ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריך לחבר את שני החיבורים? או רק את החיבור המיוחד של SATA
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה כדאי?? מארז Antec SLK2650-BQE Black Quiet Midi Tower + קירור של AC או FSP 350W THN + COOLERMASTER 532 עכשיו, יש לי 820 ו68GS 1. איזה ספק יותר טוב? 2. המארז של ANTEC הוא טוב יחסית? 3. מה כדאי? תודה!! O0
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מי יותר טוב ? אני יודע שה GENIUS פחות מוכר , אבל הוא נראה לא פחות נוח מה MX518 ...
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מדפסת משולבת, לא יקרה במיוחד (עדיפות ל400 ש"ח, אם ניתן אפילו פחות), כי לא הצלחתי להגיע למסקנות מפוסטים דומים בפורום: צרכים: אני סטודנט ולכן אשמח למכשיר שיכול לשלב גם סורק וגם פקס, כמויות ההדפסה שלי משתנות בין עמודים בודדים בחודש למאות עמודים בחודש. העדיפות שלי היא למדפסת לייזר, אבל בגלל מגבלת המחיר אני לא יודע אם זה אפשרי... וכמובן שתהיה אלחוטית לחיבור למחשבים ניידים (יש יותר מאחד ובחדרים שונים). תודה רבה לעונים, רן.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי מארז ב KSP והספק שבא איתו יש עליו מדבקה של KSP אני מדבר על המדבקה של המתחים והוואט לא סתם משהו בצד. אני לא חושב ש KSP מייצרים ספקים זה בטח איזה ספק ג'נריי שהדביקו עליו. הספק תכלס הוא 400W למישהו יש ניסיון איתו? מכיר אותו? מה האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מדבור על הספק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=5303 הוא אמור להחזיק 6800U + A64 ואולי OC קטן... מה דעתכם? נא לא להתייחס למחיר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
Hey guys I wanted to ask about this case, is he good? is he`s psu is quality and will handle my new coming pc without any problem?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/products/6vtxe.htm או http://www.giga-byte.com/products/6oxt.htm
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנה הלינק:http://www.antec.com/pdf/article/info_DIYArticle1.html ---------- אחת ולתמיד,זוהי התשובה האולטימטיבית למה שווה לקנות ספק כח של חברה רצינית. *בעיקון מה שמעניין הוא הפרשי המתחים של הספק של Antec והספק (הדי מאפן) של אינטל, רואים את ההבדל הקטן והמאוד חשוב בין ספק איכותי(antec במקרה הזה) לבין ספק ג'נרי (אינטל בדוגמא הזו).. תחשבו כמה לקוחות היו מתאכזבים, אם היו רואים את הספקים העלובים שנותנים להם כשהם ממהרים לקנות מחשב חדש... קבלו דוגמא לכך שהאנטק מספקים את הסחורה שלהם..: ....שווה קריאה!!!
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודשיים ואני רוצה לדעת אם הוא טוב מספיק גם נכון להיום. pentium 4 1700 mhz 256 mb rdram לוח אם: asus p4t דיסק קשיח: 40gb 7200 rpm קול: creative soundblaster pci כ. מסך: geforce2 mx400 64mb+tv out מסך: lg studio-work 17inch מודם: smart link 56k v92 modem lg dvd X16X48
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הגויסטיק הזה ויכול לתת איזו שהיא התרשמות ממנו ? המלצות לגויסטיק אחר יתקבלו בברכה (USB בלבד) ועדיף MICROSOFT\LOGITECH וכאלה. תודה קישור
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי היום Logitech Performance MX אני רוצה לשים אותו עם פד (למרות שיכול לנוע על כל משטח) עדיף לקנות את הפדים הרגילים ב30 ש"ח עם הגל תמיכה ביד או בפד של חברה כמו razer שיהיה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-