ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אנשי HWZ היקרים, אמנם הודעה ראשונה שאני מפרסם כאן, אך אני זקוק נואשות לעזרתכם. נתקלתי לאחרונה בהתקן / מתאם מוזר שלא מצאתי לו שום ייעוד הגיוני. עברתי אצל הרבה אנשים, שאלתי, ביררתי אך ללא הועיל. בתקווה, אולי מישהו מכם יוכל להשיב קצת סדר לעולם צירפתי שתי תמונות של הדבר הלא מזוהה, זה אותו התקן / מתאם אחד ליד השני... הבהרה קלה: צד אחד שלו זכר, הצד השני נקבה, מה שבעצם אומר שהוא לא עושה כלום (כנראה) והוא לא עושה שום הצלבה ביון הפינים (בדוק) בהצלחה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לאוזניות גיימינג ל - PC. התקציב הוא 550 ש"ח אבל אפשר גם בפחות. (אמזון גם אפשרות)
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט משהו סדרה 3500 ממש דרק,לא קולט בכלל ליותר מ2 מטר. אני צריך עכבר בשביל שאני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואני במיטה אני יוכל להעביר פרקים של הסדרות שאני רואה בכל מקרה המרחק בין המחשב לעכבר הוא כזה 5 מטר..... אני מחפש עכבר כזה קטן לא משו ענק(מבחינה פיזית) ושיתפוס 5 מטר כמו שצריך... אם אפשר המלצה או מישו שיש לו ניסיון בדבר אודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שמקלדות הגיימינג האלחוטיות מומלצות פחות, מקבל. מאחר שבשבילי מקלדת אלחוטית היא האפשרות היחידה, אני בכל זאת מחפש המלצה על מקלדת כזו. 150-350שקל התקציב. המלצות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכבר חדש של חברת לוג'יטק ועכבר מגיע עם שני חיברוים ל-PS2 ול-USB... לאיזה חיבור משניהם עדיף לי לחבר אותו?? עכשיו העכבר מחובר ל-PS2 ועוד שאלה קטנה: לפי מה שהבנתי לעכבר יש תמיכה ב-800 DPI מה זה ?! תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
עכבר למשחקי FPS שיהיה עמיד ה DPI לא ממש משנה לי העיקר שיחזיק הרבה זמן היה לי עכבר אופטי לא מזמן ב 40 ש"ח שהיה כתוב עליו PSY(עדיין לא הצלחתי למצוא את העכבר הזה) שהחזיק אצלי הרבה מאוד זמן ואהבתי תתחושה שלו במשחקיםם אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא אחד חשבתי לקנות עכבר חדש אז יקר לא תמיד יותר טוב אני פשוט צריך עכבר עמיד ועם המלצות
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שימו לב שכשהתכוונתי לחברה מוכרת ויקרה אני מתכוון לאנמרקס וכו'... כשאני אומר חברה זולה זה משהו כמו גיניוס...
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודם אני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44 אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט בגלל שאני צריך לדבר עם אבא שלי בחו"ל. הנה התמונות של המצלמה... http://www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg אם מישהו יכול להגיד לי באיזה חברה מדובר כי כאשר אני מכניס את הusb הוא לא מזהה לי את המצלמה ואז אני צריך להוריד דרייבר מתאים בשבילה.. ובשביל זה אני צריך לדעת את שם החברה... בבקשה זה מאוד דחוף לי... תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה, מחפש שלט למחשב שנמצא בחדר שיפעל בערך ממרחק של 2.5-3 מטר. הדרישות הן בסה"כ שתהיה תמיכה במע' ההפעלה WIN7 Enterprise 32BIT (בעיקר במדיה סנטר המובנה שבה) ואם מתאפשר אז גם בתוכנה Media monkey. התקציב - 100 ש"ח גג הרצתי קצת חיפוש בפורום, מה אתם אומרים על השלט הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
:givemebeer: האם כדאי לי להחליף תספק למשהו טוב יותר או להשאיר אותו למרות שהכל עובד מצויין בלי שום בעיות!? תודה! :itschy:
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כל מי שיש לו או מכיר עכברי רייזר, יודע שיש להם כמו "חתיכות פלסטיק" לבן קטנות כאלו כדי לשפר החלקה על משטחים. לרוב החומר הזה מתקלקל די מהר. איך ואיפה אפשר לקנות חדש ולהחליף? ומישהו עשה את זה כבר בעבר?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי הקמתי היום רשת אלחוטית בבית. אני רוצה לשתף את המדפסת שלי (שבמחשב הנייח שהו XP) עם המחשב הנייד (VISTA) לחצתי על שיתוף מדפסות ב"מדפסות ופקסים" בלוח בקרה באמת מופיע לי המדפסת אבל כשאני מנסה להיכנס, הוא כותב לי שעבור המדפסת שלי, לא מותקן המנהל הדפסות הנכון... מה לעשות?במחשב הנייח המדפסת עובדת בלי בעיה! אגב, המדפסת שלי היא canon pixma ip3000
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על המדפסת לפני שאני רוכש אותה תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למפרט הבא שלי אני רוצה לקנות את המארז הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144109 המפרט msi ati radeon Xpress amd 3700+ 1 gig x800xl 160 gig hardrive nec 3540a בקיצר מערכת גיימינג שמותאמת לlan party.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה עד המחיר 850 שקל -+ המדפסת שאני רוצה צריכה להיות טובה בעיקר לתמונות מדפסת (פוטו) יש כמה דגמים שחשבתי עליהם epson c-84 epson -r200 hp 5652 hp 7260 פחות או יותר אלו האפשרויות שחשבתי חשוב שהאמינות של המדפסת תיהיה טובה וגם שלא זוללת צבע אני אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-