עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Idanp,

טוב אני צריך ספק כח טוב שיתן מתחים יציבים ויחזיק תמערכת טוב בOC יש לי תקציב של 400 שח חשבתי על זה מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=836

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by neogod,

רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by ari,

יש לי ups קומפקט של גארמטון הוא דיי ישן 4 שנים, לא השתמשתי בו עכשיו ניסיתי לחבר אותו למחשב (יש כבל אחד שמתחבר לחשמל ואחר בודד שמתחבר למחשב) ה ups לא הראה שום סימני חיות בשתי נורותיו גם כאשר שיחקתי עם כפתור האון אוף האם צריך לתת לבטריות זמן להיטען? מה עושים?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  5. כלומר שתי משתמשי מחשב שמשותפים במחשב בודד אחד. ???

6. Started by miro1,

איזה כרטיס מסך עדיף ביחס למחיר INNO3D GF3 TI200 ב139 דולר ,או HERCULES RADEON 8500 LE ב169 דולר.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  7. אני מחפש מקלדת חדשה בשביל הסט החדש של אם ה-Mx 510 תודה ענקית לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שיחזיק פנטיום 4 3.00GHZ ו 5700fx 256mb תודה!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by STFU!!,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מארז וספק תכלו להמליץ לי ??... ספק:עד 400 מארז:עד550 :תודה....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by k_700,

רוצה לדעת קצת על הגודל שלו, איכות, איך הוא נפתח(כי אין לו ברגים), על המאוורר שלו(אם הוא שקט או רועש). אשמח למי שיביא לי סרטון על המארז כמו הסרטון שיש על THERMALTAKE SOPRANO, או שתביאו את זה בכתב...

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  11. בעבר קניתי כיסוי כזה באופיס דיפו אבל הם לא מחזיקים יותר כיסויים למדפסות. אני משתמש בכיסוי הישן בשביל מדפסת הלייזר, אבל עכשיו אני צריך כיסוי נוסף למדפסת הזרקת דיו שקניתי (קנון MX895). יש למישהו רעיון איפה אפשר בארץ לקנות כיסוי מתאים? המידות של המדפסת הן 50x45x22. תודה!

• 5 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. מאחר ובלתי אפשרי לשחק עם הסט האלחוטי שלי s520 , החלטתי ללכת על עכבר ומקלדת חדשים והפעם חוטיים. אז האופציות הם : 1.Logitech MX518 145 שח Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 79 שח בגלל המבצע של קיי אס פי זה יוצא לי 185 שקל 2.Logitech Gaming Mouse G500 245 שח Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 220 שח עם המבצע יוצא 355שח עכשיו מה הייתם מציעים לקחת אני לא גיימר אבל משחק פה ושמה האם האופציה היקרה שווה את זה או שמה עדיף לחסוף את 170 שח האלו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by z94x2,

KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by J.allmighty,

http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TeaTime,

אחרי חצי שנה וקצת של שימוש היום מתה לי הזיבורד האם זה קרה לעוד מישהו? יש אחרויות עליה ואם כן מי נותן אותה?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה הכח של הספק ואם יש עליו עומס? פשוט יש לי המון חלקים שמתחברים לספק והשתמשתי כבר במפצל ויכול להיות שבקרוב אני יצתרך עוד אחד... אז מדאיג אותי שלא יהיה עומס על הספק ובסוף הוא עוד יישרף...

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by jackhammer,

יש לנו במשרד מדפסת טושיבה מדגם e-studio 355SE הבוקר הופיע אייקון מוזר ליד המגש הראשון (במסך כמובן) אני מצרף תמונה. מאז שהופיע האייקון, כל מי ששולח הדפסה צריך ללכת למדפסת ולבחור ידנית את המגש הבעיה שזה אמור להיות לצאת אוטומטית דרך המגש הראשון. בקיצור אני מנסה לפתור את הבעיה אבל יש לי הרגשה שהאייקון המוזר הזה הוא הגורם לבעיה. רק שאני לא יודע מה זה אומר. יש למישהו מושג? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז ספק של HEC 300W יספיק לי בשבילו ולמחשב הזה: ואם אני עושה אוברקלוק זה משנה?? לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך club3d 6800gt 256mb 256bit דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA כוננים DVD LG SAMSUNG צורב 12 -8 -32 כונן דיסקטים 1.44

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by semi-t,

היי ראיתי באתר של Thermaltake שהם מביאים עם חלק ממארזי ה- LAN Party שלהם רצועות נשיאה למארז.. למסיבות רשת וכדומה.. האם יש אפשרות להשיג איפשהו רצועת נשיאה/ידית למארז? או שאולי ניתן לעשות אחת כזו.. יש לי מארז של Antec 1088 והוא אממ די כבד למען האמת כדי לסחוב אותו.. (אני לוקח אותו פעם בחודשיים ככה לניקוי בלחץ אוויר אצל אבא שלי..)

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  25. שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.