עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by unknown,

אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mishka1,

שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

של 3COM או של אינטל ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by guy94,

היום במזל טוב קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי (HERUCLES 3D PROPHET TI 200) רציתי לחבר את הTV OUT לטלויזייה אז יש את החוט הזה שבא עם הכרטיס מסך, אליו מה אני צריך לחבר (לפי מה שראיתי זה יציאת RCA פשוטה) ובטלויזיה שלי יש 21 פינים, אני צריך ממיר מ RCA ל 21 פינים ?! או שיש עוד דרך לחב ר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום לחבר שלי יש מחשב p1 133 - יש מניעה שדיסק קשיח בנפח 20 או 40 gb יפעל אצלו? או שעלולות לצוץ בעיות - אין לי את דגם הלוח אם או חברה(אין לי כוח ללכת אליו).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tvrl,

תעזרו לי !!! איזה רמקולים כדי לי לקנות ???:: סאב וופר +4 רמקולים של קריאיטב -1000wat 620ש"ח או של פיליפס- ??? 500wat? 580 ש"ח ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by puNani,

אוקיי מצטער לשגע את השכל שוב ושוב אבל הבעיה האחרונה שלי היא מארז! האנרמקס הוא גדול מדי עבור המקום שיש לי בשבילו וגם קצת יקר... אני צריך מארז טוב למחשב שלי החדש שלי: http://www.pcpro.co.il/userprofiles/puNanispecs.txt בבקשה זה ממש חשוב... אה, ושהמארז יהיה בזיגזג גם, תמליצו לי על משהו משם כי אני קונה הכל משם ואני לא רוצה להתחיל לקנות ממקומות אחרים.. אז מה כדאי? עזרה ודחוף! :'(

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ofir_16,

האם זה משנה באיזה סדר אני מרכיב את המעבד על הלוח, כלומר האם אני צריך קודם להרכיב את המאוורר על המעבד ואז להרכיב את המעבד על הלוח אם או שאני צריך קודם להרכיב את המעבד על הלוח אם ורק אז את המאוורר על המעבד??

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by bluemail,

לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by makron1,

Hello, I am an owner of PC with a motherboard of LuckyStar company, model: 6vabx2 ver 2.0 Recently, I've bought a new hard drive (Maxtor 40G) ,and I couldn't make it work with UDMA 66, as it should, according to the specifications of the board. Actually the Bios doesn't even recognise the HDD. When I tried to see if there some new bios upgrade, I figured that my board has already using a bios version from Jun. 14 1999 !!! Moreover I've checked my board and saw that this version of bios apparently, is not matching the Model version of my board (because mine has the VIA 693/596A and the CURRENT bios is for VIA 692/596). I wasn't also able to flash the bios to the correct o…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Or ei,

ראיתי שאמרתם שיש איזה דריבר ללוחות עם הצ'יפסט של via חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי כלום..... :-/ אם אתם יכולים לשים לי פה לינק בדיוק לההורדה או לעמוד אני אודה לכם מאוד ואיך אני מתקין אותו ? בווינדוס/דוס?? וד'א יש לי WIN XP

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shl122,

שלום אני מחפש צורב בשביל חבר שלי, משהו בסביבות ה-600 שקלים אולי תמליצו לי על משהו..... אני מתלבט מבין הצורבים הללו אבל אם יש לכם בחירה יותר טובה, אשמח לשמוע ASUS CDRW401610 LG GCE-8160B AOpen CRW-2040 LITEON LTR-16102B תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by JCohen,

ב"מפרטים מומלצים" ראיתי שיש את המארז Evergreat NT-989-B2. אני יודע שהוא רחב מאוד, ולכן הוא מאז מעולה, מה גם שמחירו טוב (60 דולר). ביררתי בפנדה וזיגזג על המארז, ואמרו לי שאין להם אותו, וגם לא יהיה, כי היבואן הפסיק להביא אותו. אולי מישהו בכל זאת יודע איפו אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, JCohen .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X,

אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sman,

נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by NaNdoS,

לא הייתי ממליץ לכם להשתמש בדרייברים הרישמיים החדשים v23.11 . מאז שהתקנתי אותם (אחר הצוהרים) פעמיים נתקע לי המחשב ואחרי כמה שניות הוא עשה ריסט לבד ואחרי שהווינדוס עלה קיבלתי את ההודעה הזאת. אגב, יש לי אקס-פי. בקיצר חזרתי לדרייברים הקודמים וזה הסתדר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by biodome,

לוחות MSI תומכי AMD בארץ??? האם סוף סוף??? 842 ש"ח. http://pctip.sweethome.co.il/pandas/tep_catalog/product_info.php?products_id=911

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by PeaS,

ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Haflo,

מאיזה גודל התחילו לסובב דיסקים IDE ב 7200RPM ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

מי יותר שקט, Seagate או IBM ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות מסך 21 או 22 חדש, יש לכם המלצות ?? (בבקשה רק אם ראיתם את המסך בפעולה) תודה, סולאר.

דיונים חדשים בפורומים