי ללכת על אחד משני הדגמים הבאים : מקלדתוCordless Desktop MX5000וLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=372067 מקלדתוdiNOVO Media Desktop BTוLogitech http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=344876 לחבר שלי יש את ה5000 לדעתי היא פצצה, אבל הNOVO הזאת מעניינת אותי רציתי לשמוע את דעתכם ובכלל מה יותר טוב , השוואתית ואם יש לכם הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. יש לי UPS והתוכנה נותנת נתונים בוולט, ולפיה ה-INPUT VOLTAGE הוא 234+- וה-OUTPUT VOLTAGE הוא 228+- מה זה אומר מבחינת הוואטים? אני רוצה לקנות ספק של 300W - זה יספיק לי? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by cosinusminus,

שלום בימים הקרובים אני מתכוון לקנות AMD64 3200 + ATI X800-GTO2 עם כל הנלווה. המחשב הנוכחי שלי, ארוז בתוך Compucase 6A19 עם הספק HEC 300W שהגיע איתו. האם באמת יש צורך ברכישת ספק חדש חזק יותר, או שהמחשב החדש יסחוב עם הספק הנוכחי? כמו כן, במארז מאוורר אחד בלבד, האם גם זה מספיק בהנחה שאני לא מתכנן OC? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם השלט של ה ATI All In Wonder 7500 יכול לשלוט על הממיר של "יס" (לויין) תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by Swed,

שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benor,

אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.

15. Started by bagetrek,

חבר'ה אם אפשר קצת חוות דעת לגבי הספק הנ"ל Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 המפרט שלי מצויין למטה מעבד 2000 לא לשכוח ( לא ב-OC ) ... אני מתכנן ככל הנראה גם בעתיד לרכוש כרטיס מסך כגון ג'יפה 6800 שהספק יחזיק לי אותו כמו שצריך ..וגם את המחשב כנ"ל ושאר ירקות ! תודה רבה וב"ט !

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by A1eX,

הרכבתי 2 ראשי דיו חדשים ומאז המדפסת הפסיקה לתפקד. זה התחיל מזה שהייתי מקבל ERROR 5600 שזה אומר שיש תקלה בקבל הUSB. החלפתי את היציאות לUSB אחר, התקלה הסתדרה. לאחר מכן התחלתי לקבל ERROR אחר, הפעם הוא רושם לי שראשי הדיו לא מותקנים.. אני יכול להגיד בודאות שהראשים מותקנים כמו שצריך ומהודקים כמו שצריך. ניסיתי להוציא וחהכניס אותם כמה פעמים... לא עוזר. יש לציין שמדובר בדפסת מאוד ישנה, בבעלותי כשמונה שנים בערך.... האם ייתכן שהיא שבקה חיים? תמונה מצורפת:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המרחק המקסימלי יהיה 2-3 מטר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by XMB,

מתלבט בין הדגמים הבאים: HP OfficeJet 5610 (All In One + Fax) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=61&idproduct=1430 או Lexmark X7350 http://www.click2buy.co.il/Product.asp?productid=393 המחירים דומים +- 700 ש"ח מה כדאי יותר?, תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by JJ20,

מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by נומאד,

פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gil_st,

השאלה מיודעת בעיקר למי שיודע בודאות שזה עובד כי לנחש גם אני יכול האם ניתן לקחת כרטיס קול של קריאיטיב soundblaster live רגיל (שלא מוציא דולבי דיגיטל לרמקולים כמו ה-INSPIRE) ומהיציאה הדיגיטלית שלו לחבר לרמקולים דולבי דיגיטל של אלטק למשל ואז ישמעו דולבי דיגיטל מתוכנות כמו POWER DVD ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mikale,

HEC Compucase 6A21 הומלץ לי. אילו מארזים נוספים מומלצים (איכותיים)? אני חושבת שדרוש לי ספק 400W ורצוי שחיצונית העיצוב יהיה יפה (אחרי שנים של מארזים סטנדרטיים לחלוטין) הבנתי גם שעדיף מאוורר 120 מ"מ (או שניים) תודה לכם

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by מר שאלה 2000,

מה עדיף G5 או MX518??

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.