ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך מפלונטר עכבר ומקלדת,אין לי מושג מה התקציב של ציוד איכותי. בכל מקרה התקציב הוא בין 200-300 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון להזמין השבוע את המארז של sunbeam ה-transformer. אני רוצה לקנות לו גם בקר תאורה במחיר של עד 200ש"ח. על איזה בקר תאורה אתם הכי ממליצים לי??? בנתיים אני ראיתי את ה-chameleon של sunbeam. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אני קניתי את המארז טרנספורמר וכידוע המאווררים שלו ממש רועשים, לכן אני מתכוון להחליף רותם ולקנות חדשים. ראיתי את דגמי המאווררים של TT שנקראים SILENTCAT, והביצועים שלהם די מרשימים אבל יש משהו שאני לא מבין: בנתונים שלהם כתוב-Rated Voltage ו-Started Voltage, ולמיטב ידיעתי אלו הם מאווררים רגילים שלא משנים את המהירות שלהם או את ה-V שהם מקבלים. אז למה יש 2 נתונים??? דבר נוסף הוא, שבמאוורר של ה-120mm כתוב שיש לו- 16dba ו- 62cfm, שזה המון, והוא בכלל לא מרעיש ( לפי הנתונים ), הביצועים של המאוורר הזה כלכך גבוהים עד שזה מחשיד. נראה לכם שהנתונים הם נכונים וככה המאוורר יעבוד לי בזמן שאני שם אותו במארז בלי ירידה משמעותית בביצועים עם אותו רעש ואותה תפוקת אויר בו זמנית??? וגם כתוב שה…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת 3520 HP והיום רכשתי canon ip7250 : במדפסת החדשה אין סורק ואני רוצה לשכפל דפים(לסרוק ולהדפיס שוב) ואני לא רוצה להמשיך לקנות דיו לישן, וגם להדפיס מדי פעם כדי שלא ייתיבש. ראיתי תוכנות כמו http://icopy.sourceforge.net/ האם יש דרך פשוטה יותר, מבלי לערב את המחשב? פשוט ללחוץ העתק במדפסת והיא תדפיס במדפסת השנייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה נראה לי מחיר מעולה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=5GD31AAF52 או זה שיש לו ידית מהירות נפרדת http://ksp.co.il/?uin=16156&buy= או שזה שקצת יותר יקר: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17032&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap למטרת טיסה בסימולטור X של ווינדוס יש למישהו המלצה מנסיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שימושים: גיימינג. משחקים כמו Call of Duty MW2, Medal of Honor וכד'. תקציב: 300 ש"ח. לא משנה לי אם הוא יהיה חוטי או אל-חוטי, אך כמובן שעדיף אל-חוטי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ג'וסטיק של מיקרוסופט microsoft sidewinder feedback ווינדוס אקס פי הום אדישן בקיצר הוינדוס לא מזהה אותו (הג'ויסטיק חיבור רגיל לא usb אם ה משנה :-\) מה אני אמור לעשות????????? מאיפה להוריד דריבר כי לא מצאתי באתר????????? :-\ :-\ :-\
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מרבה לשחק ב Q3A ואני לא מרוצה מעכבר שיש לי מכירים עכבר אמין וטוב למשחקים כאלו שצורכים דיוק עד 100 שח ? זה עולה 70 שקל וכתוב שזה בשביל GAMERS http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך עזרה אני צריך עכבר ןמקלדת אלחוטיים שיהיו טובים גם למשחקים (לא צריך DPI מטורף אבל שלא יתקע וייתן ביצועים סבירים) ותהיה להם קליטה טובה הסטים של MICROSOFT הם זבל מבחינת קליטה וביצועים אז אני מעוניין בלוגיטק הבעיה שאני לא רואה סט אלחוטי עם עכבר נורמלי למשחקים אם צריך אין לי בעיה לקנות בנפרד עכבר ומקלדת ולחרוג קצת מהתקציב העיקר שיעבוד כמו שצריך עצות?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ויציאת מחשב רגילה VGA וב LCD יש לי סקארט HDMI ס-וידאו בננה הכל חוץ מ VGA... רציתי לדעת האם יש כבל שהוא VGA בצד אחד ובצד השני ס-וידאו או כל חיבור אחר ממה שיש לי... אני יודע שהכי פשוט זה HDMI ל HDMI אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי... ובכלל היכן אני יכול למצוא סט כבלים שיש כמו מתאמים לכל מצב שיהיה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-