ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, בדקתי בקרביץ וסט דיו מקורי LC1240 לבראדר עולה 290 ש"ח ראיתי הרבה אתרים שמוכרים מ100 ש"ח - 200 ש"ח לסט עברתי על כל הפורום במטרה למצוא איזשהי המלצה לחנות דיו טובה ולא הגעתי למסקנה קונקרטית. מה שיצא לי לראות באינטרנט עד כה אלה החברות דיו סנטר (האתר שלהם היה נראה לי קצת חשוד חח אבל אני לא באמת מכיר אותם) פרי דיו (130 ש"ח - Free Dio) דר' דיו (הכי זולים - 100 ש"ח) DMO (הבנתי שהיו להם הרבה בעיות של פשיטת רגל והם נסגרו מישהו יודע אם זה נכון?) אפיק דיו (הכי יקרים - 200 ש"ח) אופיסר (ראיתי הרבה תלונות על שירות גרוע) *אני גר בצפון ולכן אני צריך שירות משלוחים אשמח לחוויות הקניה שלכם, כמה זמן אתם משתמשים בשירות של אותה חנות ובכללי מה דעתכם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים של JBL Creature 2.1 עכשיו הרמקול הימיני קרוע עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול להזמין מebay את הרמקול שקרוע לי ולא את כל הסט ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST במשך 8 שעות ולא היו ERRORS. כניראה שזאת בעיית ספק בכל זאת, אז מה דעתכם על ספק SPL 400 V ? (זה הספק היחידי לא ג'נרי שיש בחנות ליד הבית שלי)
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת IP2700 של קנון הווינדוס 7 לא מזהה אותה הורדתי דרייבר מאתר היצרן ועדיין כלום :s05: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP OFFICEJET J 4580. ברצוני לדעת האם יש דרך כל שהיא להפכה למדפסת אלחוטית?
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו). לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי. מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל …
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר חדשים מה דעתכם על הדגמים הבאים: מקלדת (לא אכפת לי מהעכבר...) : logitech Cordless Desktop S 510 עכבר: logitech MX Revolution תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי את הG400 ואני מחפש פד קשיח (ללא בד). כרגע יש באייבורי הנחה של 40 אחוז על הפדים אז חשבתי לבחור אחד מפה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1617 מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי היום את השלט הזה למחשב. רציתי לדעת מה מספור הכפתורים? אני משחק עכשיו בAssassin's Creed וכתוב לי שPAUSE זה מספר 9 בשלט. אך אני לא מבין איזה כפתור זה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות... אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן). עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים. חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב). אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מקלדת יחסית פשוטה Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 זאת מקלדת שמגיעה רק עם חיבור USB.. עכשיו, כשאני משחק במשחקים ואני לוחץ בו-זמנית על 4 כפתורים ומעלה זה זוכר רק את השלושה הראשונים (למשל בפרו אבולושן) וכל השאר כאילו לא נלחצו.. האם חיבור PS2 יפתור את הבעיה ? האם מתאם מ-USB ל-PS2 של עכבר יתאים גם למקלדת ??
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת ביתית: כ 500 דף בחודש, שחור לבן (לצערי אני צריך להדפיס יחסית הרבה) הדפסה דו צדדית במהירות ואמינות סבירה אמינה וזולה פר דף (ז"א המדפסת עצמה יכולה לעלות יותר אם פר דף יצא זול) דברים שאשמח אבל לא חובה: פקס, סורק, חיבור רשת קוי ו/או אלחוטי, נתמכת בלינוקס אשמח גם לטיפים אם להסתכל על הזרקה או רק לייזר יתאים לי וכו...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה ואני רוצה להעביר את המחשב אליו. מהגג של המארז איפה שיש כל מיני חיבורים\יציאות יוצאים כבלים עם חיבור כזה קטן של פין אחד. רשום עליהם:SPEAKER,RESET SW,POWER LED,POWER SW,H.D.D LED איפה אני מחבר אותם? ועוד חיבור עם כמה פינים שרשום:VCC 2,USB-2,USB+2,GND2,GND. עוד אחד:VCC1,USB-1,USB+1,GND1,GND. עוד אחד עם כמה כאלה של פין אחד:TPB+,VP,VG,TPB-,GND,TPA+,TPA-. עוד אחד דומה:EAR L,EAR R,MIC-VCC,MIC IN וכו'. מה אני עושה עם כל זה?!
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני חייב את הדרייברים של הג'וייסטיק של מירוסופט sidewinder אבל בשביל אקס פי כי אני לא יכול להתקין עם הדיסק כי הוא לא פועל במערכות שהם יותר מ98 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ופאד לגיימינג, מה עדיף לפי דעתכם: עכבר Logitech MX510 + פאד טוב או עכבר Logitech MX518 + פאד של איזה חברה לא מוכרת?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
על הספק כתוב שצריך להזיז את הכפתור הזה כדי לבחור איזה מתח נכנס מהחשמל לספק (110/220)... אבל אני לא מוצא את זה. ..מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה אני עושה איתו? הוא לא בא עם איזה משחק שמדמה נהיגה? הרי לא קונים אותו כדי לשחק NFS
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הבאתי מחבר ג'ויסטיק לסימולטור טיסה אבל הוא ישן והחיבור שלו הוא של 15 פינים (GAMEPORT) ואין לי כזה חיבור במחשב... מה אני יכול לעשות?? ובלי תגובות לא עוזרות כמו תקנה חדש. תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-