ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המקלדת הזאת בזאפ אבל אין לה שום חוות דעת, אז יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש הכללי בה? היא נוחה? 2. איך היא מתחברת? 3. מה זמן הסוללה שלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המקלדות של Logitech: Internet Navigator Media עד כמה שראיתי והבנתי יש ל Internet Navigator את כל התכונות שיש למדיה + עוד כמה כפתורים. (ולמרות זאת משום מה הוא זול יותר). מה לדעתכם עדיף ?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2525
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לכמה דפים מספיק ראש דיו שחור, הם כותבים 500 דף ב50% כיסוי ואני רוצה לדעת כמה באמת יוצא בצילום ממוצע.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
העכבר הוא MX1000, עד עכשיו היתי בלי פד והרגליות טפלון של העכבר נהרסו כבר כמעט לחלוטין. יש הרבה מקום פנוי על השולחן אז יש מקום לפד גדול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מקלדת , זאת אומרת היית לי מקלדת LOGITECH NAVIGATOR מהדגם הזה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=1,CONTENTID=6006 במהלך איזה ארוע מישהו שפך על המקלדת מים או יותר נכון מיץ , אמרתי ואללה בסדר אני ינתק אותה , ויתן לה להתייבש , לילה אחרי (שחיברתי שוב את המקלדת) המחשב נכנס למצב HIBERNATION , ניתקתי אותה שוב והפעם פתחתי אותה וניקיתי אותה מבפנים , שוב חיברתי והפעם הכל נראה "בסדר" , רק שהפעם שלושה מקשים דיי שימושיים לא עובדים (רווח ,TAB , וSMALL ENTER ) השאר עובדים , ניסיתי לראות האם יש איזה רכיב שלא מחובר , או משהו שרוף , כלום, הכל נראה בסדר . מה אני כבר יכול לעשות חוץ מלקנות מקלדת חדשה ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה היה לי עד עכשיו סט של מייקרוספט שהחזיק שנתיים קטלני הסט אבל העכבר נהרס ועכשיו הוא זז ממש לאט ככה שחלף זמנו ואין כבר אחריות אני לא יודע איך עכבר טוב לקנות אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי שגם נטען וגם טוב יש את הסוג LogiTech VX revoultion מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי בבעיה מוזרה, שאני מנסה לשלוח פקס שאני מחובר לאינטרנט איני מצליח. לאחר שאני מנתק את כבל האינטרנט למודם אז אני יכול לשלוח פקס. ממה זה יכול לנבוע? *האם זה מתאים לתת פורום אחר התקלה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מארז,המארז יהיה חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. חייב להיות מנעה מחשבים 2. בעל יכולת איוורור טובה 3. שני מאווררי 120 לפחות 4. פילטרים שימנעו כניסה של אבק 5. חייב להיות עד תקציב של 600 שקל 6. מרווח עוד רציתי לציין שהוא חשב על המארז הזה מה אתם אומרים??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות בארץ מקלדת מכאנית במחיר נורמלי, אם בכלל? אני מחפש בעיקר דגמים של filco
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך המקלדת הזאת ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW920000279 והאם אפשר לדעת המחשב נמצא בחדר וסמוך למחשב יש קיר של 5 ס"מ לסלון שאני היה בסלון המקלדת תעבוד לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני צריך גיימפאד אלחוטי שהוא מסוגל לשלוט בכל המחשב- בכל התוכנות, הגדרות, שולחן עבודה ומשחקים. אני צריך גם שליטת עכבר נוחה מאוד (במשחקי יריות זמן אמת כמו Unreal וגם משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft), אפשר יהיה לשלוט בכיבוי והדלקת המחשב, שליטה בVolume של הטלוויזיה/מחשב יהיה נחמד...ושהאלחוטיות תהייה ברדיוס של עד 5 מטרים. הציעו לי על הגיימפאד של PS3 או Xbox 360 אבל אני מוכן ללכת רחוק- עד 500 ש"ח. תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מדפסת משולבת(סורק, פקס,מכונת צילום וכו) עד 500 שקל, ועדיפות למדפסת איכותית(לא בהכרח).... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת, בגדול לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו,מה שחשוב זה שהיא תתאים לצרכים: -אני לא מדפיס הרבה.100 דף בשבוע גג. -שלא אצטרך כל חודש להחליף דיו או טונרים. -אם אני לא מדפיס זמן מה,הדיו מתייבש?והטונר לא? -שיהיה ניתן להגדיר אותה לשמוש רשתי. -רצוי שתיהיה עם סורק.פקס לא חשוב. מחיר.....מחיר עד 1000 ש"ח... אני יודע שיש את כל המשולבות האלה ב 400 ש"ח אבל הבנתי שהן לא מספיק טובות,הרבה סיפורים עם החלפות דיו,שזה כאב ראש וכסף וכו'.... מה יהיה הכי כדאי ומשתלם לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על מקלדת בסככום של 200 מה אתם חושבים עליה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
please i need the best looking&performing case at exactly 500nis. dont go overboard theres no budget! tnx alot
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?