ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
האם מערכת AMD 3200 עם זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5499 שיושב איתו רק עוד הרדיסק אחת וצורב במחשב יחזיק את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316 ? תודה לכם .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיגרום נגיד למספר 3 במקלדת שלי לתפקד כ-4. האם אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שה-RIVAL 300 נפטר בטרם עת השירות הנהדר של Steelseries ביקשו שאשלח את העכבר אליהם וקבלתי קוד RMA אני איש של SENSEI ולא קיים אותו יותר במלאים באירופה הציעו לי בתמורה את ה-RIVAL 500 בתוספת של 80שח ואם הוא לא ימצא חן בעיני | יתאים יש את האפשרות להחזיר אותו. מישהו מכיר את העכבר הזה? איך הוא ל-FPS?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות עכבר, יש לי את העכבר האלחוטי של מיקרוסופט אבל הגירסא הישנה ואני משתגע ממנו הוא פשוט גרוע, אני חייב עכבר חדש ב 150 שקל, תודה נ.ב : לא צריך אלחוטי לא חייב
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ממ שלום ! מה קורה? יש לי כניסת lpt אחת במחשב שלי..לוח אם של ג'יגה בייט דגם 7zxe אם זה משנה.. ואני רוצה עוד אחת.. אפילו 2! ובמחשב אחד שמצאתי פעם ברחוב (שלא עובד) ראיתי שיש כזה כרטיס הרחבה שיש בו כניסת LPT ו COM (לא היה לו על הלוח אם..) אבל זה חיבור.. http://www.hwzone.co.il/albums/album18/aad.sized.jpg כמו בתמונה פה.. הכי למטה..כזה השחור הזה הענקי.. ואין לי כזה במחשב.. יש כזה כרטיס הרחבה או איזה קומביה ב PCI? איפה אני יכול להשיג את זה? תודה!!! מי שרוצה לשאול למה אני צריך 2 LPT או אפילו יותר שיקרא למטה | | | | | /\ עכשיו יש לי צג lcd.. שעובד תותח חוץ מהתאורה אחורית.. עד עכשיו לא השתמשתי בכלל בכניסת lpt.. ( יש לי מדפסת שמחוברת למחשב השני בכלל ב USB) …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רצוי עם סוללות רגילות (הנטענות של ה-G7 ממס מבאסות).
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן. לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז???? אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תא…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המדפסת epsonstylus cx5400 הבעיה: המדפסת מדפיסה דפים אך הדפים יוצאים לבנים, ללא דיו. שום ראש דיו לא עובד. לא שחור ולא ציבעוני. ראשי דיו יחסית חדשים. מה אפשר לעשות ? מה יכולה להיות הבעיה? איפה אפשר לתקן וכמה זה יכול לעלות ? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז פירקתי את הממיר של הYESMAX שלי אתם יודעים איך זה...הייתי חייב לספק את הסקרנות. בכל אופן הדברים שמעניינים אותי הם 1. האם ניתן להגדיל את הHD שמגיע עם הממיר? הבעייה שלי היא שיש מצב שמערכת ההפעלה נמצאת על הדיסק (ייתכן שהיא גם צרובה על צ'פ FLASH - כמו ביוס) - מישהו יודע? דבר שני, הקבצים שהקלטתי ושמורים בדיסק מוצפנים (כמובן...). חיברתי את הHD למחשב ולא הצלחתי אפילו לגשת אליהם - אני מדבר על חוסר יכולת אפילו לשמור אותם בדיסק אחר. למה זה? מה אני יכול לעשות כדי להעביר אותם ולצפות בהם מהמחשב. אני מקווה שיש בינכם חולי טכנולוגיה כמוני שפירקו כבר לממיר את הצורה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. יש לי תקציב של 600 ש"ח כולל מע"מ מהעבודה לקנות מקלדת. אז אפשר להגיע עד לסכום הזה. אני אשתמש בה לתכנות וכתיבת מסמכים. אני מעדיף מקלדת חוטית. אני רוצה שיהיו בה מקשים בעברית. אני אוהב שהמקשים מתנגדים קצת, אבל רק קצת, וללא רעש חזק. בלי אורות ושטויות כאלו. אשמח להמלצה על מקלדת מתאימה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה מדפסות משולבות: Lexmark X6170 officejet 5510 HP PSC2410 אני ממש לא יודע איזה כדאי לקנות, מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על אחת?? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
, אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-