עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MiniMizer,

לפני כשבוע שלחתי לחברת Mustek את המכתב הבא: Hello, I have recently purchased the new operating system Windows XP and I was surprised to find out my scanner (1200 USB) is not recognized. I tried searching your website for XP drivers but did not find any. Will you be releasing drivers for Windows XP anytime soon? היום קיבלתי מהם תגובה: Unfortunately at this time we currently do not support operating systems. We have begun testing our units with Xp however we are not currently supporting this operating system. We do expect drivers to start being made available in early November. Thank you, Mustek, INC לצערי, אנו מתקרבים כבר לאמצע נובמבר ודרייברים מעודכנים לXP עדיין לא נמצאים…

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by elekamit,

מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by elekamit,

כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בביקורת בanandtech רואים זאת בביירור. בכל המשחקים. כעיקרון זאת הביקורת הכי נכונה לעשות בין AMD לאינטל כי מעבד של AMD במהירות 400MHz פחות מפנטיום 4 שווה לאותו מעבד פנטיום 4. לדעתי הם היו צריכים לקרוא לו 2000+... הם כנראה שומרים את זה ל1.73GHz שבטוח יעקוף את פנטיום 4 2.2GHz...

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Boomer,

האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Matrix2002,

1 האם זה לוח טוב? 2 האם הוא תומך בT-BIRD 1.4 וב-XP 3 ואיזה מארז טוב ומתאים לו FULL TOWE? 4 והאם הGA-7VXT-P יותר טוב ממנו אני צריך תשובה דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Inspector,

אני לא מדפיס הרבה בצבע ובעבר מהדפסה להדפסה נתקלתי בתופעה שהדיו התייבשה לפני שנגמרה או שהחרירים בראש הדיו נסתמו לאיזה מדפסת צבעונית אין בכלל בעיה של דיו מתייבש טרם זמנו? מי שיודע פרטים על סוג הדיו או המדפסת מתבקש להגיב. תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by aSim3tRi3,

http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Pc_Master,

שלוחות של GIGABYTE עדיפים מלוחות של ASUS ל פלטפורמת AMD?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

אני קונה מעבד xp1600 כרטיס מסך geforce 2 gts רציתי לדעת מה ייתן י ביצועים יותר טובים וכמה יותר טובים לוח אם asus a7v133-c 521 pc 133 או GA-7VTXE gigabyte kt 266a 256 mb ddr mushkin basic 2100

12. Started by kramer,

האם משהו נתקל פעם בודעה זו בהדלקת המחשב....? מה יכולה להיות הבעיה? תופעות: פעם המחשב עולה ופעם לא, לפעמים הוא קופא ב-WINDOWS.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DAN,

רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איזה מארזים הכי כדאים \ הכי מקררים את המעבדים החדשים של AMD ATHLON XP או בלי קשר איזה מארזים הכי טובים בקירור מעבדים. (אני מתכוון בעיקר ל FULL TOWER) עדיף שיהיו זמינים גם בארץ אך לא הכרחי

15. מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by z17,

מה ההבדל בין WOW מוגבל ולבין WOW לא מוגבל בתודה מראש Z!7

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by demultiplexer,

קצבי רענון או גודל הנקודה למשל samsung 955df עושה 1024*768 ב80 הרץ ויש לו גודל נקודה 0.20 samsung 900nf עושה 1027*768 ב120 הרץ אבל גודל נקודה 0.25 מה השפורפרת אומרת ואיפה יש יותר טובה מתוך שני אלו שציינתי ?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  19. לאחי הגדול יש ADSL והוא רוצה לעדת אם אפשר לעשות את זה ואיך... לפי מה ששמעתי אפשר פשוט לחבר אותו ל- HUB... זה יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by נומאד,

פשוט אני לא יודע מה לעשות עוד חבר שלי קנה לוח אם לפנטיום 400 חיברנו הכל, כרטיס מסך ואת הכל, הכל חובר כמו שצריך וברגע שאנחנו מדליקים המחשב עובד אבל המסך לא נדלק! שברתי את האישונים בניסיון לפתור את הבעיה, אבל הכל דרעק, בדקתי שהכל יושב כמו שצריך הכל הכל, והמסך פשוט לא רוצה להידלק. אם מישהו מכיר את הבעיה באופן אישי שיעזור פליז, אם לא, אצטרך להתפלל על המחשב,חזק. הכרטיס מסך הוא f gorce 2mx יושב כמו שצריך, לא יכול לשבת יותר טוב. יש 256 זיכרון, ואת כל השאר. ברכה תבוא על העונה נכונה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by THL,

יש לי AMD 800 לוח של GIGABYTE GA-7IXE ומודם ESS 56 יש לי שני HD במגירות שאני מחליף לפי הצורך. באחד מותקן WIN98 SE ובשני WIN ME אבל משום מה WIN ME לא מזהה את המודם ניסיתי למצוא דרייברים מתאימים ללא הצלחה הוא פשוט לא מזהה את המודם אלא סתם כרטיס PCI

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by DiSc@MaN,

מה אתם אומרים על RioVolt SP250? 8)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shimon23,

שלום רצית לדעת אם כרטיס kyro 2 יתן ביצועים טובים על p4 1.4ghz? למישהו יש מספרים מדויקים למשל השוואה בין P4 עם gts ל kyro 2?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by com,

איל אני מגבה את תוכן המחשב שלי, שמעתי שיש תוכנות שעושות אימג להרד דיסק, ובלחיצת כפתור הם יכולות להחזיר את המחשב להתחלה - עם וידוס ואופיס ודריברים... מערכת נקיה. איזה תוכנות עושות את זה??? (יש לי צורב)

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  25. איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים