עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות סורק טוב עד 500 +/- ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים, אז מה ניראה לכם?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by JVC,

האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by ORANGEJUICED,

יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by er0101,

מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  6. רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by omer1234,

אני מקווה שזה הפורום שאני צריך לשאול את השאלה אם לא אז סליחה מראש. יש לי שאלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני. איך ייתכן שמארז הכולל ספק של 350W ומעלה יעלה בערך ולעיתים פחות מספק בלבד??? פשוט רציתי להוסיף כמה מאווררים ליופי ואיזה אחד למעבד והספק שיש לי כרגע 230W לא יספיק, ואז חיפשתי ספק חדש של 400 ומעלה וראיתי שיותר משתלם לי לקנות כבר מארז עם ספק ו2 מאוורים שכלולים בספק וזה יעלה כמעט כמו הספק שרציתי לקנות Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. כולל אוברקלוקינג: 6800 GT ATHLON 64 3000+ עם מאוורר אנרמאקס 92 מ"מ עליו ABIT AV8 Maxtor 80GB 7200 8MB Buffer 390 DDR500 512MB A-DATA ?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן א ני מחפש PPC איכותי IPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550 אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלוש פשוט היWIFI חשוב..... מה אתם מציאים עד 3500?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש מקלדת אלחוטית שמתחברת לUSB, כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם חיבור PS2 המקלדת אמורה להתחבר למחשב נייד (ללא חיבור PS2) שממוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים ואני רוצה לחבר לו מקלדת ככה שלא אצטרת למתוח חוטים בכל הסלון אולי בקרוב גם אחבר אותו לרשת (דרך החשמל) ככה שאפילו אוכל לגלוש בסלון

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  11. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. תקציב עד 250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת/תציעו ספק מתאים למערכת הספק הוא ספק HEC 300W שמגיע עם המארז של קומפיוקייס המערכת היא: AMD 64 3000 512 MB DDR WD SATA 160 GB ALBATRON 6600 GT לוח אם שני כונני CD פלופי וגם מאווררים (לא יודע בדיוק איזה וכמה...)

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Inertia,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש כבר די הרבה זמן מארז שוכב, דוגמת המארז בתמונה המצורפת, אבל יש שתי דרישות שמקשות על החיפוש: 1. שיהיה ניתן להרכיב בו כרטיסי הרחבה (AGP ו-PCI בגודל סטנדרטי). כל המארזים שראיתי עד היום היו פשוט נמוכים מדי ולא ניתן להכניס אליהם כרטיסים כאלו. 2. מחיר של עד 300 ש"ח, לא חייב לכלול ספק כח. מישהו נתקל במקרה במשהו כזה באחת מחנויות ארצנו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. מה דעתכם על המארז הבא: Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include הייתם ממליצים על משהו אחר?באותו תווך מחירים עד 440 ש"ח. הבנתי שמארזי COOLERMASTER הם בין הטובים כי הם קרים,מאלומיניום ובאמת שווים. מצפה לעצה,ואם אפשר גם על איזה ספק טוב כדאי ללכת לא יותר מ 230 ש"ח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי עכשיו מדפסת LEXMARK Z 25, ואני תמיד סובל איתה או שהדיו מתייבש מהר ואז זה בעיה להתחיל לחמם אותו כדי שיתחיל להדפיס, או שהוא נגמר מהר. השאלה שלי היא כזאת האם קיימת מדפסת שהדיו שלה לא מתייבש מהר אחרי אי הדפסה של כחודש +-, וגם שהדיו יספיק לכמות מאוד מכובדת של הדפסות, (ההדפסות הן של טקסט). תודה. עריכה: בנתונים של מדפסות מה זה אומר הספק חודשי של נגיד 5000 דפים?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה לגבי מצלמה לאינטרנט כרגע אין לי תקציב מסויים אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 500-600 שח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Chaos,

שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים