עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ברשותי מדפסת 3520 HP והיום רכשתי canon ip7250 : במדפסת החדשה אין סורק ואני רוצה לשכפל דפים(לסרוק ולהדפיס שוב) ואני לא רוצה להמשיך לקנות דיו לישן, וגם להדפיס מדי פעם כדי שלא ייתיבש. ראיתי תוכנות כמו http://icopy.sourceforge.net/ האם יש דרך פשוטה יותר, מבלי לערב את המחשב? פשוט ללחוץ העתק במדפסת והיא תדפיס במדפסת השנייה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by minkmink,

היי, קניתי מדפסת Canon Pixma iP7250, ואני אשמח לעזרה בחיבור שלה לwifi המחשב שלי מחובר לwi fi עם ראוטר אלחוטי. בהוראות כתוב: 1. לחץ והחזיק את הלחצן אלחוט על המדפסת כאשר אתה מוכן ללחוץ על הלחצן שעל נקודת הגישה (מה זה נקודת גישה?) 2. ודא שהנורה אלחוט (כחולה) מהבהבת במהירות ושהנורה הפעלה דולקת , לאחר מכן לחץ והחזק את הלחצן שעל נקודת הגישה בתוך 2 דקות. 3. ודא שהנורא אלחוט (כחולה) והנוראה הפעלה דולקות. אני חושב שאם הייתי יודע מה זה נקודת גישה ועל איזה כפתור אני אמור ללחוץ שם, אולי זה היה מצליח... אשמח לעצה... תודה יואב

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני מחפש מדפסת משולבת חסכונית עד 450שקל

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הייתי רוצה להחליף את הINTEL 1000 WIFI שלי בINTEL WIFI 7620 אלו התמונות של המוצרים: (אילו מתאמים אני צריך)

5. Started by bagetrek,

ערב טוב אני מחפש מגרסה ביתית ( אם יש דבר כזה ) , לא משהו מסורבל ומסובך , משהו פשוט וקל במחיר עד 250 ש"ח אני חושב שזה די מספיק, אם יש דבר כזה לא מצאתי מישהו שמבין בנושא או יכול להמליץ על דגם ספציפי או דיונים באתר לגבי מגרסות , אז אמרתי אולי נפתח דיון כזה אם מישהו יש ידע לתת לי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. תאכלס אני מרוצה מהעכבר, אבל לאחרונה בעיית הדאבל קליק מעצבנת. הבנתי שלא מוכרים אותו יותר, מה התחליף הראוי אליו ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.

8. שלום, קניתי דפי גלילון וגם דפים אחרים ואני מנסה להדפיס ( בהגדרות אין LABEL PRINT , אז הגדרתי PHOTO GLOSSY פעם אחת ו PHOTO MATT ) בשניהם או שהצבע נמרח או שהצבע דהוי ולא תואם למה שנראה בקובץ WORD , איך אפשר להגדיר ולהדפיס דפי מדבקה על נייר בגודל A4 כמו שצריך . תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ariel007,

ברשותי המדפסת הזו ועד עכשיו קניתי מחסניות מקוריות של HP שעולות כ-45 ש"ח x4. למדפסת הזו קיים דיו חלופי באתרים שונים של חברות בארץ והוא הרבה יותר זול כמובן. השאלה אם המדפסת תאפשר להשתמש במחסניות חלופיות? והאם ההדפסה תהיה טובה כמו במקוריות? תודה לעונים

10. Started by איתמר בן עזרי,

אהלן, מה שלומכם? אני תלמיד ישיבה, ועומד להתגייס באוגוסט הקרוב, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לקניית אוזניות- ON EAR OVER EAR IN EAR ואם יש עוד דגם שפספתי אני בדרך כלל נמצא בתוך מקומות עם רעש, חדר אוכל מלא, בית המדרש, וגם עכשיו לאור הצבא השכיחות שלי בתוך האוטובוסים יעלה. אני מחפש אוזניות שיתנו לי את האפשרות לשמוע שיעורים, וכל מיני דיונים ביו טיוב, באיכות סבירה במקומות כאלו רועשים, אני לא בדיוק מכיר את ההבדלים בין סוגי האוזניות השונות ומה מהן עונה יותר לדרישות שלי. יש לי חריגה קטנה של 50 שקל, ויש לי אפשרות להזמין מחו"ל אם ההפרש באיכות המוצר הוא ניכר. החשוב ביותר הוא האטימה, גם אם זה בא על חשבון איכות השמיעה בפועל, כי אם אני במקום רועש, לא יעזור שאיכות ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …

12. Started by liran877,

הי אני מחפש להתחדש במקלדת מכאנית בתקציב של עד 200 שקל למשחקים וכתיבה, אני מחפש משהו בסיסי ונוח ונעים להקלדה לא צריך RGB וכל מיני כאלה, לא חייב עברית גם אבל ראיתי שבאמזון המחירים שווים אם לא יקרים מישראל. ראיתי את המקלדת בTMS עם עברית GIGABYTE FORCE K83 MECHANICAL GAMING KEYBOARD CHERRY MX וראיתי עליה ביקורת די טובות יש למישהו המלצות אחרות בטווח תקציב הזה?

13. Started by errrr,

אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Crapy,

אני מחפש כיסא טוב לישיבה נוחה (לא ממש ממושכת) קראתי שכל הכיסאות גיימינג זה חרטא, אז אשמח לשמוע על הכיסאות שאתם יושבים עליהם, ומה לדעתכם מומלץ? ראיתי כיסאות בדר גב במחירים שנראים לי סבירים אבל לא יודע באמת מה האיכות שלהם לאורך זמן..

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by No-One,

שלום לכולם, מחפש סט רמקולים למוסיקה+גיימינג עד 500 שקלים, עם סאונד איכותי וסאב טוב עד מה שהתקציב מאפשר. העניין הוא שקראתי קצת ביקורות על לוגיטק סביב המחיר הנ"ל ועל כל סט היו טענות שונות. מישהו שמע\התנסה בסט מוצלח?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by משה...,

היה פירסום לפני תקופה שיש מיקרו של טרה בית ורציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפוה קונים ומה המחיר

20. שלום חברים, קודם כל אתחיל בזה שבאמת ביצעתי חיפושים בפורום לגבי הנושא הכ"כ לעוס הזה, אבל באמת באמת לא הצלחתי למצוא המלצות עדכניות רלוונטיות ואשמח לשמוע אם יש למישהו המלצה. לפני הכל, הרמן מילר ארון - בוא נוציא אותו רגע מהמשוואה כי התקציב שלי עומד עד 2000 שקלים, מעבר לזה ניראה לי סכום משוגע להוציא על כיסא (אם ההרמן מילר היה עולה עד 4 מילא.. אבל הסכום שלו בארץ הוא 6 בערך). לגבי כיסאות גיימינג, הבנתי שרובם אם לא כולם זה גימיק ואין טעם לרכוש כזה, למרות שאני חייב לומר שהכיסאות של חברת NOBLE ניראים ממש טוב (עולים סביב ה 1800 שקלים). הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא: HERO האם יש לכם המלצות על חנויות? חשבתי ללכת לוקסמן ולהתחי…

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. בס"ד שלום מדובר במחשב Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W800ALIV אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב נייד פשוט בשביל לראות גדול יותר במסך יש DVI IN במחשב יש HDMI - (צירפתי תמונה של החיבור אולי עשוי לעזור) הבנתי שיש מספר סוגים של HDMI ושבמחשב נייד זה כבל HDMI MINI והכבל צריך להיות נקבה ושל DVI לפי מה שאני מבין צריך להיות זכר כלומר שצריך כבל DVI זכר והצד השני HDMI MINI נקבה ואם אני לא טועה זה הכבל הדרוש https://ksp.co.il/?uin=26490&select=.216..38..12648.&txt_search= תודה רבה !!

22. Started by ERM,

שלום ובוקר טוב, לאחר זמן רב בו שימש אותי נאמנה הMX510 האגדי של לוג'יטק (כמעט 15 שנה), הגיע הזמן להחליף. השימושים העיקריים שלי היו בעבר משחקים אך כיום מדובר בשימושים משרדיים יותר. העכבר חייב להיות נוח בשימוש ממושך ויום יומי מבלי ליצור עומס על המפרקים. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים עיקריים אשר שונים מהותית אחד מהשני האחד הוא MX Vertical והשני הוא MX ERGO Wireless Trackball שניהם של לוג'יטק ובעלי תג מחיר דומה (400-450 ש"ח) מעולם לא השתמשתי בטראקבול למשך יותר מיום כך שאשמח לשמוע מנסיונכם במידה ויש על העכברים הנ"ל ועל טראקבול בפרט, יתרונות, חסרונות וכו'. כמו כן על נוחות השימוש בעכבר מוטה כמו הVertical. כמובן שאם יש המל…

23. Started by SemBoy,

היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Decline,

מה הולך חברה, אני מחפש לקנות זוג אוזניות חדש למוסיקה וגיימינג (30-70 מבחינת אחוזי שימוש), מעדיף בלי noise cancelation, חובה מיקרופון סביר לשיחות. טווח מחירים בין 300-400, בגדול חריגה של 50 שקל. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by maya li,

שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…

דיונים חדשים בפורומים