ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הספק הזה לעומת ספקים אחרים באותו טווח מחירים ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSMGEVO600W&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1802&aff=Zap
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
יש עשרות מארזים אחרים במחיר של עד 350 ש"ח. כולם פחות טובים מה-6A19?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך להחליף את המדפסת שלי ומחפש המלצה. הדרישות: 1- משולבת. 2- לא לייזר. 3- הדפסה גם בצבע. 4- לא חייב חיבור אל-חוטי ( אך היא תתחבר אל רשת ביתית ). 5- איכות ההדפסה לא צריכה להיות מעולה, השימוש הוא ביתי והדפסות רגילות. 6- חסכון בדיו. יש לי נסיון לא ממש טוב עם HP..... המלצות בבקשה? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש למישהו רעיון לעכבר ומכלדת בלוטוט' אבל שמהו טוב לא פשוט תקציב לא חשוב תציעו ונראה תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, חלק מהמקשים במקלדת נ"ל עושים 2 פעולות לפעמים, למשל הקאפס לוק גם כותב +, או שלחיצה על אות אחת כותבת 2 אותיות, או ששינוי שפה (ALT+SHIFT) פותח את הדפדפן... איך מסדרים את זה? התקנתי את דיסק הדרייברים שבא איתה, מקשי קיצור הדרך והפייבוריטס עובדים כמו שצריך. פשוט בלתי אפשרי לכתוב איתה ככה. וזה מחובר ל USB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה! :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד של כרטיסי מסך יותר מהיר, טוב ושווה? GeForce 2 Titanium 32Mb + TV HERCULES 3DPROPHET-4500-32TV 32MB AGP - KYRO II 4500 - TV OUT
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר במשחק את הכפתורים זוהי בעיה הוא שהו פשוט לא תומך?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תגידו מזה אומר ה DPI של העכבר? וכמה יש לעכבר אופטי ממוצע? ועוד שאלה... 800 DPI זה הרבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אנו מעוניין בעכבר BT. הדרישות הן: גודל בינוני (לא גדול מדי לא קטן מדי) כפתורי BACK/FORWARD עם עדיפות אפילו לעוד כפתורים. לא יקר מדי. בלי טאצ' ושטויות כאלה שלא רלבנטיות באמת לעכבר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מדפסת משולבת ויש לי בעיה המדפסת תקינה שאני שולח פקודה מהמחשב זה מדפיס הכל תקין, הבעיה שאני רוצה לסרוק משהו למחשב שאני נכנס לתוכנה של הסורק זה רושם לי שיש בעיה שהסורק לא מחובר לא מזוהה. בנוסף יש לי סימן קריאה על הסורק במנהל חומרה. ניסיתי הכל להחליף USB למחוק להתקין מחדש את כל הדברים הבסיסיים ניסיתי וזה לא עזר. יש לי וינדאוס 7 במידה שזה קשור לבעיה. אנא עזרתכם בנושא. תודה מראש בברכה בנימין.
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה ^^ רציתי לדעת אם יש דרך לגלות מה הגרסה של הכבל לדוגמא לחבר אותו במחשב ואז להכנס לאיזה תוכנה.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ראיתי את ההפניה למקלדת של מיקרוסופט סיידויינדר , שהייתה מתאימה אם לא המחיר הגבוה. אני מחפש מקלדת רגילה ולא יקרה כל כך אבל עם תאורה אחורית ועברית. עד עכשיו ראיתי רק בלי עברית. אשמח להפנייה אם קיימת כזו בארץ. (רצוי של מיקרוסופט איתם יש לי נסיון חיובי ואני אוהב את התחושה שלהם). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים שתנאי העבודה הם 4-5 מטר מרחק מהמחשב והעכבר צריך לעבוד על משטח לא חלק (מזרון מתחת לשמיכה).
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-