עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם זה גודל סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by frozen_sun3,

אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. המדפסת היא HP920C

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by fire15,

במדפסת לייזר צריך מתי שהוא להחליף את הצבע/לייזר?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by dino,

אני בקרוב מאוד קונה את המארז הזה ואני צריך לדעת אם הדלת שבצד של המארז נפתחת עם ברגים?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by shibby15,

אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by vladk,

יש לי בעיה מוזרה. התקנתי את התוכנה שבאה עם המקלדת ופשוט חסרות בה מחיצות כדי שאוכל לקנפג את כל כפתורי האינטרנט והגלגלת. ב HELP יש כמה צילומי מסך של איך התוכנה אמורה להיראות אבל אחרי שאני מתקין פשוט אין בה (פיזית) את כל האפשרויות. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה מהאתר אבל זה אפילו יותר גרוע מהמקורית... למישהו יש את המקדלת והצליח להשתמש בגלגל ה iNav וכל כפתורי האינטרנט ? (אני עובד ב WIN2K) תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by urich,

האם יש דרך להגדיל את הכתב במכשיר עריכת המודר: כותרת.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by God4U2,

תשמעו אנשים יקרים כבר הרבה זמן שרץ לי בראש רעיון חמוד ופשוט לבנות מעריכים ל PCI & AGP עכשיו הרעיון של לבנות מעריך ל PCI לא נשמע מסובך בכלל וזה כל היופי זה יכול לתת המון ... מבדיקה של כרטיסים דרך עיצוב חדש ומודולרי של סביבת המחשב הפנימית שלכם :smoke: זה נראה לי ממש אחלה ורק לאחרונה שמעתי בקומות אחרים עוד כמה רעיונות כאלו עכשיו אני ממש מתכונן ליצור אב טיפוס נחמד שכזה ולבדוק מה ההשפעות על הביצועים של הכרטיסים - זה ממש חשוב להמון מטרות.... דוגמא: תארו לעצמכם שאת יכולים לחבר את הכרטיס מסך שלכם לאיזור מוצק וחזק - AKA - דלת של מארז ועליו להלביש המון קירור שממש בילתי אפשרי להלביש היום נחמד לא ? עכשיו דלת של מארז ... זה נחמד אבל תתארו לעצמכם פעם ה…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by ORANUM,

קניתי כבלים מאריכים לעכבר ולמקלדת והם אינם עובדים. בדקתי אותם אצל חבר שיש לו P 133 ואצלו הם עבדו. ברשותי P4 של ASUS האם מישהו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה...??

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by srolik,

איזה מדפסות קיימות בשוק - למטרה - הדפסה של הרבה תמונות וכו על דפים רגילים שהם חיסכוניות בעלות הראשי דיו (בעצם ההוצאה העיקרית ) ניסוח השאלה שנית : לאיזה מדפסת יחסית טובה ראשי דיו (שמספיקים להרבה הדפסות) בעלות נמוכה ?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by benor,

אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.

15. יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by shayb19,

מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by none,

התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש בקרוב אז רציתי לדעת מהו הספק האיכותי ביותר שיש וגם איזה מארז איכותי יש תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by 1_Nike_1,

אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  21. מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by dino,

שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. <אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by shibby15,

יש לי מישהו שמציעי לי ספק של CODEGEN. איך הספקים שלהם? דרך אגב הספק הוא 350W

דיונים חדשים בפורומים