עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bronco,

איך אני יכול לחבר את ה Bose Companion 5 לכרטיס קול בכניסת PL 3.5 כרגע זה מחובר דרך USB ואייכות הסאונד מגעילה יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי? (PL 3.5 TO USB ) תודה ליועצים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ראם,

האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ציוד להמרת קלטות וסרטי/גלגלי סופר 8 לקבצי MP4 ???

3. Started by DAN,

http://members.tripod.de/x3dfx/ דן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by DaMn18,

אני חושב לקנות מסך חדש ... ההתלבטות שלי היא בין מסך 17" LCD של SAMSUNG ... לבין מסך 19" FLAT SCREEN של SAMSUNG (המסך הכי טוב שלהם הוא 959NF , נכון?) או 810FD של מאג. הבעיה היא שאם אני בוחר ללכת על מסך CRT , אני מחפש אחד עם DOT PITCH של 0.24 והמסכים של סמסונג , עד כמה שאני יודע , הם 0.25 (למרות הניסיון לבלבל בכך שהם כותבים 0.20 או 0.21 ), אז יש הצעות אחרות עם dot pitch 0.24 ? עוד דבר, מה יותר טוב לסרטים /משחקים - LCD או CRT ?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by yakov38,

כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה

9. Started by oren,

שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by matan147,

שלום רב לכולם אני עכשיו עושה פירוט להחלפת הציוד הקיים אני קונה ציוד חדש כמו רמקולים עכבר מקלדת ופאד עכשיו אני לא מבין ממש במקלדות ואני רוצה המלצה למקלדת טובה עד 400 שקל שמעתי על מקרסוט X6 איך היא? תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. Started by yotamoo,

מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. אני מתנצל מראש שאני פותח דיון חדש , זה פשט יותר נוח. מבקש את עזרתכם - נא בחנו את המפרט המצורף וחוו דעתכם לגבי הרכיבים שבחרתי , ההרכב של הכל ביחד (יעבוד ?) ותזכירו לי את שכחתי משהו... (צורב - אני לא צריך , גם לא כרטיס קול מיוחד...) מקווה שזו באמת הפעם האחרונה.. :-) , תודה אנשים !

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי כבר שנתיים Lexmark X1150 (טעות טעות טעות) ולפני כמה זמן,אחרי שהעברתי את המחשב חדר,הסורק פשוט הפסיק לעבוד. הוא מתחיל,אבל לא זז,אלה נתקע במקום,ואז מתחיל לעשות רעשים חזקים של פרפור ושום דבר לא עוזר,רק ניתוק מהחשמל. איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ? יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים). הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע מהו הסטפינג הכי טוב? שמעתי למשל על AGOIA ועוד כמה... אני מדבר על ההכי טוב מבחינת היכולת להגיע למהירויות יותר גבוהות....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. פנטיום 4 2.4 ל AMD 64bit 3000+

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. Started by new!!!!,

הספק 300HEC יספיק לX800XT? עם אתם אומרים שלא אז איפה זה רשום כי יש שאומרים שזה לא מספיק הם סתם מנחשים!! תגידו לי עם זה בדוק! ומה האבדל בין AMD 3000 939 נגד AMD 3400 ? תעשו חשבון שהDUAL של הAMD 3000 פועל איזה מעבד היתן לי יותר בצועים ובכמה אחוז בערך?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by GODFATHER4,

אממ יהיה אפשר לעשות איתו שדרוגים עתידיים נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון אני יוכל להוסיף עוד שתיים ועוד דברים כאלה?..........תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by GODFATHER4,

מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by DiSc@MaN,

אחרי שנים רבות של נפילות מתח, הפסקות חשמל ובעיות מתח למניהם חשבתי "לפנק" את המחשב שלי באל פסק, והגעתי למסכנה שזאת באמת מטרה חשובה להשקיע בה את כספי היקר. אז נתחיל בנתונים: ספק המחשב הוא ספק אנטק 300 וואט. המסך הוא MAG XJ810 שלפי האתר של מג הנתונים הם: Power Consumption Normal operation : < 140W Active Off: < 5W סה"כ 440W רציתי לדעת אם האל פסק הזה: ADVICE PR750 750VA 450W יספיק בשבילי או שאני יהיה "חייב" לקחת משהו יותר חזק. תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by YinnoN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 המחיר 471 ש"ח שנראה לי די הוגן, ספק 400watt true power של hec אבל מה דעתכם עליו ? האם הוא יחזיק לי את המחשב (a64 r9800pro) אני מאוד לא רוצה פחם במקום מחשב אחרי שהספק ישרף (-: תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Salwaby,

Enermax Noisetaker 420W יחזיק כרטיס כמו X1900XT ואם הוא לא יחזיק אז האם Enermax Liberty 400W יחזיק ?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by evgani,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים